• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Musallat olan yabancı adam! Fikirlerinize ihtiyacım var.

annen terslesin adama bak iş açacak başınıza

aynen ya yeni çıkmış bir de :18: Allahım korusun

Allah im korusun sizi İnsAllah birdaha gelmez bol bol dua et canim bu son hayirli gecede.Bende edicem sizin icin...

teşekkür ederim duaların için. inşallah bu dert olmadan bitsin gitsin. bir daha gelirse nişanlım rahatsız olmuş bir daha gelmeyin diyeceğim çünkü özellikle bana konuşuyo bana hediye almak istiyo deli mi ne düşündükçe sıkıntı basıyor :105:

aynen ya yeni çıkmış bir de :18: Allahım korusun

teşekkür ederim duaların için. inşallah bu dert olmadan bitsin gitsin. bir daha gelirse nişanlım rahatsız olmuş bir daha gelmeyin diyeceğim çünkü özellikle bana konuşuyo bana hediye almak istiyo deli mi ne düşündükçe sıkıntı basıyor :105:

Umarim en kisa zamanda kimsenin basi derde girmeden kurtulursunuz.
Herkes ne güzel fikir vermis, dua etmisler.
Annen konusursa insallah etkili olur.
Dayin yada baska erkek büyügünüz var mi?
Babanla Abini isin icine sokmadan size yardimi dokunabilecek birisi, sinirleri saglam.
Adam geldiginde karsisina cikabilecek.
Rabbim sizi korusun, Allaha emanet olun Insallah.

bende anneme aynısını söyledim böyle böyle de bi daha gelmesin dedim. bir de gelmiş bayram hediyesi alacakmış niye alıyosunuz ki hayırdır dedim ben öyle şeyleri sevmem bi ihtiyacım yok abim babam var şükür dedim insan gibi davranıyoruz düştüğümüz duruma bak. :50: hayır bir de anormal biri kovsan kötü söz söylesen düşman edineceksin böylesini umarım bir daha gelmez

Emniyete başvurun mutlaka babanıza ve abinize de anlatın bence aartık bilmeleri gereken bir konu haline gelmiş mümkünse bir süre bahçede otururmayin

şimdilik gelen giden yok şükür inşallah dün akşamdan sonra yüzsüz gibi gelmez bir de adamı tanıyanlar olur adımız çıkar Allah korusun
dua ediyorum sürekli gelmesin büyümesin diye :50:

Umarim en kisa zamanda kimsenin basi derde girmeden kurtulursunuz.
Herkes ne güzel fikir vermis, dua etmisler.
Annen konusursa insallah etkili olur.
Dayin yada baska erkek büyügünüz var mi?
Babanla Abini isin icine sokmadan size yardimi dokunabilecek birisi, sinirleri saglam.
Adam geldiginde karsisina cikabilecek.
Rabbim sizi korusun, Allaha emanet olun Insallah.

teşekkür ederim maalesef hepsi farklı illerde bize yakın olan bir babaannem var o da zaten duysa bunu yedi köye reklam eder
abimle babam bir hafta izinli evdeler bu süre içinde gelirse kendisi kaşınmış olur artık direk emniyete giderim
memlekette sorunlu çok Allah korusun böylelerinden

Son düzenleme:
bi süre bahçeye filan çıkmayın ,yalnız da gezmeyin
böylelerinin korkusu olmaz Allah korusun
gelirse de hemen kalkıp eve girin konuşmayın

bi süre bahçeye filan çıkmayın ,yalnız da gezmeyin
böylelerinin korkusu olmaz Allah korusun
gelirse de hemen kalkıp eve girin konuşmayın

evet maalesef manyak insanların napacağı belli olmaz. ben ikinci gelişinde zaten tersledim bunu abla nerde dedi gelmiş bahçeye girmiş noldu ne yapacaksınız niye geldiniz yine annem evde yok dedim tam o sıra annem geldi işte böyle böyle hapisten çıktığım için önyargılılar fitre vercek kimsem yok filan dedi annemde acıdı halam için aldı iyilikten maraz doğdu her zamanki gibi

evet maalesef manyak insanların napacağı belli olmaz. ben ikinci gelişinde zaten tersledim bunu abla nerde dedi gelmiş bahçeye girmiş noldu ne yapacaksınız niye geldiniz yine annem evde yok dedim tam o sıra annem geldi işte böyle böyle hapisten çıktığım için önyargılılar fitre vercek kimsem yok filan dedi annemde acıdı halam için aldı iyilikten maraz doğdu her zamanki gibi

keşke almasaydı da olan olmuş artık
adam tuhaf dikkatli olun siz

Merak ettim sizi canim son durum ne geldimi hic¿

çarşamba günü annemle tatlı almaya çıkmıştık bayram için. Tam siteden çıkarken o dengesizde bizim siteye doğru geliyordu ben hemen anneme de söyledim hızlı hızlı geçtik oda hani birini yakalayamazsın tüh bee dersin ya aynı öyle bir hareket yaptı bize geliyordu kesin resmen kaçtık tınlamadık döndüğümüzde yoktu gelmedi de yüz bulamayacağını anladı galiba inşallah gelmez de manyak adam

çarşamba günü annemle tatlı almaya çıkmıştık bayram için. Tam siteden çıkarken o dengesizde bizim siteye doğru geliyordu ben hemen anneme de söyledim hızlı hızlı geçtik oda hani birini yakalayamazsın tüh bee dersin ya aynı öyle bir hareket yaptı bize geliyordu kesin resmen kaçtık tınlamadık döndüğümüzde yoktu gelmedi de yüz bulamayacağını anladı galiba inşallah gelmez de manyak adam

sitede oturuyorsanız güvenlik yok mu...iyi ki arkanızdan koşup yetişmemiş adam:1:

güvenliğimiz yok sitede arkadan gelseydi ümüğünü sıkardım kesin acayip kin doldum adama çünkü
insanlar neden katil olur sorusunun en iyi örneği
bize hangi niyetle yaklaştıysa, ne düşünüyosa onunla muamele görsün tez zamanda

güvenliğimiz yok sitede arkadan gelseydi ümüğünü sıkardım kesin acayip kin doldum adama çünkü
insanlar neden katil olur sorusunun en iyi örneği
bize hangi niyetle yaklaştıysa, ne düşünüyosa onunla muamele görsün tez zamanda

yakında niyetini açıklar bence o adam,çok durmaz...

Back
X