Muska diye birsey varmı ??

MinnakinAnnesi

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2014
112
27
35
Merhaba hanımlar
Kaynanam olacak kadın bana muska yaptrmıs zaten bellıydı ya ben böyle bı ınsan deıldım kendıne baglanım ona karsı agzım dılım baglansn kölesı olayım dıye bu nasl bı ıstır aklım almıyor ben muskaya hıc ınanmayan bır ınsanım bı yanda muskayıda buldum ama hala ınanmak ıstemıyor neden yapılırkı bu bu kadarmı nefret edıyor benden kocamla huzurum yok evlendıgım gunden berı adam anam dıyo baska bıse demıyor sabah kalkar anne aksam yatar anne der . Sımdı ben bu muskayı bozurmak ıstıyorum arkadaslar günahmı bozdurmak bılen varmı gercekten ben fal bıle baktırmam o derece bana uzak bu tür seyler ama yapmıs kadın bana köpek olayım dıye yapmıs ben bozdursam bu tekrarlar yıne yaptırrır bır aklım git azına gelenı soyle cocuguda al bosan dıyor bı yanımda eger büyünün etkısıyle kocamla hızursuzsam bozdurup huzuru bulursam ya dıyor ne yapmalıym basına gelen varmı ne duydum ne bılırım bu islerı aklıma sıgmıyor

Konunuz forum kurallarına aykırı , dolayısıyla kapatılacaktır. Evet ,vardır. Her türlü büyü ve kötülükten korunmak için dualar da vardır.

1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bdv-bolum-kurallari-lutfen-okuyunuz.737655/

Merhaba hanımlar
Kaynanam olacak kadın bana muska yaptrmıs zaten bellıydı ya ben böyle bı ınsan deıldım kendıne baglanım ona karsı agzım dılım baglansn kölesı olayım dıye bu nasl bı ıstır aklım almıyor ben muskaya hıc ınanmayan bır ınsanım bı yanda muskayıda buldum ama hala ınanmak ıstemıyor neden yapılırkı bu bu kadarmı nefret edıyor benden kocamla huzurum yok evlendıgım gunden berı adam anam dıyo baska bıse demıyor sabah kalkar anne aksam yatar anne der . Sımdı ben bu muskayı bozurmak ıstıyorum arkadaslar günahmı bozdurmak bılen varmı gercekten ben fal bıle baktırmam o derece bana uzak bu tür seyler ama yapmıs kadın bana köpek olayım dıye yapmıs ben bozdursam bu tekrarlar yıne yaptırrır bır aklım git azına gelenı soyle cocuguda al bosan dıyor bı yanımda eger büyünün etkısıyle kocamla hızursuzsam bozdurup huzuru bulursam ya dıyor ne yapmalıym basına gelen varmı ne duydum ne bılırım bu islerı aklıma sıgmıyor

At denize gitsin
Sendemi günaha girmek istiyorsun

X