Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar yanlış anladınız ben korkuyorum evde tek duramıyorum ışıkları hepsini açık tutuyorum onun için yoksa başka şey icin değil herkez hocaya git diyor ayet yazsın
siz de inandınız yani öyle mi? karnındaki bebek kız dediler ondan korkuyorsun dediler siz de inandınız yani...arkadaşım muskanın iyisi de kötüsü de günahtır...ayrıca iyisine de kötüsüne de inanılmaz...siz o muskayı bir yerlerinize takınca mutlaka korkunuz geçmiştir doğrudur... fakat bu, muskadan değil, sizin o muskayı üzerinize taktığınız anda ondan medet umduğunuzdan kaynaklanır...yani bu tamamen psikolojik bir şeydir... gönülden ne geçerse iyi- kötü o olur...insan, beyninde ne kurarsa, onu yaşar... muskalardan medet ummayın...ARKADAŞLAR ABARTMAYIN BENDE HAMİLE KALINCA KORKMAYA BAŞLADIM BANA DA MUSKA DUA ETTİLER GEÇTİ ve adam senin karnındaki kız dedi ondan korkuyon dedi ve daha yeni hamileydim ama çok yaşlı bir amcaydı
kızlar yanlış anladınız ben korkuyorum evde tek duramıyorum ışıkları hepsini açık tutuyorum onun için yoksa başka şey icin değil herkez hocaya git diyor ayet yazsın
nas, felak sureleri ve ayetel kürsiyi oku bişeyciğin kalmazsengözlerimebaksanab
muskanın içindekide dua değilmi niye allah la arana birni sokuyorsun anlamadım![]()
böyle bir rahatsızlığınız varsa bir psikoloğa gitseniz daha iyi olmaz mı. o sizin bu fobinizden kurtulmanıza yardımcı olcaktır.