• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

muska yapan hoca tanıyan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
lütfen günaha girmeyin arkadaşım...
Yani işlerinizi muska yoluylamı hallediyorsunuz...
lütfen,Allahtan yardım isteyin...
sevgiler...

yani sizi içtenlikle kınıyorum bu zihniyeti düşünemiyorum
böyle bişeye inanmıyorum ayrıca sizin buna inanmanız şirktir...allah yarve yardımcınız olsun

kızlar yanlış anladınız ben korkuyorum evde tek duramıyorum ışıkları hepsini açık tutuyorum onun için yoksa başka şey icin değil herkez hocaya git diyor ayet yazsın

ARKADAŞLAR ABARTMAYIN BENDE HAMİLE KALINCA KORKMAYA BAŞLADIM BANA DA MUSKA DUA ETTİLER GEÇTİ ve adam senin karnındaki kız dedi ondan korkuyon dedi ve daha yeni hamileydim ama çok yaşlı bir amcaydı

ben hoca falan bu tür şeylere inanmıyorum allah istedikten sonra kim engeller...
sen kendin dua et şuan her yaptığımız ibadet biliyormusun sana o aklı verenler cahiliyetten araştırmayıp okumayıp eskiden günümüze gelen şeylere inananlara yazık...

allah herşeyle sınar insanı belki gerçekten geçti ve sen buna inandın bu da bir sınav ....
bakın heybeliadad papaz var adamın okuması çok işe yarıyormuş duymayan yoktur...
bakın bu da bir sınav dikkatli olmakta yarar var kuran mealini okuyun böyle şeylere inanmayın sewgiler yurt dışındakiler o kadar araştırıyorlar farklı dinden doğru dini bulup müslüman oluyorlar bizler ise kendi dinimizi bilmiyoruz ki yaşayalım

pes valla....kk da bu tip şeyleri de görüyoruz ya artık pes diyorum...geçenlerde biri de torpil arıyodu,bi de millete fırça atıyodu...ne günlere kaldık yarabbim

kızlar yanlış anladınız ben korkuyorum evde tek duramıyorum ışıkları hepsini açık tutuyorum onun için yoksa başka şey icin değil herkez hocaya git diyor ayet yazsın

nas, felak sureleri ve ayetel kürsiyi oku bişeyciğin kalmazsengözlerimebaksanab
muskanın içindekide dua değilmi niye allah la arana birni sokuyorsun anlamadım:kahve:

ARKADAŞLAR ABARTMAYIN BENDE HAMİLE KALINCA KORKMAYA BAŞLADIM BANA DA MUSKA DUA ETTİLER GEÇTİ ve adam senin karnındaki kız dedi ondan korkuyon dedi ve daha yeni hamileydim ama çok yaşlı bir amcaydı
siz de inandınız yani öyle mi? karnındaki bebek kız dediler ondan korkuyorsun dediler siz de inandınız yani...arkadaşım muskanın iyisi de kötüsü de günahtır...ayrıca iyisine de kötüsüne de inanılmaz...siz o muskayı bir yerlerinize takınca mutlaka korkunuz geçmiştir doğrudur... fakat bu, muskadan değil, sizin o muskayı üzerinize taktığınız anda ondan medet umduğunuzdan kaynaklanır...yani bu tamamen psikolojik bir şeydir... gönülden ne geçerse iyi- kötü o olur...insan, beyninde ne kurarsa, onu yaşar... muskalardan medet ummayın...

kuran-ı kerimde korku için ayet var onu okuyun ayrıca ayetel kürsü çok büyük bir dua:Saruboceq:
eğer bilmiyorsanız öğrenmeye çalışın devamlı okuyun:1rolleyes:
onu da yapamıyorsanız bir cami hocasından yardım istemenin bir sakıncasını göremiyorum ben:uhm:
ayrıca bunun şirk koşmakla ne alakası var onu da anlayamadımnaniknanik

böyle bir rahatsızlığınız varsa bir psikoloğa gitseniz daha iyi olmaz mı. o sizin bu fobinizden kurtulmanıza yardımcı olcaktır.

Felak,Nas,İhlas surelerini okusan Allah'a sığınsan daha iyi değil mi?a.s
İçinde ne yazdığı belli olmayan bir bezin seni koruyacağınımı düşünüyorsun.
:kahve:

valla arkadaşlar ben inanmazdım ne fala ne büyüye ama başımıza öyle gözle görülür şeyler geldiki inandım kağıda büyüye fala

korkuyu bizler yaratıyoruz...
kafanızda kurmayın,aklınıza kötü şeyler getirmeyin...
ve korkuyu yenin,üstüne gidin,
hepimiz bir dönem belki yaşamışızdır ama korkuyla yaşanmaz arkadaşım...
size söylenen duaları okuyun ve aklınıza kötü şeyler getirmeyin...
muskalara inanmayın lütfen...
Allah yardımcınız olsun...
sevgiler...

nas, felak sureleri ve ayetel kürsiyi oku bişeyciğin kalmazsengözlerimebaksanab
muskanın içindekide dua değilmi niye allah la arana birni sokuyorsun anlamadım:kahve:

evet felak ve nas sürelerini otur ezberle sıkıntı anında oku...hocada aynısını yapcak..:1no2:

böyle bir rahatsızlığınız varsa bir psikoloğa gitseniz daha iyi olmaz mı. o sizin bu fobinizden kurtulmanıza yardımcı olcaktır.

evet neden akliniza illa kotu varliklar getiriyorsunuz CADIARZU yalniz kalmaktan korkmakta bir fobidir yani gunluk yasamini etkiledigini dusunuyorsan psikolog ya da psikiyatrdan yardim almanizi oneririm. :kahve:hipnozla bu tarz kokularin ustesinden gelmek mumkun. bununla birlikte inanciniz geregi duanizi okuyun. yerimseniben

Şarlatanlara inanmaktan onlardan medet ummaktan ne zaman vazgeçeceksiniz.
Korkuyorsanız bir psikoloğa gidin, aradığınız hocadan daha fazla yardımı dokunacaktır size.
Dua okuyon, Rabbinize yalvarın, ne istiyorsanız ondan isteyin. Her şeyin dermanı Allahta, hocaya ne oluyorda derman olmaya çalışıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X