muska yaptırmak istiyorum

pharma23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2011
8
0
36
Ankara
arkadaşlar merhabalar. benim bir sevgilim var ama ayrıldık hiç beklemediğim bir şekilde soğudu ve ortada bıraktı beni:(( şimdi ona bir muska yaptırmak istiyorum. gözü benden başkasını görmesin, benim için yansın tutuşsun, benim sözümden çıkmasın, benim peşimde pervane olsun istiyorum . bunun için muska yaptırmayı düşünüyorum. ama bunu nerde kime yaptıracağımı bilmiyorum. durumum çok kötü arkadaşlar ben bu insandan başkasıyla olamam. nolur yardımcı olun kime ulaşabilirim bu konuda paylaşırsanız sevinirim.

arkadaşlar merhabalar. benim bir sevgilim var ama ayrıldık hiç beklemediğim bir şekilde soğudu ve ortada bıraktı beni:(( şimdi ona bir muska yaptırmak istiyorum. gözü benden başkasını görmesin, benim için yansın tutuşsun, benim sözümden çıkmasın, benim peşimde pervane olsun istiyorum . bunun için muska yaptırmayı düşünüyorum. ama bunu nerde kime yaptıracağımı bilmiyorum. durumum çok kötü arkadaşlar ben bu insandan başkasıyla olamam. nolur yardımcı olun kime ulaşabilirim bu konuda paylaşırsanız sevinirim.

Kuzum benim, buyu, muska vs. hepsi sacmalik.....haci-hoca gecinen tipler insanlarin caresizliginden yararlanip buyuk miktarlarda paralar aliyorlar insanlardan.

Her iste bir hayir vardir canim benim, ask acisi cekenler bolumune yaz, uzul, agla mutsuz ol ama durumu kabullen ve bu sacma islere girme.

Kuzum benim, buyu, muska vs. hepsi sacmalik.....haci-hoca gecinen tipler insanlarin caresizliginden yararlanip buyuk miktarlarda paralar aliyorlar insanlardan.

Her iste bir hayir vardir canim benim, ask acisi cekenler bolumune yaz, uzul, agla mutsuz ol ama durumu kabullen ve bu sacma islere girme.

haklısın da bişeyler yapmam lazım inan çk zor durumdayım intihar bile ettm ölemedm:( ya bu yolu da denemek istiyorum..

haklısın da bişeyler yapmam lazım inan çk zor durumdayım intihar bile ettm ölemedm:( ya bu yolu da denemek istiyorum..

Canim benim ben sana kiyamam...yani muskanin gercekten ise yarayacagini bilsem eyvallah diyebilirim bir noktaya kadar ama gercekten de bu insanlarin cogu sarlatan, sahtekar. Deliler gibi paralar kopariyorlar insanlardan.

Muskaya vermek icin gozden cikarttigin parayla terapiye gitsen ? Yaninda olan, seni anlayan, dinleyen, yol gosteren biri olunca kafani daha rahat toplarsin inan bana.

Fal ve falci konularina bak, eski sevgilim doner mi diye kadinlar falci falci geziyor, hepsine falcilar umutlar veriyor ama sonuc husran. Sonra daha buyuk yikimlar yasaniyor. Hayir, zaten terk etmis, deger vermeyen, seni uzen adam geri gelse ne yapacaksin? Bu adamla mutlu olabilecek misin? Geri gelse bile tekmeyi koymak gerek :21:

Hayat devam ediyor, bunu unutursan baska biriyle mutlu olursun. Unutamazsan saplanip kalirsin. Baska seyler dusun, arkadaslarinla gez, yeni aktiviteler katil......ne bileyim hayatini gercekten yasa ve bu takintidan kurtul derim.

Son düzenleme:

Erkek arkadaşımızı bir sandalyeye oturtuyoruz.

Yorgan ipi ve iğnesi alıyoruz, kıyafetinden dikiyoruz sandalyeye :) bunun adı bağlama büyüsü, tekerlekli sandalye olursa her yere götürebilirsiniz :)

yaşın çok küçük anladığım kadarıyla bu işler muskayla olsaydı herkes yaptırırdı be güzelin kendiilerine hayrı olsaydı kendilerine yapar padişah olurlardı bu insalar otur ağla bardak kır acını yaşa sonra çık dolaş bi de intihar ettim demişsin değer mi be güzelim boşver gider birisi gelir birisi ya anneni babanı evli olsan evladını kaybetsen ne olacaktı o zaman desen intihar ettim seni anlardım ama seni terkeden biri için intihar etmek ne kadar mantıklı

inancınız varsa eğer zaten bu tür işlere girmenin günah olduğunu biliyorsunuzdur velev ki çok etkili bir hoca buldunuz ve muskanız da amacına ulaştı geçici süre ile tesiri olacağı için muhtemelen sonrasında bu ayrılık yine kaçınılmaz olacak. şayet inancınız yoksa zaten psikolojik olarak bile yazdırdığınız muska sizi etkilemeyecek. diğer yönden sizi gereksiz bir beklentiye sokacak ve umut ettikleriniz gerçekleşmediğinde daha büyük bir buhran yaşayacaksınız ( kuvvetle muhtemel ki gerçekleşmeyecek de) çünkü tek dayanağınız o muska olacak. sonrasında hocalara gitmiş olmanın vicdani rahatsızlığını da hissedebilirsiniz her koşulda sizden yüklü miktarda para alacaklar ve sizi ekonomik olarak da sarsacak, o ortama girdiğinizde her kafadan ses çıkacak, muska ve hoca önerileri birbirini kovalayacak ve kendinizi neyin ortasında bulduğunuzu bile şaşıracaksınız.

naçizane önerim muska gibi uç boyutlara da ulaşmadan bu sure zarfında falcılardan bile uzak durmanız. hatta mümkünse iyi niyetli arkadaşlarınızın kapa da bir falına bakalım sözlerine bile kulak asmamanız. zira duygusal dünyamız zayıfladığında daha kolay tesirinde kalıyoruz bu sözlerin ve acımızla yüzleşip hayata yeniden karışmak yerine süreyi uzatıp çok daha derin acılar çekiyoruz.

ortada bıraktı ne demek hem? sizin yaşamak için ona ihtiyacınız yok ki. ilişkiler bizi mutlu etmek, huzur vermek ve sevilip sevmek için vardır. sizden soğuyan, beklemediğiniz bir anda sizi yalnız bırakan bir insandan ne hayır gelir ki. dua edin, ama gelsin diye değil hakkınızda hayırlısı olsun diye. umarım en kısa sürede içiniz ferahlar.

Şekerim sana muskayla gelen herifi ne yapacaksın Allah aşkına?:26:
Gurur denen bir şey var kimse bilmese sen biliyorsun yani.

Ayrıca o işler tam saçmalık.

Bırak giden gitsin onsuz olamam falan fasafiso.
Yeniden sever sevilirsin. Yol ver gitsin. Yeni aşklara yelken aç:34:

Canım Allahtan istesene neden tuhaf yollara başvuruyorsun?Adamlar şebeğe dönüyor muskayla dönünce.Sonu da hayırlı olmuyor zaten.Sana tavsiyem dua et olur mu?

Büyü, muska vb konularda topik açmak yasaktır...

Back
X