• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müşkülpesent kocamla başım dertte!

belinay_06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2017
45
15
3
Merhabalar.. Sizlerden yardım almak için üye oldum ve hemen konuya giriyorum:
Eşimden önce görümcemi tanıdım sonra görücü usulu tanışıp 6 ay nişanlılıktan sonra evlendik. Nişanlıyken işi yoğun olduğu için yeterince görüşemiyorduk ve bu nedenle tartışma yaşıyorduk. Daha doğrusu ben sorun edip küsüyordum. Birbirimizi sevdiğimiz için ayrılmadık ve evlendik. 2 yıllık evliliğimiz yine monoton geçiyor. Ama bu sefer ilgisizliğin sebebi sadece iş değil beni yetersiz görmesi. Halbuki sarışın ela gözlü normal beden ölçülerine sahip alımlı biriyim. Fakat eşim her konuda eleştiriyor. Saçımıın rengini, şeklini değiştirmemi istiyor, kıyafetlerimi beğenmiyor. Yeni bir şeyler alsam, çok güzel değil bu neyse idare eder, diyor. 2 3 kilo alsam sakın kilo alma diyor, çok zayıflamamı da istemiyor. Sürekli bir eleştiri modunda. Kendisini Brad Pitt zannetse de göbekli ve kel biri. Kızdırınca dayanamayıp ben de söyleniyorum. Hemen kendini savunuyor, benim vücut yapım böyle, değişmiyor senelerdir, diyor. Cinsel hayatımız da çok az, ayda 1 ya da 2. aramızda küslük yok ama kopukluk var. Ara sıra ağlama krizlerim geliyor, ne yapacağımı bilmiyorum. Özellikle bu sorunları yaşayıp atlatan varsa önerilerinizi bekliyorum. Lütfen yardım edin.

Bence doyumsuz degilde memnuniyetsiz galiba hani bence sen onun icin ne yapsan o soylenmeye devam edicek gibi...
Bunun soyle cozumu var bir sure tani diyelim 1 ay bu sure icinde ne istiyorsa sacini mi degistirsin tut kolundan onuda al kuafore soyle modeli , kiyafetini mi begenmiyor tut kolundan sen sec kiyafetlerimi de ki bence senden daha basarili olamaz bu konuda ;) kilona falan laf ederse bende ayni senin gibiyim de bu kadari oluyor.
Ha baktin herseyi yaptin ama ayni devam ediyor ac agzini yum gozunu yoksa sen uzulmeye devam edersin !

Hayatında baskasi vardir belki kiyas yapiyodur .

Bence doyumsuz degilde memnuniyetsiz galiba hani bence sen onun icin ne yapsan o soylenmeye devam edicek gibi...
Bunun soyle cozumu var bir sure tani diyelim 1 ay bu sure icinde ne istiyorsa sacini mi degistirsin tut kolundan onuda al kuafore soyle modeli , kiyafetini mi begenmiyor tut kolundan sen sec kiyafetlerimi de ki bence senden daha basarili olamaz bu konuda :KK66: kilona falan laf ederse bende ayni senin gibiyim de bu kadari oluyor.
Ha baktin herseyi yaptin ama ayni devam ediyor ac agzini yum gozunu yoksa sen uzulmeye devam edersin !

Patlıcan moruna boyattım ama sarı saçın üstünde açık durdu. Bi süre sonra daha da açıldı rengi. Yine beğenmedi, kahve kızıl istiyor ama bi daha olmaz dedim. Çünkü ona da bahane bulur kesin.

Bence kocan kendindeki eksikliklerin farkında.Fiziksel olarak hoş değil cinsellik yok.Sen de muhtemelen güzel ve alımlı birisin seni baskılamayı tercih ediyor kendinin farkına varamaman için.Klasik hatayı assla kendinde aramayan erkek modeli:işsiz:

Senin özgüvenini zedelemeye bakıyor.belki eşiniz size yakışmıyor ve sizi de yetersiz hissettirmeye çalışıyor.sakın onun dediklerine kulak vermeyin,ve siz istemedikçe değişikliğe gitmeyin

Patlıcan moruna boyattım ama sarı saçın üstünde açık durdu. Bi süre sonra daha da açıldı rengi. Yine beğenmedi, kahve kızıl istiyor ama bi daha olmaz dedim. Çünkü ona da bahane bulur kesin.
Bence sen cikolata kahve yap her tende guzel duruyor :) o renk simdi sende kotu durduysa o biraz sucluluk duyuyorda olabilir bu durumdan dolayi kendi sebep oldu ya

Bence kocan kendindeki eksikliklerin farkında.Fiziksel olarak hoş değil cinsellik yok.Sen de muhtemelen güzel ve alımlı birisin seni baskılamayı tercih ediyor kendinin farkına varamaman için.Klasik hatayı assla kendinde aramayan erkek modeli:işsiz:

Evet kendinde hiç hata kusur aramaz.

Konu sahibi, sen kilo ver saçını tatlı kahverengi tonuna boyat kombin araştır tarzını değiştir ama o hödüğün koynuna girme kendine uğraş bul artık kursa mı gidersin naparsın. Asla takma onu hatta al kahveni otur karşısındaki koltuğa, kafasına odaklan gözlerinle süz ve kahvenden bi yudum alıp "hmm saç mı ektirsen ya?" De şöyle :işsiz:bakarak.

Kendi goruntusunden yana sikintisi olan erkeklerin/kadinlarin eslerinin guzel / yakisikli olmasini bekledigi, bakin cirkinim ama yanimda fistik gibi/ dalyan gibi insan var seklindeki bir ego tatminidir.

Esiniz bence kendinden memnun olmadigi icin sizden boyle bir beklenti icinde.

Merhabalar.. Sizlerden yardım almak için üye oldum ve hemen konuya giriyorum:
Eşimden önce görümcemi tanıdım sonra görücü usulu tanışıp 6 ay nişanlılıktan sonra evlendik. Nişanlıyken işi yoğun olduğu için yeterince görüşemiyorduk ve bu nedenle tartışma yaşıyorduk. Daha doğrusu ben sorun edip küsüyordum. Birbirimizi sevdiğimiz için ayrılmadık ve evlendik. 2 yıllık evliliğimiz yine monoton geçiyor. Ama bu sefer ilgisizliğin sebebi sadece iş değil beni yetersiz görmesi. Halbuki sarışın ela gözlü normal beden ölçülerine sahip alımlı biriyim. Fakat eşim her konuda eleştiriyor. Saçımıın rengini, şeklini değiştirmemi istiyor, kıyafetlerimi beğenmiyor. Yeni bir şeyler alsam, çok güzel değil bu neyse idare eder, diyor. 2 3 kilo alsam sakın kilo alma diyor, çok zayıflamamı da istemiyor. Sürekli bir eleştiri modunda. Kendisini Brad Pitt zannetse de göbekli ve kel biri. Kızdırınca dayanamayıp ben de söyleniyorum. Hemen kendini savunuyor, benim vücut yapım böyle, değişmiyor senelerdir, diyor. Cinsel hayatımız da çok az, ayda 1 ya da 2. aramızda küslük yok ama kopukluk var. Ara sıra ağlama krizlerim geliyor, ne yapacağımı bilmiyorum. Özellikle bu sorunları yaşayıp atlatan varsa önerilerinizi bekliyorum. Lütfen yardım edin.

Üzgünüm ama hormon ilacı kullanmıyorsa ya da bir hastalığı yoksa vücut yapısı diye bir şey yok, tembellik var iradesizlik var. Bunu da ona böylece söyleyin. Çekinmeyin o size saçmalıyorsa siz de yapın ki anlasın. Ayrıca saç ektirsin madem. Siz gidip ağda gibi bir acıya katlanıyorsunuz o da tek tek iğneyle saç ektirsin bakalım. Onu ünlü mocacılar mı giydiriyormuş. Çok mu tarzmış kendisi? Siz de onu beğenmeyin.
Bu ne ya ezdirmeyin kendinizi.

Esinde bi yetersizlik hissi var, bi kompleks. Bu ortaya çıkmasın diye en iyi savunma saldiridir mantığıyla sana bulasiyor. Bak o sana şöylesin böylesin diyor, o kadar çok diyor ki, hmmm acaba öyle miyim gercekten, o zaman ne yapabilirim diye dusunuyorsun. O da günü kurtarıyor. Sen en ideal, en güzel, en çekici, en becerikli, en en en.... olsan da yine şikayet edecek bi şeyler bulacak o adam.. Bak bunca zaman nasıl dikkat dağıtmış, strateji başarılı..

Son düzenleme:
Konu sahibi, sen kilo ver saçını tatlı kahverengi tonuna boyat kombin araştır tarzını değiştir ama o hödüğün koynuna girme kendine uğraş bul artık kursa mı gidersin naparsın. Asla takma onu hatta al kahveni otur karşısındaki koltuğa, kafasına odaklan gözlerinle süz ve kahvenden bi yudum alıp "hmm saç mı ektirsen ya?" De şöyle :işsiz:bakarak.

:KK9: çok haklısın, teşekkürler

Back
X