• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müşkülpesent kocamla başım dertte!

Müşkülpesent ne demek diye girip okudum ama sanırım odun la aynı manada :) Valla sende onu eleştir. Değişmek istiyosan kendin için değiş bence keyfini kaçırmasına izin verme...

Üzgünüm ama hormon ilacı kullanmıyorsa ya da bir hastalığı yoksa vücut yapısı diye bir şey yok, tembellik var iradesizlik var. Bunu da ona böylece söyleyin. Çekinmeyin o size saçmalıyorsa siz de yapın ki anlasın. Ayrıca saç ektirsin madem. Siz gidip ağda gibi bir acıya katlanıyorsunuz o da tek tek iğneyle saç ektirsin bakalım. Onu ünlü mocacılar mı giydiriyormuş. Çok mu tarzmış kendisi? Siz de onu beğenmeyin.
Bu ne ya ezdirmeyin kendinizi.

Hep alttan aldım olmadı, konuşmak yerine sustum, küstüm anca o zaman özür diledi.

Hep alttan aldım olmadı, konuşmak yerine sustum, küstüm anca o zaman özür diledi.

Neden alttan alıyorsunuz? Böyle bir konu neden alttan alınır. Ben çok merak ediyorum bu konuda alttan alıp yol katetmiş insan var mı? Yani biri sizi fütursuzca eleştiriyor. Karşılığında alttan alınınca, aa ayıp ediyorum dur bi kendime çeki düzen vereyim demez ki. Üstüne haklıyım demek ki bak o da ses etmiyor der.

Müşkülpesent ne demek diye girip okudum ama sanırım odun la aynı manada :) Valla sende onu eleştir. Değişmek istiyosan kendin için değiş bence keyfini kaçırmasına izin verme...

Evet canım odun gerçekten

Valla konu sahibesi sizin yerinizde olsam ne pisarim ne kosede uzulur aglarim. Dimdirekt

Hem kel hem gobeklisin belli ki beni cekemiyorsun pffff ne kadar zavallica sana aciyorum

derdim. Daha da tek kelime edemez.

Keli hadi gectim ama hem sisko hem uzundilli olacak hayatta alttan almam veririm yastigini yorganini gider kopek klubesinde uyur.

Neden alttan alıyorsunuz? Böyle bir konu neden alttan alınır. Ben çok merak ediyorum bu konuda alttan alıp yol katetmiş insan var mı? Yani biri sizi fütursuzca eleştiriyor. Karşılığında alttan alınınca, aa ayıp ediyorum dur bi kendime çeki düzen vereyim demez ki. Üstüne haklıyım demek ki bak o da ses etmiyor der.

Belki haklıdır öyle yakışır, böyle daha güzel olabilir diye düşündüm. Saç, makyaj, tarz değişikliği yapayım dedim ama doyumsuz olunca bıktım artık

Valla konu sahibesi sizin yerinizde olsam ne pisarim ne kosede uzulur aglarim. Dimdirekt

Hem kel hem gobeklisin belli ki beni cekemiyorsun pffff ne kadar zavallica sana aciyorum

derdim. Daha da tek kelime edemez.
Bence de konu sahibi durumun farkında old ona hissettirmeli, söylemeli. Hala aynı tavırda olursa, duymamazliga versin.. Keyfinde, gezmesinde, nesesinde ısrar etsin. O senin özgüvenine karşı koyamayacak ve pes edecek..

Ben onun kilosuna karışmıyorum. Onu böyle sevdim, kabul ettim zaten. Sadece kızdırınca koz olarak kullanıyorum

Kilo sevmiyorsa size laf edeceginize gitsin kendi zayiflasin o zaman.

Siz boyle kabul etmissiniz onu, ama adam size 4367346734774 kulp bulmakta hicbir sakinca gormuyor kendi kompleksleri icin. Hic acimayin gidin komplekslerinin oldugu yerlere acimasizca saldirin gazaniz mubarek olsunEn Büyük TÜRKİYE

Armudun sapı üzümün çöpü sevgilisi değil karisi sin evlenirken aklı nerdeydi gözünü kapatiptami aldı seni şimdi böyle saçmaliyo

Görücü usulu olunca biraz aceleye geldi. Kısa bi tanışma nişanlılık ve evlilik. Gözü kapalıydı demek ki o zamanlar :(

Hayatıma giren son iki kişide aynı muameleyi gördüm. Bu kiyafeti çok mu aradın. Simli allık mı sürdün sibel can misin sen. Saçlarını uzat neden kısa. Vs... Surekli bir dalga geçme modu. Bir gülüyordum iki gülüyordun üçüncüde patlıyordum. Boyle durumlara hiç taviz vermeyin. Millet prenses muamelesi görüyorken bunlara katlanmak zorunda değiliz.

Git en pahalı saç tasarımcısına. Ver 1000 lira saçına bakalım saçın için daha konuşuyor mu :halay:

okurken içim daraldı resmen. ne istiyosan onu giy dönsün kednine baksın sen pskolojını bozma . kendine bakım yap iyice güzelleş çatlasın ortadan ikişye . bana kalırsa senı kıskanıyor cekemıyır kendısı kel ve gbeklı diye

Hayatıma giren son iki kişide aynı muameleyi gördüm. Bu kiyafeti çok mu aradın. Simli allık mı sürdün sibel can misin sen. Saçlarını uzat neden kısa. Vs... Surekli bir dalga geçme modu. Bir gülüyordum iki gülüyordun üçüncüde patlıyordum. Boyle durumlara hiç taviz vermeyin. Millet prenses muamelesi görüyorken bunlara katlanmak zorunda değiliz.

O kişiler eşiniz değildi sanırım. İşin içine evlilik girince kestirip atmak kolay olmuyor.
Patlayınca karşı taraf bu huyundan vazgeçti mi yoksa ilişkiniz tamamen mi bitti?

Back
X