• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müşkülpesent kocamla başım dertte!

Esim de cok yemek yiyince takılır bana kilo problemim yok. Zayif degilim idealim. Kendisi de begenir halbuki. Ben kendisini ordan vuramiyorum zira sportif vücutlu. Dalgaya vuruyorum kusura bakma standartlarina uygun bi mankenle evlenseydin diye. Kocandaki ozguveni azcik aşağı cek B belinay_06 hem kel hem fodul

Birlikte aynaya bakınca, aaa sen bu kadar kara miydin yanında ay parçası gibi oldum, diye gülüp dalga geçiyorum. Ara sıra laf sokuyorum ama onun gibi incitici olmuyorum. Ciddi olarak söyleyince küsmüştü zaten, o yüzden ileri gitmiyorum.

Hmm gorucu iyi gorememis demek ki
Bir baskasi icin fiziksel goruntumu ben olsam degismem

Birlikte aynaya bakınca, aaa sen bu kadar kara miydin yanında ay parçası gibi oldum, diye gülüp dalga geçiyorum. Ara sıra laf sokuyorum ama onun gibi incitici olmuyorum. Ciddi olarak söyleyince küsmüştü zaten, o yüzden ileri gitmiyorum.
O ciddi ciddi mi söylüyor?

Saç ektirecegini söylüyor, göbekli olmasıyla da barışık, zayıf olmaktan iyidir diye. Karakteri düzgün ama ego yüksek. Arkadaş çevresi geniş, sevilen, espirili biri.
Şimdi 4 kilo almamı farkeden adam ilerde doğum sonrası kilo falan kalırsa napar bilmiyorum. :KK43:

Kilolu olmak zayıf olmaktan daha mı iyiymiş? Kocanda kafa bir milyon... Bu adam erkek bizimkiler erkek değil o halde...

Şimdi 4 kilo almanı başına kakan adam sen doğurduktan sonra muhtemelen boşar...
Beklerim bunu...

Niyeti kotu degil ya karakteri bu. Var boyle surekli elestiren tipler. Aslinda samimi de. Yani begenmedigi bi seyi soylemesi kotu sayilmaz. Istedigini yaparsin yapmazsin o ayri. Ama en azindan begeni olcutunu bilirsin. Yalandan her haline guzel deyip icinden begenmemesinden iyidir

Hmm gorucu iyi gorememis demek ki
Bir baskasi icin fiziksel goruntumu ben olsam degismem

Görücü olarak gören görümcem yani arkadaşım ve onun annesi yani kayinvalidemdi. Her şey olumlu gitmişti, eşim benden hoşlandığını söylemişti. Sonra 2 ay konuşup nişanlandık.

Görücü olarak gören görümcem yani arkadaşım ve onun annesi yani kayinvalidemdi. Her şey olumlu gitmişti, eşim benden hoşlandığını söylemişti. Sonra 2 ay konuşup nişanlandık.
Cok acele etmissiniz su anki durum bunun sonucu sanirim. Alip karsiniza konustunuz mu esinizi peki?

Niyeti kotu degil ya karakteri bu. Var boyle surekli elestiren tipler. Aslinda samimi de. Yani begenmedigi bi seyi soylemesi kotu sayilmaz. Istedigini yaparsin yapmazsin o ayri. Ama en azindan begeni olcutunu bilirsin. Yalandan her haline guzel deyip icinden begenmemesinden iyidir

Evet o da kötü niyetli yapmıyor ama kırıcı oluyor. Beni üzse de huyu böyle olduğu için devam ediyor.

Cok acele etmissiniz su anki durum bunun sonucu sanirim. Alip karsiniza konustunuz mu esinizi peki?

Sinirlerim bozulunca ağlıyorum iyi bir iletişim kuramıyorum. Ben aglayinca özür diliyor, beni çok sevdiğini söylüyor. Sonra zaman geçince yine eleştirmeye devam ediyor. Saçımı toplamami sevmiyor mesela ben de salınık seviyorum. Etek giyince, hih kız gibi ol etek giy arada, hep pantolon giyip durmasana, diyor. En basit şeylerde bile müdahale etmeye çalışıyor.

Sinirlerim bozulunca ağlıyorum iyi bir iletişim kuramıyorum. Ben aglayinca özür diliyor, beni çok sevdiğini söylüyor. Sonra zaman geçince yine eleştirmeye devam ediyor. Saçımı toplamami sevmiyor mesela ben de salınık seviyorum. Etek giyince, hih kız gibi ol etek giy arada, hep pantolon giyip durmasana, diyor. En basit şeylerde bile müdahale etmeye çalışıyor.
Ufff cok skici gercekten

Bence kendini biraz eksik görüyor ve hep bahane buluyor belki hayatınız monoton olduğu için sana sarıyor kendini geri çek biraz ilgilenme bakalım ne yapacak

sende başla şu saçını ektirsen gür gür saçların çıksa
şu göbeğini eritsende baklavalarını görsem çok sexi olursun böyle çok iğrençsin:KK48:
kas yapmasını iste mesela toton büyük de küçük de sürekli bi bahane bul
burnu kötüyse alay et yan profil durma karşı koltuğa geç de :KK12:
ararsan bulursun emin ol

Ayda 1 ilişki mi? kesinlikle evliliğinizi gözden geçirmelisiniz
Başka kadınları beğeniyo ve seninle kıyaslıyo belli ki
Karısını seven bi erkek kusur aramayı bırakın saçını değişik yapsa hemen dikkat eder beğenir elinde değildir çünkü
Çok üzücü bi durum yeni bişey alıp göstermeye çekinir insan sen onu eleştirme ancak yaptığının kırıcı olduğunu anlat

sende başla şu saçını ektirsen gür gür saçların çıksa
şu göbeğini eritsende baklavalarını görsem çok sexi olursun böyle çok iğrençsin:KK48:
kas yapmasını iste mesela toton büyük de küçük de sürekli bi bahane bul
burnu kötüyse alay et yan profil durma karşı koltuğa geç de :KK12:
ararsan bulursun emin ol[/QUOTE

Önceden demeye kıyamıyordum ama hak etti artık

Ayda 1 ilişki mi? kesinlikle evliliğinizi gözden geçirmelisiniz
Başka kadınları beğeniyo ve seninle kıyaslıyo belli ki
Karısını seven bi erkek kusur aramayı bırakın saçını değişik yapsa hemen dikkat eder beğenir elinde değildir çünkü
Çok üzücü bi durum yeni bişey alıp göstermeye çekinir insan sen onu eleştirme ancak yaptığının kırıcı olduğunu anlat

Ayda 1 2 olmasının sebebi de ben oluyorum. Kadınsı, çekici değilmişim. Tamam evlenmeden önce çok bakımlı değildim ama şimdi kıyafetlerime dikkat ediyorum, makyaj yapıyorum, bakıyorum kendime. Kırdığını anlıyor ama sonra da yine aynısı.. Eskiye göre daha iyi tabi ama yine de bunaltıyor

Bence kendini biraz eksik görüyor ve hep bahane buluyor belki hayatınız monoton olduğu için sana sarıyor kendini geri çek biraz ilgilenme bakalım ne yapacak

İşi çok yoğun, stresli ama tatil günleri değerlendiriyoruz. Ben soğuk davraninca o da öyle davranıyor.

Ayda 1 2 olmasının sebebi de ben oluyorum. Kadınsı, çekici değilmişim. Tamam evlenmeden önce çok bakımlı değildim ama şimdi kıyafetlerime dikkat ediyorum, makyaj yapıyorum, bakıyorum kendime. Kırdığını anlıyor ama sonra da yine aynısı.. Eskiye göre daha iyi tabi ama yine de bunaltıyor
Kilit nokta bu iste. Kendi beceriksizligini senin uzerinden seni eleştirerek kamufle ediyor. Kendine odaklanma çünkü kusurun yok.

Bence doyumsuz degilde memnuniyetsiz galiba hani bence sen onun icin ne yapsan o soylenmeye devam edicek gibi...
Bunun soyle cozumu var bir sure tani diyelim 1 ay bu sure icinde ne istiyorsa sacini mi degistirsin tut kolundan onuda al kuafore soyle modeli , kiyafetini mi begenmiyor tut kolundan sen sec kiyafetlerimi de ki bence senden daha basarili olamaz bu konuda :KK66: kilona falan laf ederse bende ayni senin gibiyim de bu kadari oluyor.
Ha baktin herseyi yaptin ama ayni devam ediyor ac agzini yum gozunu yoksa sen uzulmeye devam edersin !
+1

Back
X