• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müşkülpesent kocamla başım dertte!

Kendi goruntusunden yana sikintisi olan erkeklerin/kadinlarin eslerinin guzel / yakisikli olmasini bekledigi, bakin cirkinim ama yanimda fistik gibi/ dalyan gibi insan var seklindeki bir ego tatminidir.

Esiniz bence kendinden memnun olmadigi icin sizden boyle bir beklenti icinde.
+1
Nerde görsem tanırım

Screenshot_2015-10-28-07-59-44-1.webp

Merhabalar.. Sizlerden yardım almak için üye oldum ve hemen konuya giriyorum:
Eşimden önce görümcemi tanıdım sonra görücü usulu tanışıp 6 ay nişanlılıktan sonra evlendik. Nişanlıyken işi yoğun olduğu için yeterince görüşemiyorduk ve bu nedenle tartışma yaşıyorduk. Daha doğrusu ben sorun edip küsüyordum. Birbirimizi sevdiğimiz için ayrılmadık ve evlendik. 2 yıllık evliliğimiz yine monoton geçiyor. Ama bu sefer ilgisizliğin sebebi sadece iş değil beni yetersiz görmesi. Halbuki sarışın ela gözlü normal beden ölçülerine sahip alımlı biriyim. Fakat eşim her konuda eleştiriyor. Saçımıın rengini, şeklini değiştirmemi istiyor, kıyafetlerimi beğenmiyor. Yeni bir şeyler alsam, çok güzel değil bu neyse idare eder, diyor. 2 3 kilo alsam sakın kilo alma diyor, çok zayıflamamı da istemiyor. Sürekli bir eleştiri modunda. Kendisini Brad Pitt zannetse de göbekli ve kel biri. Kızdırınca dayanamayıp ben de söyleniyorum. Hemen kendini savunuyor, benim vücut yapım böyle, değişmiyor senelerdir, diyor. Cinsel hayatımız da çok az, ayda 1 ya da 2. aramızda küslük yok ama kopukluk var. Ara sıra ağlama krizlerim geliyor, ne yapacağımı bilmiyorum. Özellikle bu sorunları yaşayıp atlatan varsa önerilerinizi bekliyorum. Lütfen yardım edin.

Eşimden önce görümcemi tanıdım sonra görücü usulu tanışıp 6 ay nişanlılıktan sonra evlendik. Nişanlıyken işi yoğun olduğu için yeterince görüşemiyorduk ve bu nedenle tartışma yaşıyorduk. Daha doğrusu ben sorun edip küsüyordum. Birbirimizi sevdiğimiz için ayrılmadık ve evlendik. 2 yıllık evliliğimiz yine monoton geçiyor. Ama bu sefer ilgisizliğin sebebi sadece iş değil beni yetersiz görmesi. Halbuki sarışın ela gözlü normal beden ölçülerine sahip alımlı biriyim. Fakat eşim her konuda eleştiriyor. Saçımıın rengini, şeklini değiştirmemi istiyor, kıyafetlerimi beğenmiyor. Yeni bir şeyler alsam, çok güzel değil bu neyse idare eder, diyor. 2 3 kilo alsam sakın kilo alma diyor, çok zayıflamamı da istemiyor. Sürekli bir eleştiri modunda. Kendisini Brad Pitt zannetse de göbekli ve kel biri. Kızdırınca dayanamayıp ben de söyleniyorum. Hemen kendini savunuyor, benim vücut yapım böyle, değişmiyor senelerdir, diyor. Cinsel hayatımız da çok az, ayda 1 ya da 2. aramızda küslük yok ama kopukluk var. Ara sıra ağlama krizlerim geliyor, ne yapacağımı bilmiyorum. Özellikle bu sorunları yaşayıp atlatan varsa önerilerinizi bekliyorum. Lütfen yardım edin.
Seninle evlenirken niye dert etmiyordu şimdi söylüyor bence kendini değiştirme öyle dediğinde kendine bak sevmiyorsan da bosan istediğin gibi birini al de

Önce bir kendisine baksın sonra seni değiştirmeye çalışsın, arada kopukluk var, sizi eksik görmesi soğuma ve sevgisizlik belirtisi ayrıca ayda 1, 2 çok az.

Kendiniz olmaya devam edin. Neyi nasıl istiyorsanız öyle yapın.
Belli ki sizi kıskanıyor ve öyle yansıtıyor.
Yani kıskançlığı bildiğimiz sahiplenme anlamında değil de, kendinden çalışkan sınıf arkadaşının olumsuzluklarını görmek isteyen kıskanan tipler gibi.

*
Ben olsam onun da bütün kusurlarını yüzüne vururum beni karanlıkta mi aldin diye sayar dokerdim
Çünkü saçımi boyattim adam rengi sevmedi olayi değil adam senin sac rengine tarzına toptan laf söylüyor ha bire eleştiriyor
Neremi beğenip de aldın diye sirardim ben olsam

Wampkadin olmamı bekliyor anladığım kadarıyla. Ben ben de tam tersi masum sevecen güler yüzlü biriyim.

Wampkadin olmamı bekliyor anladığım kadarıyla. Ben ben de tam tersi masum sevecen güler yüzlü biriyim.
Arada bir esip gürleyeceksin, karmaşık olacaksın ,masum sevecen güleryüzlü olunca
Kanka naber yaa moduna giriyor bu erkekus lar ... :ıslık:

Altı ay tanıdığınız ya da tanımadığınız adamla evlenip ne olacağını sandınız ki?

3 5 sene nişanlı kalıp anlaşamayan evli çiftlere ne demeli o zaman?

O da sağlıklı degil Onlar da sorunları görmezden geliyordur evlenince değişir diyordur o yüzden evleniyordur ancak sizinki resmen kumar gibi siz ortada bir sorun var mı onu Bile görecek zaman olmadan evlenmişsiniz

Ne yazsam bilemedim neden bu kadar eleştiriyor kii sonuçta beğenip evlendi sizinle tuhaf

Back
X