En iyi silahımız dua zaten.Namazlarımızdan sonra ve aklımıza geldikçe yapmamız gerekir duayı güzel bir topic olmuş siteye de hatırlatıp konu açtığın için Allah senden de razı olsun canım.
Ya Rab'bi! Sana verdiğimiz sözden nice hayatlar, nice yaşamlar ve kavimler geçti... Asırlar öncesinden yaşattığın ve kıyametine kadar yaşatacak olacağın Kur'an'ın, bu kavimleri ve yaşamları bize hep anımsattı diri tutmak adına. Sağırdık duymadık ve bakan körlerdir göremedik...
Allahumme mağfirli...Allahumme mağfirli...Allahumme mağfirli... Yalnız Sana kul ve Resül(s.a.v.)'üne ümmet olmayı istedin...
Bizler geceleri Muhammedi ümmet ve İbrahimi bir millet olarak gözlerimizi yumarken, güneşle beraber aydınlanan günlerde modern çöplüğün girdabında kaybolduk bilemedik...Ve biz müslüman kardeşliğine ve ümmet olmaya yeminler ederken, bu kardeşliği başaramamanın yenilgisi ve pişmanlığı ile....
bu gece ve zilletin farkına varmışlığını anladığımız her gece teheccüdünde filistin kardeşliğini, kudüs kardeşliğini, muhammedî kardeşliğimizi yaşatmak adına buluşmayı diliyoruz. Ümmetin parça parça dağılmışlığını, zalimlerin zulmünü, kolu bacağı kopmuş gazze müslümanlarını ve yetimleri sana şikayet ediyoruz. Sen dualara icabet eden Allah'sın...
Sen el-Mucib'sin...
Ya Rab'bi! Sen dünya kardeşliğini başaramamış ama Filistin kardeşliğini başarmayı umut eden ve teheccüdünde uyanan yüreklerin dillerindeki duaları kabul eyle...Allahumme amin....
Allah yardımcıları olsun , çok zor..
arkadaşlar biz yine bi sabaha korkusuz ve umutlu uyandık.ama ne yazıkki zulüm gören haksız yere yerinden yurdundan ailesinden koparılan kardeşlerimiz var.lütfen dualarımızı onlardan esirgemeyelim bizler din kardeşiyiz herşeyden önce onlarda insan ve bunları haketmiyorlar içlerinde günahsız bebekler analar hastalar var...inanın açtığım konudan sonra herkezi gece 3te duaya çeğırdım bilmiyorum katılan kalkan oldumu ama vicdanen korktum ya ben kalkamassam diye ama inanın oğlum gece tam2.55te uyandı ve beni uyandırdı günahsızım sayesinde dua edebildim karddeşlerimize.her an dua vaktidir....
arkadaşlar biz yine bi sabaha korkusuz ve umutlu uyandık.ama ne yazıkki zulüm gören haksız yere yerinden yurdundan ailesinden koparılan kardeşlerimiz var.lütfen dualarımızı onlardan esirgemeyelim bizler din kardeşiyiz herşeyden önce onlarda insan ve bunları haketmiyorlar içlerinde günahsız bebekler analar hastalar var...inanın açtığım konudan sonra herkezi gece 3te duaya çeğırdım bilmiyorum katılan kalkan oldumu ama vicdanen korktum ya ben kalkamassam diye ama inanın oğlum gece tam2.55te uyandı ve beni uyandırdı günahsızım sayesinde dua edebildim karddeşlerimize.her an dua vaktidir....
Allah onları helak etsin.. O 'ol' desin yeter ki.. Hiç birşey zor değil..
Ancak bilemiyorum bence bizimde ülke olarak birşeyler yapmamız lazım duanın yanı sıra daha somut şeylere de girmeliyiz..
kesinlikle sana katılıyorum ülke olarak bşeyler yapmalıyız.onları çaresiz yalnız bırkmak olmaz...ama neyazıkki bana dokunmayan yılan bin yaşasın bilinci var.Rabbim müslüman kardeşlerimize kıyanlara kıysın azabını gazabını göstersin onlara.RABBİM müslüman kardeşlerimizi rahmetiyle korusun inşAllah...(AMİN)
Hepimizden Allah razı olsun canım, çok dua etmemiz lazım çok.. Fetih suresi okuyabilenler okursa çok yararlı olurAllah'ım sabır dayanma gücü versin kardeşlerimize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?