Musmutluu'nun Diyet Günlüğü

canım şu werdqnz kiloları braznı bana yollasanız:) 34beden bulmakta zorlanıorm:/ 36bazen oluyo.. Gydiqm kıyaftlrn içini doldrsam yeter ama bol kalio.. Bana da kilo almak içn önerinz olrsa sewinir wala:)

canım şu werdqnz kiloları braznı bana yollasanız:) 34beden bulmakta zorlanıorm:/ 36bazen oluyo.. Gydiqm kıyaftlrn içini doldrsam yeter ama bol kalio.. Bana da kilo almak içn önerinz olrsa sewinir wala:)

Kiz senin kemiklerini kirarim valla :)))
Al canim seve seve tüm kilolarimi veririm sana hiiiç sıkıntı olmaz :))))

Kiz senin kemiklerini kirarim valla :)))
Al canim seve seve tüm kilolarimi veririm sana hiiiç sıkıntı olmaz :))))

herkes ihtiyacı olanı istio cnım :)) napıyım :)) ne yesem olmuo kilo almak icn qttqm doktr bile sen bu kadarsn ddi ümidim kalmadı.. Dün tartındm wermişim yine, Ama 50kilo olsam süper olck.. 8kilocuk istiorm ya çok dqil:)) :)))))

ya biraz inceldm de siz bise yemionuz ki bu ne?? Ben en az 5katini yiorum bu saydiklarnzn.. Bana nie kilo aldirmio ya yemek ya.. Ustelik surekli bise yiorum hic saat belli deil:( abur cubur da cok yiom.. Bi bana mi bunlar faydasiz anlamadm :(

ya biraz inceldm de siz bise yemionuz ki bu ne?? Ben en az 5katini yiorum bu saydiklarnzn.. Bana nie kilo aldirmio ya yemek ya.. Ustelik surekli bise yiorum hic saat belli deil:( abur cubur da cok yiom.. Bi bana mi bunlar faydasiz anlamadm :(
ama ya hep boyle oluyo aslinda zayif insanlar baya yiyo :(
acayip bi metabolizma var sende demek ki cok hizli calisiyo keske bnimde oyle olsa :(((

yok cnım böle de hç iyi dql kemiklerm sayılıo heryerdn. Derim olmasa daqılcak yani:)) bi de sarılınca kemiklern batio sözünü duymak kötü olyo.. Bnce çok da wermeye calışma 38beden ideal yani o kadar olursan yeter zorlama daha fazla.

yok cnım böle de hç iyi dql kemiklerm sayılıo heryerdn. Derim olmasa daqılcak yani:)) bi de sarılınca kemiklern batio sözünü duymak kötü olyo.. Bnce çok da wermeye calışma 38beden ideal yani o kadar olursan yeter zorlama daha fazla.

Tam 38 degilim canim 40 oluyo bazilarinda o yuzden 55 e inmem lazim :)

Bu aralar aksamlari sürekli bozuyorum diyeti tartida arti rakami gorunce dank etti anca kendime geldim !
Bayrama kadar şok diyetteyim vücudum braz şaşırsın sıkıldım bu kilodan artık !!

Son düzenleme:
yaaa son kilolar çok zor gidiyor ne yapacağızzz musmutluu :(( cnm artık yürüyüş yapmak istemiyor diye bugn kendme gidip pedometre aldım bakalım gelişmeler ne olacakk hava da çok sıcakk ben izmirdeyim ölüyoruz burdaa off oooff :(

yaaa son kilolar çok zor gidiyor ne yapacağızzz musmutluu :(( cnm artık yürüyüş yapmak istemiyor diye bugn kendme gidip pedometre aldım bakalım gelişmeler ne olacakk hava da çok sıcakk ben izmirdeyim ölüyoruz burdaa off oooff :(

Bende bilmiyorum canim ama cok sıktı bu kilolar canimi
Yeter artik dedim musmutluu kendine gel ver şu kilolari

aldigim 2 kilonun 1ni vermis gozuktum bugun tartida
60 kiloyum ve lanet olasi üzerime yapisan 5 kiloyu da vericem !
Saglikli ya da sagliksiz artik biktim midemi iyice kucultmeye calisiyorum
bugun spora da baslicam sirkelendimiyice kendime geldim cok sükür !

aldigim 2 kilonun 1ni vermis gozuktum bugun tartida
60 kiloyum ve lanet olasi üzerime yapisan 5 kiloyu da vericem !
Saglikli ya da sagliksiz artik biktim midemi iyice kucultmeye calisiyorum
bugun spora da baslicam sirkelendimiyice kendime geldim cok sükür !

tatlım dün bi yazı okudum.. eğer sürekli benzer yemekleri terch ediyorsan kilo verme dururmuş her gün aldğın kaloriyi değiştirirsen ( ki bu her gün azaltmak anlamında değil arada arttıracakmışsın) işte o zaman kilo verme durmaz hep devam edermiş. bir de spor yapmadan önce mutlaka kardio yapılmalı aynı zamanda her gün farklı bölgeler çalıştırılmalıymış

ya tatlım bde biz bu kilo değişim çizelgesini nasıl değiştiricez yani kilom değişti şimdi nasıl değiştiricem?

Back
X