Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım şu werdqnz kiloları braznı bana yollasanız:) 34beden bulmakta zorlanıorm:/ 36bazen oluyo.. Gydiqm kıyaftlrn içini doldrsam yeter ama bol kalio.. Bana da kilo almak içn önerinz olrsa sewinir wala:)
Kiz senin kemiklerini kirarim valla :)))
Al canim seve seve tüm kilolarimi veririm sana hiiiç sıkıntı olmaz :))))
ama ya hep boyle oluyo aslinda zayif insanlar baya yiyoya biraz inceldm de siz bise yemionuz ki bu ne?? Ben en az 5katini yiorum bu saydiklarnzn.. Bana nie kilo aldirmio ya yemek ya.. Ustelik surekli bise yiorum hic saat belli deilabur cubur da cok yiom.. Bi bana mi bunlar faydasiz anlamadm
![]()
yok cnım böle de hç iyi dql kemiklerm sayılıo heryerdn. Derim olmasa daqılcak yani:)) bi de sarılınca kemiklern batio sözünü duymak kötü olyo.. Bnce çok da wermeye calışma 38beden ideal yani o kadar olursan yeter zorlama daha fazla.
yaaa son kilolar çok zor gidiyor ne yapacağızzz musmutluu( cnm artık yürüyüş yapmak istemiyor diye bugn kendme gidip pedometre aldım bakalım gelişmeler ne olacakk hava da çok sıcakk ben izmirdeyim ölüyoruz burdaa off oooff
![]()
acikcasi diyet yaptim baya canim dikkat ettim yine de herseyden yedim felan ama takildim kaldim.naptiysam daha dusemiyorum.simdi şok yapiyorum vücuduma az midem kücülsün bu ne ya bende bıktım yeterbende acayp taktım. düşünmekten kafayı yiyeceğim allah korsun vallaa :s
aldigim 2 kilonun 1ni vermis gozuktum bugun tartida
60 kiloyum ve lanet olasi üzerime yapisan 5 kiloyu da vericem !
Saglikli ya da sagliksiz artik biktim midemi iyice kucultmeye calisiyorum
bugun spora da baslicam sirkelendimiyice kendime geldim cok sükür !
ya tatlım bde biz bu kilo değişim çizelgesini nasıl değiştiricez yani kilom değişti şimdi nasıl değiştiricem?