Musmutluu'nun Diyet Günlüğü

hımm ben en az 40 dakika dans ediyorum ama öyle böyle degil yani :D okul açılana kadar bi 70 e düşsem :( aslında iftardan sonrada yapabilrisn daha çabuk verirsin en azından

ilk sayfamı tekrar düzenlemek istedim kızlar :kkk:
Tekrar geçmişimi özetlersem küçüklüğümden beri kiloluyum şimdi 22 yasında üniversite öğrencisiyim.yeni sezona bomba gibi başlamak istiyorum yazık artık bedenime kac yıldan beri bu kiloyu taşımaya çalışıyor :5:
Kilo verme serüvenine Temmuz ayının basında başladım şu anda 5 kilo verdim 5 kilo verilecek duruyo :8:
Hadi hep beraber birlik olalım birbirimizi motive edelim kilolarda kurtulalım !!!
bana katılırsanız yediğimi içtiğimi eleştirirseniz çok mutlu olurum :72:

Tebrik ederim tatlım çok güzel kilo vermişsin :)

canım ya senin menülerine imrenerek bakıyorum ben okadar yersem doymam diye tabi senin 1 ayı geçmiş inşallah bende ilerleyen zamanlarda azla doymayı öğrencem.sabah yarımdan az simit yedim öğlende köfte yedim sonradanda soda içtim tam doymadım ama böyle böyle başarıcam inşallah.

canım ya senin menülerine imrenerek bakıyorum ben okadar yersem doymam diye tabi senin 1 ayı geçmiş inşallah bende ilerleyen zamanlarda azla doymayı öğrencem.sabah yarımdan az simit yedim öğlende köfte yedim sonradanda soda içtim tam doymadım ama böyle böyle başarıcam inşallah.

İnsallah canim Yeterki iste

tatlım simit yerine kepekli ekmek ye derim çünkü simetteki susamlar acayip yağlıı .s

bugün oruclu değildim ama dengesiz beslendim
sabah 1yumurtali omletten biraz yedim
1-2 çay kasığı çilek reçeli
Yarim dilimden az kepekli ekmek

Oglen 12 gibi 1 paket tuzlu çubuk
Yarim meyva suyu

Simdi de karpuz yedim

Merhaba musmutlu :) günlüğünü yeni okudum bende 21 yaşında üniversite öğrencisiyim. okul açıldığında ufak bir şok etkisi yapmak adına tabi tek neden bu değil. Diyetteyim takip edicem seni :)

Merhaba musmutlu :) günlüğünü yeni okudum bende 21 yaşında üniversite öğrencisiyim. okul açıldığında ufak bir şok etkisi yapmak adına tabi tek neden bu değil. Diyetteyim takip edicem seni :)

Hoşgeldin canim
Az once de yazdim yarindan itibaren full burdayim sende yaz bana okul acilana kadar baya vericez emin ol :)

Geldiimm kizlar
Günaydinnnnnn ne güzel bi gün di mi :16:
Sabah
Kalkinca sirkeli ılık su
Karisik bitki cayi
Kahvaltida:
Yarim salatalik yarim domates 1biber
1haslanmis yumurta
1dilim kizarmis kepekli ekmek :56:

öglen 1 tabak tarhana corbasi biraz ekmek
Simdi 1 tabak salata cok az ekmek
1.5 litre su ve yesil cay ictim
acikirsam 1 meyve yicem bu saatten sonra dün fazla kacirdim yemegi bikac gün az yemem lazim

Back
X