dilmuh hosgeldin oglum Kayıtlı Üye 31 Aralık 2008 7.490 4 156 Diğer 2 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi dilmuh #1 cuma mustafa soydanla randevum var.varmı bilgisi olan nasıl bi dr dur acaba.bana özele gitme pek faydası olmaz devlete git dediler bilemedim
cuma mustafa soydanla randevum var.varmı bilgisi olan nasıl bi dr dur acaba.bana özele gitme pek faydası olmaz devlete git dediler bilemedim
Asliuras Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Ocak 2018 49 5 86 43 İstanbul 27 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi dilmuh #2 dilmuh .!.: cuma mustafa soydanla randevum var.varmı bilgisi olan nasıl bi dr dur acaba.bana özele gitme pek faydası olmaz devlete git dediler bilemedim Genişletmek için tıkla... Canım çok eski bir mesaj ama merak ettim.benim de aynı dr a yarın randevum var.nasıl sen memnun kaldın mı
dilmuh .!.: cuma mustafa soydanla randevum var.varmı bilgisi olan nasıl bi dr dur acaba.bana özele gitme pek faydası olmaz devlete git dediler bilemedim Genişletmek için tıkla... Canım çok eski bir mesaj ama merak ettim.benim de aynı dr a yarın randevum var.nasıl sen memnun kaldın mı
M minesss Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Mayıs 2014 31 6 86 İstanbul 13 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi dilmuh #3 Asliuras .!.: Canım çok eski bir mesaj ama merak ettim.benim de aynı dr a yarın randevum var.nasıl sen memnun kaldın mı Genişletmek için tıkla... merhaba bende kendisi için randevu almıştım.siz gittiniz mi? sonuç nedir
Asliuras .!.: Canım çok eski bir mesaj ama merak ettim.benim de aynı dr a yarın randevum var.nasıl sen memnun kaldın mı Genişletmek için tıkla... merhaba bende kendisi için randevu almıştım.siz gittiniz mi? sonuç nedir