Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence o nişana gelerek zaten incelik göstermiş bence sen aramalıydınn zaten iyi birisi demişssinn kötü niyetli falan olsa zaten sen buraya konu açıp danışmazdın :))
bence nişanlına söyle, kardeşiyle konuşup 4lü bi buluşma ayarlasınlar. birlikte dışarı çıkın yemeğe falan, bu arada kızın samimiyetine göre onunla olan ilişkine yön verirsin, ya da söylersin ben seni aramayı düşündüm ama müsait olmazsın belki diye arayamadım falan dersin.
aramana gerek yok bence..ablası degil birşey degil.el elti sonuçta hiç gerek yok...![]()
öylede olsa artık ortak bi ailede buluşacağız.
nasıl başlarsa öyle gider...
zaten ben evlenince başka şehire gideceğim,görüşmelerimiz çok az olacak.fakat genede aramızda sevgide olsun istiyorum.
sonuçta nişanlımın bi tane kardeşi var.bende eltimle aram güzel olsunki,dostlukla muhabbetle geçirelim görüştüğümüz zamanları istiyorum
bence sen ara canım. yani sen ya da o, ilk telefon muhabbetiniz olacak. senin araman daha iyi. sen bir adım at ne kaybedrsin ki?
ben de evlenmeden önce arardım hep eltimi, ama baktım ki ondan hiçbir arama yok, eevlendik, 2 yıl filan oluyor, bn de artık pek umursamıyorum. sen bir adım at, eğer karşılık görürsen ne ala, görmezsen bir dahaki sefere ona göre davranırsın![]()
eltimi bir kez gördüm sadece.gördüğüm kadarıyla bi sorun yok.
arayayım ben o zaman: )
ama utandım şimdi yaaa
msjla mı giriş yapsamki![]()
o zaman ben msj atayım,nasılsın diye: )
inşallah 2 aydan sonra ne alaka gibi bi durum olmaz![]()
orkidem
şuan nöbette olduğu içim arasamda açamaz.
msj attım: )))
geçte olsa cevap verdi: ))
gayet samimi davranıyor sağolsun
hala msjlaşıyoruz,biraz ilerletelim aramalarada başlayacağım evde olduğu günler :)))
peki kızlar bu sorunu hallettiğimize göreeee....
sizce ben müstakbel elitimi haftada kaç gün aramalı ya da msj çekmeliyim?? :44:
bence sen ara ve hep birlikte bi hafta sonu şeyler yapalım vs de.madem herkes o kadar benimsemiş onu sende ona göre davran
msjlaştık canım,gayet güzeldi.önümüzdeki haftalarda nikahımada çağıracağım,ardından da buluşmayı önerebilirim :31: