- Konu Sahibi potansiyel
-
arkdasım göründüğü gini konuu halen acık ve güncel nedden sen ınsanları susturmaya calısıyorsun burda herkez fıkırlerını soyluyo magdem bu konuyu actıysan buraya gelecek yorumlardanda haberdar olman gerekıyordu degıl mı bence sen ıstedgın cewapları alamadgın ıcın bu kadar agresıflesıyosun burada bu kadarf ınsanı tek bır kelımenle sınırlendırıyorsuntamam konu kapandı,saygı duyuyoruz,daha hala neden aynı şeyleri yazıp duruyosunuzki.....
canim gelinden sana karsi birsey varki ortada sende rahatsiz oldun..durduk yerde beni kiskaniyor demezsin sanmiyorunm.. hissiyat olarak anneni sakin olumlu yapici bir kadin olarak gordum sadece his icime kotu birsey dogmadi.. belkide kardesinin fazla sevgisinden simarmis olabilir bazen fazla destek insani pohpohlar bence o kardesinizin sana olan sevgisini paylasamiyor
ben katilmiyorum diger arkadaslara his olarak ve anlattigina gore ortada bir cekisme varki sen buraya konu acacak kadar alinmissin
buraya konu açacak kadar alınmış olmak karşı tarafın suçlu olduğu anlamına gelmez... elbette suçsuz olduğu anlamına da gelmez... ama arkadaşın tavırları ile alıngan olduğu aşikar... o yüzden karşı taraf açık açık birşey yapmamışken potansiyelin alınıp yanlış yorumlama ihtimali çok daha fazla görünüyor...
ben de buraya bir sürü şeyden alınıp konu açabilirim... önemli olan olaylara objektif bakabilmek... biz çoğumuz bu şekilde bakıyor ve gördüğümüz şekliyle yorumluyoruz...
görmediğimiz kısımları da konu sahibi açıklamak istemediği için görünene göre yapılan yorumlar gayet mantıklı...
ben katilmiyorum diger arkadaslara his olarak ve anlattigina gore ortada bir cekisme varki sen buraya konu acacak kadar alinmissin
evt yukardaki msjını da okudum ama konuyu daha fazla uzatmak istemediğim için cvp da yazamadım,tşk ederim yorum olsun diye değilde mantıklı cvplar yazan arkadaşlarada
sanırım dedğin gibi sorun ben değil kardeşimi paylaşamamak,mesela askerdeyken bile bana sürekli sizi en son ne zaman aradı,sizi daha fazla arıyodur der dururdu ben hep daha fazla sevgisine bağladım ama bu tür kıskançlıklardan da nfret ettiğim için yadırgadım..
ona dokunan kısımları buraya taşımamak istemiş. ama cogu kişi hatta herkes bu durumu yadırgamış. belki hatırlamak istemedi. belki gelini kötülemenizi istemedi. sadece dert olmuş içine ve burada dertleşmek istemiş. anladıgım kadarıyla cözümde istememiş. :gitme:
neyse işte sonucta alınmış ve bize gelmiş. bu şekilde bilip bilmeden onu suçlayıp yazık gelininize , en iyisini yapıyor böyle davranarak demek ne kadar acımasızca bi düşünün lütfen... :çok üzgünüm:
bu tarz davranislari varsa zaten haklisin .. cok sacma sizi nekadar aradi beni bukadar aradi paylasamiyor kardesinizi sizinle resmen rekabete girmislmaz: yokmus muamalesi yapin bence yine yuzune gul ama samimi olma bastan kaybetmis o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?