mustakbel gorumcem ve esim benimle dalga geçtiler

Haketmişsin gerçekten.

Kullandığın dili çözmeye çalışarak bütün konularını okudum.
Hem yalancısın, hem yalanlarının ortaya çıkacağını düşünemeyecek kadar şapşalsın, hem adama gerçekten yapışmışsın, hem evlenme meraklısısın, hem dengesizsin, hem de ciddi hastasın bence.

Bir sene önce pdr birinci sınıftayken bir sene içinde atanmış öğretmen olmuşsun. Bir sene önce 65 yaşında olan annen bir sene içinde 8 yaş birden alarak 73 olmuş.

Sana ağıza alınmayacak küfürler eden adamın mükemmel olduğunu yazmışsın. Yollarda adamdan dayak yemiş yine peşinden gitmişsin. Defalarca hakaret etmiş, kovmuş onu görmek için önemli derslerini ekip yurttan kaçıp bilmemkaç kilometre uzağa gitmişsin. Adam sana fahişe muamelesi yapmış, çok seviyorum demişsin. Sırf evlenebilmek için bir adamın elinde oyuncak olmuşsun.

Sonra adam seninle evlenmeyeceğini söyleyince (yalancı, dengesiz, gurursuz, hasta ruhlu bir hatunla neden evlensin) hakaretlere başlamışsın. O peşinden koşup deli divane olduğun, küfürlerini işittiğin dayağını yediğin adam şimdi mi ter kokulu, kısa boylu şişman oldu?
+1
Sizi ajanım olarak atamak istiyom sefora hanım.

ya yazmayayım yazmayayım dedim ama şu cümleyle siz mi eleştiriyorsunuz konu sahibini Allah aşkına :KK70:

'mu' ayrı bir kere, 'baydım' diye bir kelime yok ve 'yazmak'da' nasıl bir Türkçe :KK50:
Ben kelime hatasi var yazmadim, dikkatle okumamissiniz, belli. Evet yazarken hata yapmis olabilirim cünkü yurtdisinda dogdum büyüdüm, türkce gramerim süper degil. Ama en azindan actigim konular gayet iyi anlasiliyor. Konu sahibi yazarken,ne virgül yapmis,ne nokta. Bende oraya takildim sadece.

Cocuk gibi ne bu boyle yok ablasini konusturmalar, yok annemi konusturcam demeler... Nasil isleyen bi beyin yapisi anlamiyorum. Mahallede oynarken "benim annem seni dover" falan derdik ya onun gibi olmus. Sevgilinizin size o kadar batan ozelligi var ise de keske ayrilsaymissiniz oncesinde.

İki taraftada seviye diplerde...

Daha muhatap olup iyice dibe vurmayı düşünüyorsan devam et anneni teyzeni halanı hatta abart enişteni de konuştur...

Neye yarayacaksa artık...

Haketmişsin gerçekten.

Kullandığın dili çözmeye çalışarak bütün konularını okudum.
Hem yalancısın, hem yalanlarının ortaya çıkacağını düşünemeyecek kadar şapşalsın, hem adama gerçekten yapışmışsın, hem evlenme meraklısısın, hem dengesizsin, hem de ciddi hastasın bence.

Bir sene önce pdr birinci sınıftayken bir sene içinde atanmış öğretmen olmuşsun. Bir sene önce 65 yaşında olan annen bir sene içinde 8 yaş birden alarak 73 olmuş.

Sana ağıza alınmayacak küfürler eden adamın mükemmel olduğunu yazmışsın. Yollarda adamdan dayak yemiş yine peşinden gitmişsin. Defalarca hakaret etmiş, kovmuş onu görmek için önemli derslerini ekip yurttan kaçıp bilmemkaç kilometre uzağa gitmişsin. Adam sana fahişe muamelesi yapmış, çok seviyorum demişsin. Sırf evlenebilmek için bir adamın elinde oyuncak olmuşsun.

Sonra adam seninle evlenmeyeceğini söyleyince (yalancı, dengesiz, gurursuz, hasta ruhlu bir hatunla neden evlensin) hakaretlere başlamışsın. O peşinden koşup deli divane olduğun, küfürlerini işittiğin dayağını yediğin adam şimdi mi ter kokulu, kısa boylu şişman oldu?
oyyyy ağzın bal yesin hemi ;)

Back
X