- 20 Ağustos 2016
- 129
- 225
- 18
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
Hahahah resmen yıkıldım bu başlığı okurken 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kısa boylu,şişman,ter kokan,geğiren,gaz çıkaran,sana öylesine birisin bana yapıştın diyen bir insanı bunca zaman yanında sevgili diye tutup evlenmeyi düşünmüşsün.Neden?Ergen misin sen.Bir de anneni karıştıracaksın işin içine.2 yillik bi iliskim var henuz atanmadi staj yapiyo parasi yok bu sene normalde nisan olcakti ama istemedi param olsun oyle dedi somra bi sebepten kavga ettik bana sen benim oylesime komustugum biriydin sen bana yapistin falan dedi ki surekli evlilikten bahseden iydu ustelik gerçekten cevremdeliherkes ondan daha iyisine layik oldugumu soylerken o kendinu bu bok ssaniyo ben de agladim agladim basladim saymaya ya dedim sen kisa boylusun sismansin ter kokuyosun yanimda hayvan gubi gegiriyosun gaz cikariyosun biraz medeni ol ded sonra ablasi aradi neymis geliyolarmis kizlarini veek istiyolarmis ona sirlete sokcaklarmis eczacı kiz istiyomus onunla evlenmek bilm ne iyi dedim sonra sen de dedi artik ben ter kokmuyotum kibarim sarisinim uzun guzelim der bulursun birini diyip güldüler sonra kapattim annemi konusturup agizlarinin paylarini vermek istiyorum babam yok ben kucukken oldu o olsaydi bu lafları yedirirdi onlara sizce annemi konusturmali miyim?
size bana yapıştım diyince ağzına geleni saymışsınız madem öyle biriydi ne diye birlikteydinizki başka kimseyi sokmayın araya bi dahada görüşmeyin2 yillik bi iliskim var henuz atanmadi staj yapiyo parasi yok bu sene normalde nisan olcakti ama istemedi param olsun oyle dedi somra bi sebepten kavga ettik bana sen benim oylesime komustugum biriydin sen bana yapistin falan dedi ki surekli evlilikten bahseden iydu ustelik gerçekten cevremdeliherkes ondan daha iyisine layik oldugumu soylerken o kendinu bu bok ssaniyo ben de agladim agladim basladim saymaya ya dedim sen kisa boylusun sismansin ter kokuyosun yanimda hayvan gubi gegiriyosun gaz cikariyosun biraz medeni ol ded sonra ablasi aradi neymis geliyolarmis kizlarini veek istiyolarmis ona sirlete sokcaklarmis eczacı kiz istiyomus onunla evlenmek bilm ne iyi dedim sonra sen de dedi artik ben ter kokmuyotum kibarim sarisinim uzun guzelim der bulursun birini diyip güldüler sonra kapattim annemi konusturup agizlarinin paylarini vermek istiyorum babam yok ben kucukken oldu o olsaydi bu lafları yedirirdi onlara sizce annemi konusturmali miyim?
Ya siz habire 34 beden olma hakkında konu açan arkadaş değil misiniz? Bir de 1 ay sonra gelinlik giyeceğinizi yazmışsınız o kişi aynı kişi mi acaba? Hevesiniz sevdiğinizle bir ömür geçirmeye mi yoksa beyaz gelinlik giyip tektaşı bol bol bileziği bir arada takıp evcilik oynamaya mı?
Sevmediği beğenmediği biriyle neden bu kadar ilerlemeye çalışır insan ? Dünyada adam mı kalmadı profilinizde yaşınız 21 yazıyor bu kadar aceleniz ne???
Ayyy iyice baydım. Yazarken . , isaretlerini yapmak cokmuuuuu zor. Bu forumda düzgün yazmak'da kural olur insallah.