mustakbel gorumcem ve esim benimle dalga geçtiler

2 yillik bi iliskim var henuz atanmadi staj yapiyo parasi yok bu sene normalde nisan olcakti ama istemedi param olsun oyle dedi somra bi sebepten kavga ettik bana sen benim oylesime komustugum biriydin sen bana yapistin falan dedi ki surekli evlilikten bahseden iydu ustelik gerçekten cevremdeliherkes ondan daha iyisine layik oldugumu soylerken o kendinu bu bok ssaniyo ben de agladim agladim basladim saymaya ya dedim sen kisa boylusun sismansin ter kokuyosun yanimda hayvan gubi gegiriyosun gaz cikariyosun biraz medeni ol ded sonra ablasi aradi neymis geliyolarmis kizlarini veek istiyolarmis ona sirlete sokcaklarmis eczacı kiz istiyomus onunla evlenmek bilm ne iyi dedim sonra sen de dedi artik ben ter kokmuyotum kibarim sarisinim uzun guzelim der bulursun birini diyip güldüler sonra kapattim annemi konusturup agizlarinin paylarini vermek istiyorum babam yok ben kucukken oldu o olsaydi bu lafları yedirirdi onlara sizce annemi konusturmali miyim?
Kısa boylu,şişman,ter kokan,geğiren,gaz çıkaran,sana öylesine birisin bana yapıştın diyen bir insanı bunca zaman yanında sevgili diye tutup evlenmeyi düşünmüşsün.Neden?Ergen misin sen.Bir de anneni karıştıracaksın işin içine.

Ayrıl madem aman nerden buluyorsanız böyle saçma sapan insanları iğrenç iğrenç de konuşuyor anladığıma göre tabii siz de saçma bir anlatım stiliyle anlatıyorsunuz olayları o başka.

2 yillik bi iliskim var henuz atanmadi staj yapiyo parasi yok bu sene normalde nisan olcakti ama istemedi param olsun oyle dedi somra bi sebepten kavga ettik bana sen benim oylesime komustugum biriydin sen bana yapistin falan dedi ki surekli evlilikten bahseden iydu ustelik gerçekten cevremdeliherkes ondan daha iyisine layik oldugumu soylerken o kendinu bu bok ssaniyo ben de agladim agladim basladim saymaya ya dedim sen kisa boylusun sismansin ter kokuyosun yanimda hayvan gubi gegiriyosun gaz cikariyosun biraz medeni ol ded sonra ablasi aradi neymis geliyolarmis kizlarini veek istiyolarmis ona sirlete sokcaklarmis eczacı kiz istiyomus onunla evlenmek bilm ne iyi dedim sonra sen de dedi artik ben ter kokmuyotum kibarim sarisinim uzun guzelim der bulursun birini diyip güldüler sonra kapattim annemi konusturup agizlarinin paylarini vermek istiyorum babam yok ben kucukken oldu o olsaydi bu lafları yedirirdi onlara sizce annemi konusturmali miyim?
size bana yapıştım diyince ağzına geleni saymışsınız madem öyle biriydi ne diye birlikteydinizki başka kimseyi sokmayın araya bi dahada görüşmeyin

Yahu mesajı paylaşmadan önce dönüp bir tekrar okuyayım nasıl yazmışım demiyor musunuz hiç ? Bir nokta,virgül yok,her şey birbirine girmiş,kim ne demiş belli değil.
Böyle konulara direk yorum yapanlara hayranım valla :) Zira onlardan çözüyorum durumu,acemiyim bdv.de :)

Sevgili mutemadıyenuzgun,sen adamı yerin dibine batırmışsın teşekkür mü etmelerini bekliyordun ? Senin söylediklerinin yanında hiç bir şey söylememişler ki olgun bile davranmışlar bence :) Sen hala laf sokma derdindesin...Hele anneni hiç alet etme böyle çocukça kavgalarına,mutemadıyenyalnız kalırsın sonra :KK51:

hicbirsey anlamadim anladigim tek şey onlarin "mustakbel" olmadığı siz sevgiliniz ve ablasiyla sorun yasamissiniz..sen bana yapıştin demiş adam,siz de;kisasin,killisin,kokulusun, gazmansin demişsiniz..medeniyetsiz demişsiniz.
galiba ablasi da baska biriyle evlendiricez kardeşimi, sen uzun,sarisin,guzel kokun ile başkasını bul demiş galiba..
ve siz de simdi annemi aratıp laf söyleyeceğim, yetim olmasam bana bunu diyemezdi diyorsunuz eger dogru anlamissam hakareti siz etmişsiniz, ! yapistin bana dedigi an Şamari yapıştırıp öyle değil böyle yapistiririm der kalkardiniz ne guzel yolunuza bakardiniz..okadar laf sayinca hakli olarak karşı taraf o zaman neden benlesin der yani..

Ya siz habire 34 beden olma hakkında konu açan arkadaş değil misiniz? Bir de 1 ay sonra gelinlik giyeceğinizi yazmışsınız o kişi aynı kişi mi acaba? Hevesiniz sevdiğinizle bir ömür geçirmeye mi yoksa beyaz gelinlik giyip tektaşı bol bol bileziği bir arada takıp evcilik oynamaya mı?

Sevmediği beğenmediği biriyle neden bu kadar ilerlemeye çalışır insan ? Dünyada adam mı kalmadı profilinizde yaşınız 21 yazıyor bu kadar aceleniz ne???

Ya siz habire 34 beden olma hakkında konu açan arkadaş değil misiniz? Bir de 1 ay sonra gelinlik giyeceğinizi yazmışsınız o kişi aynı kişi mi acaba? Hevesiniz sevdiğinizle bir ömür geçirmeye mi yoksa beyaz gelinlik giyip tektaşı bol bol bileziği bir arada takıp evcilik oynamaya mı?

Sevmediği beğenmediği biriyle neden bu kadar ilerlemeye çalışır insan ? Dünyada adam mı kalmadı profilinizde yaşınız 21 yazıyor bu kadar aceleniz ne???

İnsanlar evlenme, koca ya da karı bulma meraklısı olmuşlar güzelim, boşver dinlemeye bile değmez :D
Ben de düzgün bir konu sanıp girdim yazacaktım da sen duygularıma tercüman olmuşsun zaten :D ağzına sağlık

Anneni konuşturma ona da yazık.
Her yerden engelle gitsin öylesine takılmadığı biriyle evlensin salak.
Bir daha muhatap olmayı düşünmüyorsun umarım?

Ayyy iyice baydım. Yazarken . , isaretlerini yapmak cokmuuuuu zor. Bu forumda düzgün yazmak'da kural olur insallah.

ya yazmayayım yazmayayım dedim ama şu cümleyle siz mi eleştiriyorsunuz konu sahibini Allah aşkına :KK70:

'mu' ayrı bir kere, 'baydım' diye bir kelime yok ve 'yazmak'da' nasıl bir Türkçe :KK50:

ewli değilsin nikah var mı eşim görüncem yazmışın. kafa gtti :deli: ewlencez ümidyle birlkte mi oldun. açsana biraz?

Back
X