mustakbel gorumcem ve esim benimle dalga geçtiler

adamin ter kokusu, gegirmesi yenimi batti gozune?
evlilik fikri ortadan kalkincami farkina vardin, ayrica soyliyim sevgili iken gegiren adam ilerde neler yapar thamin bile edemiyorum. iyi olmus ayrilman, yani ayrilacak olman, ins ayrilmaya karar vermissindir tabi.
gorumcenin olaya girmsi soylediig laflar zaten ayri dengesiz, zaten bu saaten sonra bir araya nasil gelirsinizki?

Valla bu konuyu okuyup anlayıp bir de yorum yapanları tebrik etmek istiyorum. Birkaç defa anlamak niyetinde ısrar ederek okudum ama konunun ortalarına doğru resmen öfke nöbeti geçirdim. Bu kadar zor mu Türkçe konuşup yazmak yahu? Kelimeleri kısaltarak yazanları falan tenzih ediyorum ama bu kadarına da yuh artık ya! Kelimelerin sonu yok resmen.

Yazdıklarınızı tam olarak anlamamakla birlikte bu kadar karşılıklı hakaret varsa yerinizde olsam ne annemi muhattap ederim ne de ben tek cümle kurarım.

İyide nişan bile yok adam nasıl eşin oluyor.Artı bence iyikii eşin değil bunlardan biran önce kurtul ne seviye var ne saygı nede sevgi arkana bakmadan kaçç...

2 yillik bi iliskim var henuz atanmadi staj yapiyo parasi yok bu sene normalde nisan olcakti ama istemedi param olsun oyle dedi somra bi sebepten kavga ettik bana sen benim oylesime komustugum biriydin sen bana yapistin falan dedi ki surekli evlilikten bahseden iydu ustelik gerçekten cevremdeliherkes ondan daha iyisine layik oldugumu soylerken o kendinu bu bok ssaniyo ben de agladim agladim basladim saymaya ya dedim sen kisa boylusun sismansin ter kokuyosun yanimda hayvan gubi gegiriyosun gaz cikariyosun biraz medeni ol ded sonra ablasi aradi neymis geliyolarmis kizlarini veek istiyolarmis ona sirlete sokcaklarmis eczacı kiz istiyomus onunla evlenmek bilm ne iyi dedim sonra sen de dedi artik ben ter kokmuyotum kibarim sarisinim uzun guzelim der bulursun birini diyip güldüler sonra kapattim annemi konusturup agizlarinin paylarini vermek istiyorum babam yok ben kucukken oldu o olsaydi bu lafları yedirirdi onlara sizce annemi konusturmali miyim?

Sacmalamayin bence !
Kendiniz agizlarinin payını verseydiniz telefonda

saygısızca bir ayrılık olmuş.bu şekilde hakeret ederek ayrılmayı tercıh etmenız hata bir kere.bunları bir adama sen söyluyorsan zaten onu sevmıyorsun demektır.yanı onun şişman halını kabul etmemen grekırdı şmdi kalkıp adamın yuzune neden vuruyorsun boylesın boylesın dıye .zaten adama yeterınce laf söylemıssınız annesınızı araya felan sokmayın.bir daha kendısıyle muhatap olmayın lutfen.

FB_IMG_1467357651674.webp

Türkçeyi düzgün kullanamayanların başına her şey gelebilir. Ne olmuş anlamadım ama haketmişsindir muhakkak.

Haketmişsin gerçekten.

Kullandığın dili çözmeye çalışarak bütün konularını okudum.
Hem yalancısın, hem yalanlarının ortaya çıkacağını düşünemeyecek kadar şapşalsın, hem adama gerçekten yapışmışsın, hem evlenme meraklısısın, hem dengesizsin, hem de ciddi hastasın bence.

Bir sene önce pdr birinci sınıftayken bir sene içinde atanmış öğretmen olmuşsun. Bir sene önce 65 yaşında olan annen bir sene içinde 8 yaş birden alarak 73 olmuş.

Sana ağıza alınmayacak küfürler eden adamın mükemmel olduğunu yazmışsın. Yollarda adamdan dayak yemiş yine peşinden gitmişsin. Defalarca hakaret etmiş, kovmuş onu görmek için önemli derslerini ekip yurttan kaçıp bilmemkaç kilometre uzağa gitmişsin. Adam sana fahişe muamelesi yapmış, çok seviyorum demişsin. Sırf evlenebilmek için bir adamın elinde oyuncak olmuşsun.

Sonra adam seninle evlenmeyeceğini söyleyince (yalancı, dengesiz, gurursuz, hasta ruhlu bir hatunla neden evlensin) hakaretlere başlamışsın. O peşinden koşup deli divane olduğun, küfürlerini işittiğin dayağını yediğin adam şimdi mi ter kokulu, kısa boylu şişman oldu?

Haketmişsin gerçekten.

Kullandığın dili çözmeye çalışarak bütün konularını okudum.
Hem yalancısın, hem yalanlarının ortaya çıkacağını düşünemeyecek kadar şapşalsın, hem adama gerçekten yapışmışsın, hem evlenme meraklısısın, hem dengesizsin, hem de ciddi hastasın bence.

Bir sene önce pdr birinci sınıftayken bir sene içinde atanmış öğretmen olmuşsun. Bir sene önce 65 yaşında olan annen bir sene içinde 8 yaş birden alarak 73 olmuş.

Sana ağıza alınmayacak küfürler eden adamın mükemmel olduğunu yazmışsın. Yollarda adamdan dayak yemiş yine peşinden gitmişsin. Defalarca hakaret etmiş, kovmuş onu görmek için önemli derslerini ekip yurttan kaçıp bilmemkaç kilometre uzağa gitmişsin. Adam sana fahişe muamelesi yapmış, çok seviyorum demişsin. Sırf evlenebilmek için bir adamın elinde oyuncak olmuşsun.

Sonra adam seninle evlenmeyeceğini söyleyince (yalancı, dengesiz, gurursuz, hasta ruhlu bir hatunla neden evlensin) hakaretlere başlamışsın. O peşinden koşup deli divane olduğun, küfürlerini işittiğin dayağını yediğin adam şimdi mi ter kokulu, kısa boylu şişman oldu?
:KK59::KK70::KK70:Soz ucar yazi kalir diye bosuna dememisler..bende okudugumu anlamamistim yine sevindim sizi okuyunca.

Back
X