- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.073
- 798
- 33
Arkadaşlar herkese merbaha öncelikle okuduğunuz için şimdiden çok teşekkür ederim ben mi abartıyorum karar veremedim geçmiş konularıma bakarsanız sevgilimin doğum günü haftaya onun için planlar yapmıştım sevgilimin ailesiylede görüşüyoruz ablasına da haber verdim pasta alıcam böyle hazırlık yaptım beraber iş yerine gidelim filan dedim ilk bunu söyledim geçen haftaydı tekrar msj attım başka planınız varmı gidiyoruz dimi değişiklik yok diye aaa dedi ben de mi geliyorum evet dedim ben siz baş başa kutlarsınız diye düşündüm dedi yani iş yerine gidiyoruz ne baş başası acaba diye düşünmeden edemedim sinirlendim neyse dedim yaa sabır perşembe günü de sevgilimle konuşuyorduk telde kız teli aldı nasılsın filan dedi evlenicek kahvesi içildi hayırlı olsun allah tamamını erdirsin filan dedim güzel kapattık teli o gün annesiyle şehir dışına gittiler tatile bende pazartesiye gelecekler sanıyordum sevgilime sordum ne zaman geliyorlar diye bir hafta kalırlar dedi bugünde cuma msj atmış bende msj attım nasılsınız filan dedim bu saat oldu daha cvp yok eğer cvp verseydi hangi gün geliyorsunuz doğum gününe sürpriz yapmaya gelecekmisiniz diyecektim eminim pazartesi olacak biz gelemiyoruz daha k.bakma sana eşlik edemicem demeyecek ne kadar düşüncesiz çok üzüldüm yaa abartıyormuyum bilmiyorum ne msj yazsa hemen cvp veririm o evde oturuyor ama bi msjıma cvp veremiyor ne istese hemen yaparım kızdım açıkçası arama mesafe koymayı düşünüyorum her msj cvp vermicem artık