müstakbel görümcem

Ya yorumları okumadım
benim gibi düşünen varmı bilmiyorum ama,
canım kardeşim bu süprizin içinde görümcenin ne işi var?
Hangi düşünceyle davet ettin
hangi akla hizmet çok merak ettim doğrusu,,,
ne gerek vardı...
Kusura bakma ama dayanamadım,normalde hiç girmem karışmam bu tür konuşmalara ama...............................:15:

canım yukarda yazmıştım neden davet ettiğimi sevgilim bir avmde çalışıyor zaten yalnız olmıcaz iş arkadaşları var mağazada kibarlık yapıp çağırdım mutlu olsunlar diye biz başbaşada kutlarız tabi ama o gün bu şekilde olacaktı bende kızda gelsin bana eşlik etsin belki mutlu olurlar dedim :)

canım yukarda yazmıştım neden davet ettiğimi sevgilim bir avmde çalışıyor zaten yalnız olmıcaz iş arkadaşları var mağazada kibarlık yapıp çağırdım mutlu olsunlar diye biz başbaşada kutlarız tabi ama o gün bu şekilde olacaktı bende kızda gelsin bana eşlik etsin belki mutlu olurlar dedim :)

benden sana bir arkadaş
bir yabancı
dost,arkadaş,abla,kardeş tavsiyesi
kimseyi haddinden fazla önemseme
ciddiye alma
hoş olmayacak
ama tabiri caizse SALLA
hepsi boş,
herkesle görümce ne ki bu kendi eşinde,ablanda kim olursa olsun ARANDA HEP Bİ SINIR OLSUN,
bu tür inceliklere gerek yok
slm,nasılsın vs kæfi
fazlasına hiç lüzum yok
taviz tzvizi doğurur
küçük şeylerle başlar (fındık kabuğunu doldurmayan şeylerle) ama sonra
üst üste üst üste
bir bakmışsın dağ olmuş baş edemiyosun
AMAN DİYİM :20::40:

benden sana bir arkadaş
bir yabancı
dost,arkadaş,abla,kardeş tavsiyesi
kimseyi haddinden fazla önemseme
ciddiye alma
hoş olmayacak
ama tabiri caizse SALLA
hepsi boş,
herkesle görümce ne ki bu kendi eşinde,ablanda kim olursa olsun ARANDA HEP Bİ SINIR OLSUN,
bu tür inceliklere gerek yok
slm,nasılsın vs kæfi
fazlasına hiç lüzum yok
taviz tzvizi doğurur
küçük şeylerle başlar (fındık kabuğunu doldurmayan şeylerle) ama sonra
üst üste üst üste
bir bakmışsın dağ olmuş baş edemiyosun
AMAN DİYİM :20::40:

evet canım bende yeni öğreniyorum böyle şeyleri herkese çok değer veriyorum maalesef annemden öğrendim bu olayı daha sonra birşeyler yaşamaya başlayıp insanın yaşı ilerledikçe anlıyor sanırım şuanda bende senin yorumunu okuyınca ne kadar doğru söylüyor dedim çok teşekkür ederim :)

Rica ederim canım
yardımcı olabildiysem ne mutlu......:)
tabiki zamanla öğreniceksin
önemli olan bi darbe almadan
zarar görmeden farkına varabilmek......:)

mmmrr canım sevgilimle konuştum annesiyle ablası pazartesi yada salı günü şehir dışından döneceklermiş sevgilimin doğum günüde pazartesi yani ben yalnız gidicem bir dahada msj atmam kıza artık ilk o msj atıcak :) kimseye haddinden fazla değer vermicemm haklısın

mmmrr canım sevgilimle konuştum annesiyle ablası pazartesi yada salı günü şehir dışından döneceklermiş sevgilimin doğum günüde pazartesi yani ben yalnız gidicem bir dahada msj atmam kıza artık ilk o msj atıcak :) kimseye haddinden fazla değer vermicemm haklısın

kendin için en iyisini yapmış olursun canım...:)

Back
X