bence su an bsy yapma.. sana bi ton yafta yapistirmak onun ayibi.. simdi sen de kadini tanimiyosun.. karakteri boyleyse agzinla kus tutsan olmaz zaten.. zaman icinde taniyin bence birbirinizi ve ekstra yirtinma..Iyi günler arkadaşlar , bir konu da yardımınıza ihtiyacım var. Ben erkek arkadaşımla 3 buçuk senedir birlikteyim çok güzel bir iliskimiz var ama ailesiyle tanismadim gerçi ablası ve abisi ile tanışıyorum ablası ile iki kez görüştüm o da iliskimizin ilk bir kaç ayıydı dolasiyla pek verimli bir tanışma olmadı abisi ile aram gayet iyi erkek arkadaşımla beraber kaldıkları için sanırım. Neyse biz daha iliskimizin üçüncü ayında iken o gün sevgilimin arkadaşının doğum günüydü İzmir de forum Bornova da iidik hediye bakıyorduk erkek arkadaşım da yanımızdan annesi ile gorusmek için ayrıldı tesadüf bu ya dört magaza da da birbirimizle karşılaştık tabi biraz cekindigimden ve o gün kıyafetim uygun olmadigindan üzerim de kısa bir elbise vardı selam vermedim birazcikta arkadaşımla gülüştük tabi annesi direk önyargı ile yaklaşmış bana bizi takip etti de gelip bir selam vermedi arkadaşı ile gulusmeleri de cabası diye şimdi kadın tabi beni sevmiyor sanırım aşırı önyargılı daha tanismadik benim de cesaretim yok erkek arkadaşım söyledi bana da ne yapmam lazım kadın aşırı önyargılı ve işin kötüsü oturgan olmadigimi düşünüyor ne yapabilirim lütfen yardım edin arkadaşlar? Facebook da vs arkadaş olarak ekleyip sonra erkek arkadaşımla toplu aile fotoğraflarini bir de guzel bir cercevelettirip versem onyargisini kırar miyim acaba en azından ki çabalıyor der mi? Aslında cidden öyle bir ayıp yapmam normalde ama o zaman tabi kucukluk giyim vs normal de pek öyle de giyinmem doğum günü diye az ozendim tabi hiç aklıma gelmezdi denk gelicegim napicagimi şaşırdım şimdi de erkek arkadaşım dedi ben ne kaar tesadüfen desem de gelip selam verseydi gulusmek yerine demiş şimdi napicam da onyargisini kırsam ?
İşte onu nasıl yapıcam nasıl ulasicam bilmiyorum o gün pişman oldum ben de normalde hiç yapmam o gün ben bile sasırdım kendime ve üzerinden 3 sene geçmiş kadın hala unutmamiso ön yargı kolay kolay kırılamaz artık ama bir şansını dene özürvari bir açıklama yap.
Evet tanımadan bunu yapması yanlış cidden bir tanıma şansı verse kırabilirim on yargisini ama böyle dusunmesi ve hala 3 yıl geçmişten bunu hatirlamasi çok yanlış .bence su an bsy yapma.. sana bi ton yafta yapistirmak onun ayibi.. simdi sen de kadini tanimiyosun.. karakteri boyleyse agzinla kus tutsan olmaz zaten.. zaman icinde taniyin bence birbirinizi ve ekstra yirtinma..
İşte o zaman tabi yaşın vermiş olduğu bir şey herhalde ya da yanımda arkadaşımın rahatlığı normalde düşünmem hayatta yapmazdim o yaşımda bile .Ya hadi elbisen tanismaktan cekinmen tamam da niye cocuk gibi kadinin yaninda kiz arkadasinla kikirdaniz o ne ya..
Kadinla tanistiginda olgun agir bir tavir ciz, belki buyudugunu dusunur
İşte onu nasıl yapıcam nasıl ulasicam bilmiyorum o gün pişman oldum ben de normalde hiç yapmam o gün ben bile sasırdım kendime ve üzerinden 3 sene geçmiş kadın hala unutmamis
Evet birazcık öyle düşünmüş tabi çok cıvık olduğumu felan . Bir de onları takip ettiğimi hiç aklıma gelmezdi öyle bi tesadüf hadi bir mağaza anlarım da 4 mağaza nedir ?Kadın haklı bir selam verseydin en azından
o gülüşmelerinizde yanlış anlaşılmaya müsait dalga geçer gibi.
Hem de epey kinciymis çok şaşırdım buna . İşte ben İzmir de oturuyorum o milasta hediye göndersem o çerçeve olayını beğenir mi aile resinleri guzel bir çerçeve yaptırıp versem ?Bayağı kinciymiş belli
anneler gününde bir ziyarete git
mümkün değilse de bir hediye yolla.
yada erkek arkadaşına sor annesini en iyi o tanır.
Hem de epey kinciymis çok şaşırdım buna . İşte ben İzmir de oturuyorum o milasta hediye göndersem o çerçeve olayını beğenir mi aile resinleri guzel bir çerçeve yaptırıp versem ?
İşte onu ben de anlasam kendimden nasıl utandım annem bile çok şaşırdı sen böyle bir şeyi nasıl yaparsın diye normalde erkek arkadaşım da der çok ağır bir kızsın o günün açıklaması ne diye.Ya hakikaten selam vermeyip kenarda baskasiyla kikirdamakta neyin nesi ki??
Ben olsam ben de önyargılı olurdum açıkçası. .
Haklısın erkek arkadaşıma bir sorayım ona göre bir şeyler yapayım çok teşekkür ederim umarım olur .sevgiline sor o daha iyi bilir beğenir mi beğenmez mi
bir şansını dene baktın hala kin güdüyor hiç
uğraşma demek ki affetmeye gönlü yok demektir.
Evet vallaha haklısın kadın bana epey kin besliyor galiba 3 senedir unutamadıgina göre .Valla ben tanismaya da gitmem niye gideyim. Oglan gelir senin ailene kendini tanitir sonra da ailesini alir gelir aileler tanisir. Kiz dediginin agirligi olacak. Yoksa boyle olur iste
kadin memnuniyetsiz bi tip de olabilir.. bence dogal davran ve yaranmaya calisma, sen de onu tanirsin hem..Evet tanımadan bunu yapması yanlış cidden bir tanıma şansı verse kırabilirim on yargisini ama böyle dusunmesi ve hala 3 yıl geçmişten bunu hatirlamasi çok yanlış .
O ihtimal de olabilir çünkü kadın epey sosyetik oğlu da doktor adayı kendi de ögretmen yani tüm aile öyle okumus etmiş ben ağzıma kuş tutsam yaranmayabilirimkadin memnuniyetsiz bi tip de olabilir.. bence dogal davran ve yaranmaya calisma, sen de onu tanirsin hem..
aynenValla ben tanismaya da gitmem niye gideyim. Oglan gelir senin ailene kendini tanitir sonra da ailesini alir gelir aileler tanisir. Kiz dediginin agirligi olacak. Yoksa boyle olur iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?