müstakbel kayınvali de onyargisini kırma ?

İşte ben bunu daha yeni öğrendim o zaman beni bilmediğini düşünüyordum o yüzden selam vermedim zaten yoksa verirverirdim.
 
Evet işte beni böyle tanımadan yargılaması çok yanlış . Çok üzüldüm böyle dusunmesine benim amacım kötü değildi cidden .
 
Bir önceki konunda erkek arkadaşın sana olgun olmadığını söylememiş miydi. Lise mezunu olman falan sorundu yanılmıyorsam. Bu durumda annenin ön yargısının başka sebepleri de var bence sadece anlattığın olay değil.
 
Evet çok doğru banada öyle geliyor başka sebepleri de var gibi canım gibi fazla hatta var.
 
dogal ol, kendin ol, saygili ol, yaranmaya calisma, sevecek olanlar zaten sever Allah in izniyle, sevmeye gonlu yoksa yalaka gibi gorunursun sadece..
 
Kadın haklı ben olsam onun yerinde,artık bende de bir önyargı olurdu,selam vermeniz gerekirdi,hadi onuda vermedin ama arkadaşınla gülüşmen hiç olmamış,erkek arkadaşınızın annesi büyük olasılıkla kendisine gülündüğünü düşünmüştür ki onun yerinde kim olsa öyle düşünür.
 
Ay evet ya peki ne yapsam ki ? :)
 
Ay evet ya peki ne yapsam ki ? :)
Erkek arkadaşın tanışmanı istiyor mu peki?eğer istiyorsa artık hediyeni alıp gideceksin başka yolu yok,eğer 3 seneki önceki olayı sorarsada çekindiğin için öyle davrandığını söyleyeceksin başka yolu yok.
 
Evet o da istiyor özellikle şu onyargisini kırmami :) Ay o zaman güzel bir hediye ayarlamak lazım ☺
 
Fotoğraf çerçeveletip vermek nerden aklınıza geldi? Bence tanışmadan, yaranmaya çalışır gibi bir hediye saçma geldi açıkcası bana. Özel bir zamanda çiçek gönderin birde not yazmanız daha mantıklı. Çerçeve gönderip -üstelik sizde vermiceksiniz- hehehe bakın bu aileniz mi diceksiniz? Hayatımda duyduğum en kötü hediye fikri kusura bakmayın.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…