• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

müstakbel kayınvali de onyargisini kırma ?

hatalısın canım. telafi için fırsat yarat, özel bir günde eline bişey al ziyaretine git. sen küçüksün adım atan sen ol. şu durumda karşı taraftan sana adım gelmez.
3 sene içinde çoktan toparlamalıydın.
İşte ben bunu daha yeni öğrendim o zaman beni bilmediğini düşünüyordum o yüzden selam vermedim zaten yoksa verirverirdim.

Her ikinizdede hata var.

Sen en azindan selam verebilirdin , gormemezliktwn gwlmen sirf kiyafetin icin olmamis ustelik onane senib ne giydiginden..

oda ilk hareketinde seni boyle yargilamasi hicte iyi niyetli biri olmadigini gosteriyor..
tanismaya felan gitme , istemeye geldiginde tanisirsiniz fazla yaranmaya gerek yok ..
senin hakinda ne dusunurse dusun , onemli olan sevgilinin ne dusundugu..
Evet işte beni böyle tanımadan yargılaması çok yanlış . Çok üzüldüm böyle dusunmesine benim amacım kötü değildi cidden .

Bir önceki konunda erkek arkadaşın sana olgun olmadığını söylememiş miydi. Lise mezunu olman falan sorundu yanılmıyorsam. Bu durumda annenin ön yargısının başka sebepleri de var bence sadece anlattığın olay değil.

Bir önceki konunda erkek arkadaşın sana olgun olmadığını söylememiş miydi. Lise mezunu olman falan sorundu yanılmıyorsam. Bu durumda annenin ön yargısının başka sebepleri de var bence sadece anlattığın olay değil.
Evet çok doğru banada öyle geliyor başka sebepleri de var gibi canım gibi fazla hatta var.

dogal ol, kendin ol, saygili ol, yaranmaya calisma, sevecek olanlar zaten sever Allah in izniyle, sevmeye gonlu yoksa yalaka gibi gorunursun sadece..

Iyi günler arkadaşlar , bir konu da yardımınıza ihtiyacım var. Ben erkek arkadaşımla 3 buçuk senedir birlikteyim çok güzel bir iliskimiz var ama ailesiyle tanismadim gerçi ablası ve abisi ile tanışıyorum ablası ile iki kez görüştüm o da iliskimizin ilk bir kaç ayıydı dolasiyla pek verimli bir tanışma olmadı abisi ile aram gayet iyi erkek arkadaşımla beraber kaldıkları için sanırım. Neyse biz daha iliskimizin üçüncü ayında iken o gün sevgilimin arkadaşının doğum günüydü İzmir de forum Bornova da iidik hediye bakıyorduk erkek arkadaşım da yanımızdan annesi ile gorusmek için ayrıldı tesadüf bu ya dört magaza da da birbirimizle karşılaştık tabi biraz cekindigimden ve o gün kıyafetim uygun olmadigindan üzerim de kısa bir elbise vardı selam vermedim birazcikta arkadaşımla gülüştük tabi annesi direk önyargı ile yaklaşmış bana bizi takip etti de gelip bir selam vermedi arkadaşı ile gulusmeleri de cabası diye şimdi kadın tabi beni sevmiyor sanırım aşırı önyargılı daha tanismadik benim de cesaretim yok erkek arkadaşım söyledi bana da ne yapmam lazım kadın aşırı önyargılı ve işin kötüsü oturgan olmadigimi düşünüyor ne yapabilirim lütfen yardım edin arkadaşlar? Facebook da vs arkadaş olarak ekleyip sonra erkek arkadaşımla toplu aile fotoğraflarini bir de guzel bir cercevelettirip versem onyargisini kırar miyim acaba en azından ki çabalıyor der mi? Aslında cidden öyle bir ayıp yapmam normalde ama o zaman tabi kucukluk giyim vs normal de pek öyle de giyinmem doğum günü diye az ozendim tabi hiç aklıma gelmezdi denk gelicegim napicagimi şaşırdım şimdi de erkek arkadaşım dedi ben ne kaar tesadüfen desem de gelip selam verseydi gulusmek yerine demiş şimdi napicam da onyargisini kırsam ? Bu arada ailesi burada oturmuyor Muglalı buraya gezmeye gelmislerdi kadınla hiç bir muhabbetimiz de yok
Kadın haklı ben olsam onun yerinde,artık bende de bir önyargı olurdu,selam vermeniz gerekirdi,hadi onuda vermedin ama arkadaşınla gülüşmen hiç olmamış,erkek arkadaşınızın annesi büyük olasılıkla kendisine gülündüğünü düşünmüştür ki onun yerinde kim olsa öyle düşünür.:KK39::KK39:

Kadın haklı ben olsam onun yerinde,artık bende de bir önyargı olurdu,selam vermeniz gerekirdi,hadi onuda vermedin ama arkadaşınla gülüşmen hiç olmamış,erkek arkadaşınızın annesi büyük olasılıkla kendisine gülündüğünü düşünmüştür ki onun yerinde kim olsa öyle düşünür.:KK39::KK39:
Ay evet ya peki ne yapsam ki ? :)

Ay evet ya peki ne yapsam ki ? :)
Erkek arkadaşın tanışmanı istiyor mu peki?eğer istiyorsa artık hediyeni alıp gideceksin başka yolu yok,eğer 3 seneki önceki olayı sorarsada çekindiğin için öyle davrandığını söyleyeceksin başka yolu yok.:KK48::KK48:

Erkek arkadaşın tanışmanı istiyor mu peki?eğer istiyorsa artık hediyeni alıp gideceksin başka yolu yok,eğer 3 seneki önceki olayı sorarsada çekindiğin için öyle davrandığını söyleyeceksin başka yolu yok.:KK48::KK48:
Evet o da istiyor özellikle şu onyargisini kırmami :) Ay o zaman güzel bir hediye ayarlamak lazım ☺

Fotoğraf çerçeveletip vermek nerden aklınıza geldi? Bence tanışmadan, yaranmaya çalışır gibi bir hediye saçma geldi açıkcası bana. Özel bir zamanda çiçek gönderin birde not yazmanız daha mantıklı. Çerçeve gönderip -üstelik sizde vermiceksiniz- hehehe bakın bu aileniz mi diceksiniz? Hayatımda duyduğum en kötü hediye fikri kusura bakmayın.

Back
X