doğrusunu yapıyo bence, daha resmi bir şey bile yokken senin yaptığın fazla kendini sevdirme çabası gibi duruyo sonuçta evli falan değilsin daha.şunu unutma ki kayınvalideyle mesafe candır.Erkek arkadaşımla nişanlanma aşamasındayız. Annesi bana soğuk davranıyor ve hiç samimi gelmiyor. Yine de ben onu arıyorum ve özel günlerde özellikle evine çiçek yolluyorum. Dün benim doğum günümdü kutlar mı acaba diye bekledim ve Facebook ta duvarıma yazıp kutlamış. Bu nedir şimdi bi telefon kadar yakınken arayıp konuşmak çok mu zor?Ben onun gelini olacağım sanaldan doğum günü kutluyor. Ben ona öyle yapmıyorum ama. Bana hiç mi hiç samimi gelmiyor. Ben teyzeciğim gibi kelimeler kullanıyorum o bana daha bir kere bile kızım demedi. Gereksiz yere mi kafama takıyorum acaba? Artık ben de bir tavır değişikliğine mi gitsem?
Mazallahhh ya şımarır tepesine çıkarsan(!)Erkek arkadaşımla nişanlanma aşamasındayız. Annesi bana soğuk davranıyor ve hiç samimi gelmiyor. Yine de ben onu arıyorum ve özel günlerde özellikle evine çiçek yolluyorum. Dün benim doğum günümdü kutlar mı acaba diye bekledim ve Facebook ta duvarıma yazıp kutlamış. Bu nedir şimdi bi telefon kadar yakınken arayıp konuşmak çok mu zor?Ben onun gelini olacağım sanaldan doğum günü kutluyor. Ben ona öyle yapmıyorum ama. Bana hiç mi hiç samimi gelmiyor. Ben teyzeciğim gibi kelimeler kullanıyorum o bana daha bir kere bile kızım demedi. Gereksiz yere mi kafama takıyorum acaba? Artık ben de bir tavır değişikliğine mi gitsem?
teyzecim dıyormussunuz. kızım dememesi rahatsız etmesin sizi. Amadoğum gününü duvardan kutlaması hoş olmamış sonraki doğum gününde kısasa kısas yapın oyle çiçek falan göndermeyin. nasıl kutlandıydsanız oyle kutlayın . size verilmeyen değerin bi fazlasını kimseye göstermeyin ...Erkek arkadaşımla nişanlanma aşamasındayız. Annesi bana soğuk davranıyor ve hiç samimi gelmiyor. Yine de ben onu arıyorum ve özel günlerde özellikle evine çiçek yolluyorum. Dün benim doğum günümdü kutlar mı acaba diye bekledim ve Facebook ta duvarıma yazıp kutlamış. Bu nedir şimdi bi telefon kadar yakınken arayıp konuşmak çok mu zor?Ben onun gelini olacağım sanaldan doğum günü kutluyor. Ben ona öyle yapmıyorum ama. Bana hiç mi hiç samimi gelmiyor. Ben teyzeciğim gibi kelimeler kullanıyorum o bana daha bir kere bile kızım demedi. Gereksiz yere mi kafama takıyorum acaba? Artık ben de bir tavır değişikliğine mi gitsem?
Azıcık mesafe koy o ne oyle sevgili gibi cicek yollamalar falan.Kadin kendini sultan zanneder tabi.Sana 1 adım gelmeyene koşma.Neyse zaten evlenince o mesafe ne önemli beni anlayacaksınErkek arkadaşımla nişanlanma aşamasındayız. Annesi bana soğuk davranıyor ve hiç samimi gelmiyor. Yine de ben onu arıyorum ve özel günlerde özellikle evine çiçek yolluyorum. Dün benim doğum günümdü kutlar mı acaba diye bekledim ve Facebook ta duvarıma yazıp kutlamış. Bu nedir şimdi bi telefon kadar yakınken arayıp konuşmak çok mu zor?Ben onun gelini olacağım sanaldan doğum günü kutluyor. Ben ona öyle yapmıyorum ama. Bana hiç mi hiç samimi gelmiyor. Ben teyzeciğim gibi kelimeler kullanıyorum o bana daha bir kere bile kızım demedi. Gereksiz yere mi kafama takıyorum acaba? Artık ben de bir tavır değişikliğine mi gitsem?
Ondan sonra sende öyle davran . Oldu canım sen her şeyi yap o görmezden gelsin pardon da derdi ne acabaErkek arkadaşımla nişanlanma aşamasındayız. Annesi bana soğuk davranıyor ve hiç samimi gelmiyor. Yine de ben onu arıyorum ve özel günlerde özellikle evine çiçek yolluyorum. Dün benim doğum günümdü kutlar mı acaba diye bekledim ve Facebook ta duvarıma yazıp kutlamış. Bu nedir şimdi bi telefon kadar yakınken arayıp konuşmak çok mu zor?Ben onun gelini olacağım sanaldan doğum günü kutluyor. Ben ona öyle yapmıyorum ama. Bana hiç mi hiç samimi gelmiyor. Ben teyzeciğim gibi kelimeler kullanıyorum o bana daha bir kere bile kızım demedi. Gereksiz yere mi kafama takıyorum acaba? Artık ben de bir tavır değişikliğine mi gitsem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?