müstakbel kayınvalideyle tanışmak..

pinkwhite0

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
2.606
117
363
kızlar geçen hafta müstakbel kayınvalidem ve görümcem benim için derin temizlikler yapmış ama gidemedim.. önümüzdeki hafta tekrar çağırıyormuş ama sevgilimin ananesi memlekete gidecekmiş nisanda bu yüzden gitmeden o da beni görmek istiyomuş beni çok sevdiler resimlerimi görmüşler bir ara msn de cam da görüştük çok sıcak insanlar ama ilk yüz yüze tanışma nasıl olucak çok heycanlıyım şu içimdeki stresi nasıl atarım giderken elim boşda gitmek istemiyorum, ayağım kırıktı rahatsızlığından dolayı topuklu giyemicem uzun süre şöle sade ama şık bişiler giyer topukluyla tamamlarım diyodum ama o da çöpe gitti spor ayakkabı gbi bişiyin üstüne de elbise giyemem:9: kotta sanki herhangi biyere gidiomuşum havasımı uyandırır hani onlar için daha özel şık olmalıyım diye düşünüyorum bana akıl verin nolur:18:

Bence çok özel giyinmene ve süslenmene gerek yok canım.
Tarzın nasılsa seni öyle görsünler, rahat ol. :34:
Kendine özen göstermen yeterli diye düşünüyorum.
Resmi bir olay değil sonuçta.

evet resmi bi olay değil ama çok farklı bi duyguymuş bi garip oldum telaşa düşüverdim elim boş gidemem onu düşünüyorum evde kendim bişiler yapsam güne gidiyomuş gbi olmaz diorum hem annesi hem ananesi hem kardeşleriyle tanışıcam çünkü. çiçek alsam diorm sonra oda olmaz, haydaa bari tatlı alıp götürim diorum ama bilmiyorum yaa çok heycanlıyım:9:

evet resmi bi olay değil ama çok farklı bi duyguymuş bi garip oldum telaşa düşüverdim elim boş gidemem onu düşünüyorum evde kendim bişiler yapsam güne gidiyomuş gbi olmaz diorum hem annesi hem ananesi hem kardeşleriyle tanışıcam çünkü. çiçek alsam diorm sonra oda olmaz, haydaa bari tatlı alıp götürim diorum ama bilmiyorum yaa çok heycanlıyım:9:
Kıyamam canım ya, rahat olmaya çalış.
Ben olsam hazır birşeyler alıp götürürdüm heralde. Dediğin gibi tatlı türevlerleri ya da kuru pasta türevleri olabilir.

ben önce ona karar veriyim, aşırı heycanlıyımdır bu konularda çünkü uzuuun zamandır hayalini kurduğum şeylere adım atıyorum aile içerisine karışıyorum tabi beni gözlerinin tuttuğunu söylemişler bunları duydukça bi nebze rahatlıyorum uykularım kaçıyor gece ne yapsam diye:52:

ben önce ona karar veriyim, aşırı heycanlıyımdır bu konularda çünkü uzuuun zamandır hayalini kurduğum şeylere adım atıyorum aile içerisine karışıyorum tabi beni gözlerinin tuttuğunu söylemişler bunları duydukça bi nebze rahatlıyorum uykularım kaçıyor gece ne yapsam diye:52:
Heyecanını tahmin edebiliyorum canım.
Ne götüreceğine, ne giyeceğine karar ver o zaman, son anlara bırakırsan daha telaşlı olursun çünkü.
İnşallah güzel olur herşey senin için. Hayal ettiğin gibi. :34:

inşallah çok teşekkür ederim.. kendimi annesinin çok değer verdiği bi vazoyu kırmış mahçup çocuklar gibi hissediyorum elim ayağım titriyor çok abartılı biçimde heycanlanıyorum:9: erken düşünmeye başladım, bu benim yatışmamı sağlar inşallah

sade giyinmelisin bence bak ayağın daha yeni iyileşmiş sağlığını riske atma spor ayakkabı giysen de olur. önce sağlık :34:
giderken tatlı kuru pasta çeşidi alabilirsin çay yapılırsa ki büyük ihtimal olur :9: yanında iyi gider tatlı yiyip tatlı konuşursunuz.
ilk tanışma olayı çok çetrefilli gibi duruyor da göründüğü gibi değil :9:
fazla stres yapmazsan harika bi gün geçirirsin :16:
gelişmeleri buraya yaz sonra :9:

$737625.webp

$737633.webp

$737636.webp

$737643.webp

canım sana fikir olsun bunlar bence hem şık hemde rahat olursun böyle bir tarzla:16:bleyzır çeketler çok hoş oluyor
bencede kuru pasta fikri çok mantıklı sonuçta annesine kişisel bişey alamazsın ananesi ve kardeşleride varmış bir kutu kuru pasta çok makul olur :130:

Son düzenleme:
Bencede rahat ol. Bende senin gibi heyecan yapmıştımda gerçi :) diyene bak diyeceksin şimdi :D
Topuklu giyme ama babet giyinebilirsin canım oda şık durur.
He bide pinksweetlolita arkadaşımızın eklediği resimlerdeki tarz süper bence.

Giderkende al 1 kilo baklava :) Çayın yanında yenir.
Ben sana söyleyeyim ilk 10 dakikası heyecanlı geçecek, sadece sen değil onlarda heyecanlanacak...ama sonrası çok rahat olur.

Hadi bakalım şimdiden bol şans...

ya çok sağolun sizinle de konuşmak rahatlatıyo:17: günler geçiyor yaklaşıyo git gide bakalım ne olucak anlatamam heycanımı:52:

bu topık benım ıcınde cok uygun olmus ama benı kayınpeder ozellıkle cok gerıyor
arkadasım sana gelınce baklava al giderken.normal pantolon kazak ceket gıyersın.guleryuzlu ol.çok konusma ama az da konusma:) hadı bakalım bol şans:)

Ben çiçek mi alsam, tatlı mı alsam diye düşünüp de bulamadığım için kek şeklinde çiçek almıştım. Ama hiç gerek yokmuş o kadar para bayılmaya :1:

Evlerine gideceksen ne çok ağır giyinmene ne de topuklu düşünmene gerek yok ki.

Koyu renk kot, ve blazer ceket giyebilirsin. İçine giydiğin bluz de hoş bir şey olmalı. :16:

babayla tanıştım:)) işyerine gittik baskın oldu biraz benim haberim yoktu tabi. o yuzden aa şuraya girelim dedi girdik hoşgeldin oğlum, merhaba kızım dedi:53: tanıştırdı bizi ve benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü birden ne yapcağımı şaşırdım içicek bişiler söledi oturduk sohbet ettik, baba bak bu senin müstakbel gelinin dediiii o gunun gecesinde beni çok beğendiğini söylemiş:17: anne anane ve kardeşler kaldı bakalım bu duygu çok garipmiş amaa

Son düzenleme:
Back
X