bence şimdiden hediye vs işlerine girme
sessizce beklemek daha mantıklı
kovamaktan beter etti demişsin bi imada filan mı bulundu naptı tam olarak?
Laf sokmalar surat asmalar yalandan ağlamalar falan. Kadın fena yaa :)
Bence de uzak durman daha iyi aklını kullan ve çok fazla görüşme sizi ayırmak için de elinden geleni yapacaktır.Hediye alsan da suçlu olursun.Kaynananın en iyisi mezar da olanıdır.
Ne hediye alın ne de bir daha oraya gidin
çünkü baştan henüz sevgiliyken gidip kalmanız yanlış olmuş
erkek anneleri normal zamanlı tanışmada bile tavırlı olabiliyor
ayrıca oğlu hiçbir şey anlatmamış mı ki
hemen evleneceğiniz tribine girmiş kadın..
her ne olursa olsun ettiği laflar, yaptığı hareketler yanlış
evimize misafir gelmiş diyerek normal davransaydı keşke
Benim annem de hep bunu öğütler. Bak tanışıcam diye evlerine gitme, uygun olmaz kafede buluşalım de diyo:44:Erkek annelerinin bazıları ogün güler yüzle karşılar seni sen gidince "bak eve kadar geldi, uygun mu şimdi bu" derler dedi. Eski erkek arkadaşım da bi'kere gittim diye nasıl kızmıştı yanlış anlarlar yine sen üzülürsün diye halbuki annesi, teyzesi oturmuştuk ben normal kız arkadaş gibi gitmiştim yaşımız ozaman 18 falandı zaten gayet masumcaydı yani:44:
Konu sahibine şöyle diyeyim yakın bir arkadaşımın abisi var sevgilisi onlara çok sık girip çıkıyor sanırsın annesi çok seviyo. Kız gidince; Bu kız da nasıl rahat ailesi bi'şey demiyo mu acaba bekar kızın sürekli böyle sevgilisinin evine girip, çıkmasına. İstemem böyle gelin
He doğru bakış açısı mı dersen tabii ki değil ama malesef toplumda büyüklerin çoğu bu zihniyette. Ayrıca bence de kalman uygun olmamış:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?