Müstakbel Kaynanam!

spelitish

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2013
7
0
16
Ankara
Henüz 20 yaşında olmama rağmen ciddi bi ilişki yaşıyorum ve bundan bi kaç hafta önce "Müstakbel" kayınvalidemle tanıştık. beni pek sevmedi galiba kovmaktan beter etti. sevmemesinin sebebi oğluyla hemen evleniceğimizi düşünmesiymiş. Sevgilimde benim tarafımı tutuyo ama sonuçta anne tabiki. Şimdi sizce ufak bi hediyeyle kadının gönlünümü almaya çalışmalıyım yoksa köşeme çekilip sessizce beklemelimiyim.

Şimdi köşene çekilip bekle bence. Biraz sindirsin hanımefendi.

bence şimdiden hediye vs işlerine girme
sessizce beklemek daha mantıklı
kovamaktan beter etti demişsin bi imada filan mı bulundu naptı tam olarak?

cnm bizzat tecrübe etmiş biri olarak şunu söyleyebilirim ki seni sevmediyse sevmemiştir bırak küçük hediyeyi ev de alsan araba da alsan yine sevmicek.ki ayrıca en mükemmel görünen kvnin bile gelinini gerçekten sevdiğine inanmıyorum.bence bütün kvler gelinlerinden nefret ediyo.o yüzden zamana bırak

Ne için gönlünü alacaksın
Oğlunu sevdiğin için mi
Bence hediyeye lüzum yok.
Kendi haline bırak
Zamanla alışır .
Oğlu ilelebet eteğinin dibinde oturamaz ya
Elbet sevecek evlenip gidecek

Laf sokmalar surat asmalar yalandan ağlamalar falan. Kadın fena yaa :)

aaaa daha şimdiden ne ağlaması düğün dernek oldu sanki gören kız veriyo sancak neyin nazıymış bu anlamadım
sakın hediye filan alma böyle sevdiremezsin kendini
tavrını da koy bu şekilde devam ederse sakın şimdiden kendini ezdirme burda kaynanasından çekenleri bi oku anlarsın zaten
bende henüz evli değilim bu arada

Hediye falan alırsan kendini iyice bişey zanneder. Sevmezse sevmesin. Birbirinizi sevmek zorunda değilsiniz. Tavırlarına alındığını falan belli etme. Neşeli konuş aldırma. Seni üzemiceğini göster ona..

Bence de uzak durman daha iyi aklını kullan ve çok fazla görüşme sizi ayırmak için de elinden geleni yapacaktır.Hediye alsan da suçlu olursun.Kaynananın en iyisi mezar da olanıdır.

Bence de uzak durman daha iyi aklını kullan ve çok fazla görüşme sizi ayırmak için de elinden geleni yapacaktır.Hediye alsan da suçlu olursun.Kaynananın en iyisi mezar da olanıdır.

Bide size şu şekilde uzun uzun anlatıyım sonra ne dersiniz uyucam kararınıza. Sonuçta akıl akıldan üstündür :)
Sevgilimin annesi beni çağırdı işte önceden bi kere kısacık bi telefon görüşmemiz vardı sadece onun dışında konuşup görüşmüşlüğümüz yoktu zaten başka bi şehirde oturuyo bende oraya gittim planım 3 gün durmaktı ama sıkıntı çıktığı için apar topar erkenden dönmek zorunda kaldım. ilk gittiğim gece sevgilimin annesi sevgilimin teyzesini sıkıştırmış o da sevgilime gel bizde kal falan dedi ben bozuldum tabi olurmu öyle şey diye ama sesimi çıkarmadım ki yapı itibariyle çekingen bi insan olduğum için konuşamadımda pek fazla bi kaç kez kadına iş yaparken yardım etmek istedim kadın pek etliye sütlüye karıştırmadı beni. neyse sevgilim kabul etmedi tabikide. kadın bozulmuş olmalıki yatağımı yaptıktan sonra televizyonun fişini çekip dışarı çıktı kadın banada soğuk bi şekilde iyi geceler diyerek. ertesi sabah ben utancımdan kahvaltıda hiç bişey yemedim sadece çay içtim.. kahvaltı bittikten sonra sevgilimin teyzesine geçtik. o kadıncağızda bana karşı çok sıcaktı hakkını yiyemem şimdi gülüştük falan ordada yemek hazırlandı bende bi kaç bişey yiyebildim teyzesinin bana karşı olan sıcak davranışlarından dolayı. yemek sırasında sevgilim annesine olan kızgınlığından dolayı "nasılda acıkmışız" falan dedi annesine laf sokmak istercesine ben yine hiiç sesimi çıkarmadım. kadın buna alınmış önce tuvalete gitti bi geldiki ağlamış giydi montunu falan yanımızda sevgilimin kız kardeşine "ben gidiyorum sende abinlerin yanında dur eğer onlar yanlız gezmek falan isterse burda kalırsın benden bu kadar benim anneliğim bu kadar zıkkımın kökünü yesinler" falan dedi ve gitti. böyle diyince haliyle bende ağlamaya başladım sonrada evime döndüm zaten. teyzesinin dediğine göre kadın hemen evleniceğimizi düşünüp telaşa kapılmış ben oğlumu okuttum bi sürü para döktüm hepsi boşa gidicek diye. bence benim evden kaçıp geldiğimide düşünmüş olabilir :) sevgilimde çok mahçup bana karşı ama tek korkum annesinin sevgilimi etkilemesi. olaylar bundan ibaret. hala köşeme çekilip beklemem gerektiğinimi düşünüyosunuz acaba ?

Bence hiç tersleşme.Hediye falan alıp ortada bi problem varmısta onu telafi etmeye calısıyomuşun gibi olur kayınvaliden dahada çıkılmaz hale getirir durumu.
Sevgiline kesinlikle bu olumsuzluğu yansıtma sanki annesiyle hiç bi olumsuzluk yokmus gibi davran
Çünkü sonuçta annesi bu olumsuzluğu ona yansıtırsan zararlı çıkan sen olabilirsin yani bu konuyu ilişkine yansıtma

aklını kullan canım kabahat mi ettinde hediye alacaksın..
keyfine bak sevmezse sevmesin kendinemi alıyormuş seni,, böyle gönül almaydı hediyeydi falan verirsin bak ipleri eline..
len yine bi kaynana gıcıklıgı

getirin bi kaynar kazan :121:

he aklıma bi söz geldi naparsan yap yaranamazsın canım kaynananın en iyisi mezarda yatandır derler

Ne hediye alın ne de bir daha oraya gidin
çünkü baştan henüz sevgiliyken gidip kalmanız yanlış olmuş
erkek anneleri normal zamanlı tanışmada bile tavırlı olabiliyor
ayrıca oğlu hiçbir şey anlatmamış mı ki
hemen evleneceğiniz tribine girmiş kadın..

her ne olursa olsun ettiği laflar, yaptığı hareketler yanlış
evimize misafir gelmiş diyerek normal davransaydı keşke

Canım M. Kayınvaliden onlarda kalmana bozulmuş olabilir. Tutucu bir yapıya sahip olabilirler belki. Dikkat et , seni hafife almasınlar canım eğer evlenirsen çok sıkıntı çekebilirsin..

Benim annem de hep bunu öğütler. Bak tanışıcam diye evlerine gitme, uygun olmaz kafede buluşalım de diyo:44:Erkek annelerinin bazıları ogün güler yüzle karşılar seni sen gidince "bak eve kadar geldi, uygun mu şimdi bu" derler dedi. Eski erkek arkadaşım da bi'kere gittim diye nasıl kızmıştı yanlış anlarlar yine sen üzülürsün diye halbuki annesi, teyzesi oturmuştuk ben normal kız arkadaş gibi gitmiştim yaşımız ozaman 18 falandı zaten gayet masumcaydı yani:44:

Konu sahibine şöyle diyeyim yakın bir arkadaşımın abisi var sevgilisi onlara çok sık girip çıkıyor sanırsın annesi çok seviyo. Kız gidince; Bu kız da nasıl rahat ailesi bi'şey demiyo mu acaba bekar kızın sürekli böyle sevgilisinin evine girip, çıkmasına. İstemem böyle gelin

He doğru bakış açısı mı dersen tabii ki değil ama malesef toplumda büyüklerin çoğu bu zihniyette. Ayrıca bence de kalman uygun olmamış:26:

İşte gençlik ateşimi diyim aşkın gözü kördür mü diyim ne diyim o zaman düşünemedim bunun yanlış olabileceğini. şuan köpek gibi pişmanım bende cidden.

Sana bu saygısızlığı yaptığı için mi hediye alacaksın canım?
Lütfen mümkün olduğunca uzak durmaya çalış..Sınırını çiz..

Aslında haklısın doğru değil. Ama o zaman kadın beni niye çağırdıki ya. Yaptığım hata onu biliyorum ama bu kadın manyak mı madem böyle yapacak beni neden çağırdı ki ?
Zor yaa bu işler vallahi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…