İşte gençlik ateşimi diyim aşkın gözü kördür mü diyim ne diyim o zaman düşünemedim bunun yanlış olabileceğini. şuan köpek gibi pişmanım bende cidden.
Aslında haklısın doğru değil. Ama o zaman kadın beni niye çağırdıki ya. Yaptığım hata onu biliyorum ama bu kadın manyak mı madem böyle yapacak beni neden çağırdı ki ?
Zor yaa bu işler vallahi..
Aslında haklısın doğru değil. Ama o zaman kadın beni niye çağırdıki ya. Yaptığım hata onu biliyorum ama bu kadın manyak mı madem böyle yapacak beni neden çağırdı ki ?
Denemek için tabi ki
gelecek mi gelmeyecek mi?
sanki gelmezsen iyi aile kızısın da
gidince kötü kız, aile bağları yok olur
gelip kalabildiğine göre kendi de ailesi de rahat insanlar diye düşünmüştür
Allah yardımcın olsun, zor..
Bence de uzak durman daha iyi aklını kullan ve çok fazla görüşme sizi ayırmak için de elinden geleni yapacaktır.Hediye alsan da suçlu olursun.Kaynananın en iyisi mezar da olanıdır.
Bide size şu şekilde uzun uzun anlatıyım sonra ne dersiniz uyucam kararınıza. Sonuçta akıl akıldan üstündür :)
Sevgilimin annesi beni çağırdı işte önceden bi kere kısacık bi telefon görüşmemiz vardı sadece onun dışında konuşup görüşmüşlüğümüz yoktu zaten başka bi şehirde oturuyo bende oraya gittim planım 3 gün durmaktı ama sıkıntı çıktığı için apar topar erkenden dönmek zorunda kaldım. ilk gittiğim gece sevgilimin annesi sevgilimin teyzesini sıkıştırmış o da sevgilime gel bizde kal falan dedi ben bozuldum tabi olurmu öyle şey diye ama sesimi çıkarmadım ki yapı itibariyle çekingen bi insan olduğum için konuşamadımda pek fazla bi kaç kez kadına iş yaparken yardım etmek istedim kadın pek etliye sütlüye karıştırmadı beni. neyse sevgilim kabul etmedi tabikide. kadın bozulmuş olmalıki yatağımı yaptıktan sonra televizyonun fişini çekip dışarı çıktı kadın banada soğuk bi şekilde iyi geceler diyerek. ertesi sabah ben utancımdan kahvaltıda hiç bişey yemedim sadece çay içtim.. kahvaltı bittikten sonra sevgilimin teyzesine geçtik. o kadıncağızda bana karşı çok sıcaktı hakkını yiyemem şimdi gülüştük falan ordada yemek hazırlandı bende bi kaç bişey yiyebildim teyzesinin bana karşı olan sıcak davranışlarından dolayı. yemek sırasında sevgilim annesine olan kızgınlığından dolayı "nasılda acıkmışız" falan dedi annesine laf sokmak istercesine ben yine hiiç sesimi çıkarmadım. kadın buna alınmış önce tuvalete gitti bi geldiki ağlamış giydi montunu falan yanımızda sevgilimin kız kardeşine "ben gidiyorum sende abinlerin yanında dur eğer onlar yanlız gezmek falan isterse burda kalırsın benden bu kadar benim anneliğim bu kadar zıkkımın kökünü yesinler" falan dedi ve gitti. böyle diyince haliyle bende ağlamaya başladım sonrada evime döndüm zaten. teyzesinin dediğine göre kadın hemen evleniceğimizi düşünüp telaşa kapılmış ben oğlumu okuttum bi sürü para döktüm hepsi boşa gidicek diye. bence benim evden kaçıp geldiğimide düşünmüş olabilir :) sevgilimde çok mahçup bana karşı ama tek korkum annesinin sevgilimi etkilemesi. olaylar bundan ibaret. hala köşeme çekilip beklemem gerektiğinimi düşünüyosunuz acaba ?
Henüz 20 yaşında olmama rağmen ciddi bi ilişki yaşıyorum ve bundan bi kaç hafta önce "Müstakbel" kayınvalidemle tanıştık. beni pek sevmedi galiba kovmaktan beter etti. sevmemesinin sebebi oğluyla hemen evleniceğimizi düşünmesiymiş. Sevgilimde benim tarafımı tutuyo ama sonuçta anne tabiki. Şimdi sizce ufak bi hediyeyle kadının gönlünümü almaya çalışmalıyım yoksa köşeme çekilip sessizce beklemelimiyim.
Benim annem iyi mi oluyor şimdi mezarda olduğu için?
Benim annem iyi mi oluyor şimdi mezarda olduğu için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?