Müstakbel Kaynanam!

İşte gençlik ateşimi diyim aşkın gözü kördür mü diyim ne diyim o zaman düşünemedim bunun yanlış olabileceğini. şuan köpek gibi pişmanım bende cidden.

canım tamam belki kalman dogru olmadı ama bu kadar da suçlama kendini... kaldın diyemi böyle davrandı yani ..
yaptıgı çok ayıp taviz verme
ne yapıcaksın arayıp bana böyle böyle neden yaptın mı diyeceksin buda olmayacagına göre..
bekleme bile neyi bekliyorsun normal ilişkine devam et..
kadının yaptıgı cok ayıp terbiyesizlik..ben o tavırları yapana değil sevgi saygı bile göstermem..

Evet bende onu yazacaktım çatlak kadın ya neden cagırıyor o zaman :44::44:
Başka şehre gittiysen kalırdın 1 2 gün nolcak git gel mi yapacaktın.. Çokta kabahat değil bence.
İçinde kötülük var demek ki uzak dur .. Dengesiz gibi geldi bana.

Denemek için tabi ki
gelecek mi gelmeyecek mi?
sanki gelmezsen iyi aile kızısın da
gidince kötü kız, aile bağları yok olur
gelip kalabildiğine göre kendi de ailesi de rahat insanlar diye düşünmüştür
Allah yardımcın olsun, zor..

eğer gerçekten denemek için yapmışsa bunu ki banada öyle geliyor yazık o kadına acırım onun haline ben...
evlerden ırak bunun gibileri..

Kesinlikle böyle bi'tavır sergilediyse emin ol denemek içindir. Şuan büyük ihtimal ya "ailesine bak ne rahat" diyodur ya da "kıza bak kesin ailesine yalan söyledi geldi kaldı cıkcık". Yani gitmeni ben artık bu devirde normal buluyorum da kusur arayan grupta olduğu için kaynanalar kalman kötü olmuş gibi.

Ama garip ya erkek arkadaşın hiç mi bahsetmemiş gidişatınızdan, hayallerinizden vs. Kaçırıp getirmedi ya kadın öyle tutuşsun:44:

Ya da biz yanılıyoruz kadın kalmanı vs. takmadı, oğluna çok düşkün ondan saçmaladı:26:Sakın hediye alma hatta sevgilinin annesi iyi niyetle gelmiş bi'genç kızı öyle utandırdığı için adım atsın koskoca kadın ya:44:

kendı kızının sevgılısı olsaydı
evlenmeleri için baskı yapardı, böyle bunlar.

kv.ler deneme yapıyor malasef kendılerıı artık prof olmuşlarya benım kvdem lafları sokar sınır eder üzülüncede denemek için yaptım derdı sızınkıde denemek için çağırmıştır ya bu kadınla uğraşılmaz bence ayrıl bu çocuktan komık gelebılır ama ben kvdemi hiç tanımıycamı söyleseler asla evlenmezdım

Bence de uzak durman daha iyi aklını kullan ve çok fazla görüşme sizi ayırmak için de elinden geleni yapacaktır.Hediye alsan da suçlu olursun.Kaynananın en iyisi mezar da olanıdır.

Benim annem iyi mi oluyor şimdi mezarda olduğu için?

Şimdiden hediyeye alıştırırsınız sizden hep bekleyecektir.
Sakın hediye işine girmeyin
İşine geliyorsa ister sever ister sevmez
Sizinle anası değil oğlu evlenecek

Keşke gitmeseydin, uzak mesafeymiş.
En büyük suç sevgilinde bence, annesini bir tek o tanıyabilir, karakterini bilir, keşke gelmeni istemeseydi diyebiliyorum sadece, çağırmasının sebebi de seni etkilemekti belkide, bana kalırsa da hiç bir şey yapma, bir kabahatin yok ki, lafı söyleyen de kendi oğlu zaten..

hiiiç bişi yapma derim hele hediye falan sakın , kadının içinde art niyet varsa bunu da kötüye yorar... şimdilik sadece sessiz kal

ay daha 20 yasındasın bence tanışmamalıydın. eğer bir tanışma olucaksa sevgilin annesinden rica ederdi gelip anenle ve seninle tanısırdı...
ayrıca ne hediyesi ? sen ne yaptında gönül alıcaksın bırak köşene çekil bekle

nacizane bende sessiz kalman taraftarıyım çağıran o kovan o olmuş biraz kendini ağırdan tut simdiden alttan alırsan hep öyle gider şekerim ee sende ana kuzususn ne yaptın kii böyle davranacak yani kendi kendine tavır sergileyen cici bir kayınvalide adayın var allah kolaylık versin adımı atmasını ondan bekle

Hayır, senin annen senin gibi bir evlat yetiştirdiği için çok çok iyi biri oluyor smuwila...
Mekanı cennet olsun...

Konu sahibi, henüz çok küçüksün. Yaşının verdiği toylukla eminim beğenilmek, takdir edilmek
istiyorsun ama sana bir tavsiye, sakın uğraşma bunun için. Yapabileceğin bir şey yok. Gayet
iyi niyetle gitmişsin, misafir olmuşsun onlara. Yanlış anlaşılmalar senin davranışlarından değil,
karşı tarafın düşünce tarzından kaynaklanmış. Bu durumda özür dilemen, üzgün olduğunu
belirtmen gerekmiyor. Yalnız eğer evlilik gibi ciddi bir konu mevzu olursa, bu meseleyi çözmeniz
gerekecek. Adımlarını sağlam atmalısın.

anneler oğullarını kıskanıyor malesef hazmedemıyor bende ılk tanıstıgımda ıyıydı ama sonra ıstemedı benı cok olaylarımız oldu neler neler roman olurda neysekı sımdı ıyıyız allaha sukur kabullendı ıstemesede gelını oldum :) aldm oğlunu bence bekle sesız kal senı kıran oo sen nden hedıye alıyosun bekle

canım alınmana gerek yok çünkü anneciğin mezarda olduğu için değil senin gibi bir evlat yetiştirdiği için iyi bir anne...

en iyi k.valide mezarda olandır lafını kuranlar kendi anneleri için de birilerinin bu lafları dediğini unutmasın bence.

konu sahibi,ben olsaydım o kadından da oğlundan da ömrüm boyunca uzak dururdum.böyle birşey duymadım hayatımda.kadın çağırıyor,tanışmak istiyor sonra da kovmaktan beter ediyor.hasta galiba!

daha sevgilisiniz çok iyi düşün.hediye olayına falan da hiç girme sakın.ne kadar uzak durursan o kadar iyi olur.

Ne hediyesi valla kapısından geçmem bir daha..
Bu arada en iyi kaynana muhabbetini bari tüme genellemeyin..
Ben çok seviyorum kendilerini ve Rabbim milyonlarca kez razı olsun onlardan..
Benim annem de mecburen kardeşime yakın oturacak, babam yok..
O da mı girsin 45 yaşında babamın yanına..
Hoş bu gün teklif edilse koşarak gider ya...
Gerçekten psikolojik sorunlu olanlar var, emin olun görüyoruz duyuyoruz ama...
En azından kendi adına konuşsun memnun olmayanlar...

Hediye alınca kimse kimseyi sevmez.

Sakın hediye vs. alıyım demeyin.

Ama ben sizin yerinizde olsam bilemiyorum sevdiğim insanı tekrar bir gözden geçirirdim heralde.

Şimdiden böyle bir kayınvalide adayı, kayınvalide olunca nasıl olur? hayali bile ürkütücü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…