- 21 Temmuz 2018
- 7.175
- 21.643
- 348
- Konu Sahibi KaradenizliBayan
-
Demek bir ben değilim bu meseleyi anlayamayan.keşke bahçem olsa da böyle dertlerim olsa.
bir de müstakil ev nasıl 3 katlı oluyor onu anlamadım. müstakil olmuyor ki o zaman o. 2 üst katınız size ait değil çünkü başkalarının kullanımında.
müstakil değil apartman değil, arafta bina oluyor
Bence konu sahibi bahçeli evleri müstakil sanıyor. Üçe bölünecek kadar büyük müstakil olduğunu sanmıyorum.Galiba evin ilk hali müstakilmiş ev sahibi katları bölerek ayrı ayrı kiraya vermiş
Bence konu sahibi bahçeli evleri müstakil sanıyor. Üçe bölünecek kadar büyük müstakil olduğunu sanmıyorum.
Evet var , çokça evler var o şekilde. Adam alıyor , 3 e bölüyor ve kiralayıp satıyor .
Ancak bahçe hep ortak kullanım olduğu ivin sorun oluyor.
olağan şartlarda ortak kullanılınca sorun olur biri eker diğeri ekme der vs vs
ama zaten en üst kat Almanya da üst kattaki adam da bahçeyle ilgisiz
konu sahibinin annesi de bahçe seviyor
ilk taşınırken tutup birini hallettireceklerdi
bahçe ne kadar büyük olur
alırsın çöp poşeti bir de eldiven toplarsın bir gün çöpü
birisini ayarlar, beller çapalatırsın oldu bitti
bence anne de pek bahçe işinden anlamıyor
yıllardır kullanılmayınca beton gibi olmuştur o toprak, uğraşınca beli ağrıması normal
hatta imkan varsa yani kapı vs uygunsa traktörle sürülse dahi olur
sorun bahçe degil ki..Merhaba Hanımlar hayırlı günler 2 aydan beri beynimi yoran bir konu var lüzumsuz bir biçimde Kafaya takıyorum.. aylardan beri bir ev arıyorduk sonunda bulduk ilk başta çok hoşuma gitti eski bina müstakil ama içi yeni yapılmıştı.. bahçesini ilk başta hiç sorun etmedim aman Kim yapacak bahçeyi diye bir anda annem ile beraber tutmuş olduk. Bahçe çok bakımsız sürekli bunu kafama takıyorum sanki yıllardan beri hiç temizlenmemiş otlar büyümüş çöpler birikmiş şimdi diyeceksiniz tutmasaydınız o an Bir an da tutmuş bulunduk bahçeyi düşünemedim. Zaten ben rahata alıştığım için bahçe işinden pek anlamıyorum hep bu apartman dairesinde geçti hayatım. 3 katlı ev giriş katında biz varız üst katımızda çalışan bir erkekten başka kimse oturmuyor en üst katta ev sahibi var o da Almanya'da. Taşındık sorunlar başladı annemin bel fıtığı olmasına rağmen bahçeye inip bahçeyle uğraştı ve 2 bel fıtığı patladı ameliyat oldu geçen hafta şükür şimdi iyi bu halde bile bahçe düşünüyor.. sürekli bahçe düşününce ben de kafaya takıyorum bunu hatta bunun için psikoloğa bile gittim.. sürekli bahçenin o bakımsız halini düşünüyorum Bir de annemin ameliyatı eklenince kendimi iyi görmüyorum işte bahçe pis millet görecek kötü eleştiri yapacaklar deyip sürekli kafamda bir şeyler kuruyorum. Bu durumdan nasıl kurtulurum bilmiyorum anneme iyi olunca bu evden taşınalım dedim Hayır ben böyle seviyorum bahçe yapacağım dedi ameliyatlı halinde bile böyle düşünüyor nasıl ikna edebilirim taşınma konusunda bilmiyorum Lütfen bana akıl verir misiniz bu düşüncelerden nasıl kurtulabilirim gerçekten kendimi iyi görmüyorum bu konuda eskiden hiçbir şey yapmaktan kaçmazdım Şimdi kendime bile bakmak istemiyorum buraya taşındım dan beri mutsuzum
+1Nasıl yya sürekli bahceyi mi düsünüyorsnuz
Benim evde de beyazlar birikti onları düsünsem keske kafa yorsam
Senin yine millet dicek kapatır kapanı oturursun bacım
Bana kocam sabah camasır mı yıkasan acaba dedi
Adamın giymeye don kalmamıs.
AY rezalet
Allah baska dert vermesin ne diyim.
Bu kadar kafaya takacağınıza temizleyebilirsiniz, siz temiz tutarsanız bir daha öyle kötü olmaz, yabani otları yok eden zirai ilaçlar var, bahçeyi ilaçlarsanız bütün bir mevsim rahat edersiniz. Yalnız bir defaya mahsus ilaç sayesinde kuruyan otları temizlemeniz lazım. Site yönetim şirketlerinden bu konuda yardım alabilirsinizMerhaba Hanımlar hayırlı günler 2 aydan beri beynimi yoran bir konu var lüzumsuz bir biçimde Kafaya takıyorum.. aylardan beri bir ev arıyorduk sonunda bulduk ilk başta çok hoşuma gitti eski bina müstakil ama içi yeni yapılmıştı.. bahçesini ilk başta hiç sorun etmedim aman Kim yapacak bahçeyi diye bir anda annem ile beraber tutmuş olduk. Bahçe çok bakımsız sürekli bunu kafama takıyorum sanki yıllardan beri hiç temizlenmemiş otlar büyümüş çöpler birikmiş şimdi diyeceksiniz tutmasaydınız o an Bir an da tutmuş bulunduk bahçeyi düşünemedim. Zaten ben rahata alıştığım için bahçe işinden pek anlamıyorum hep bu apartman dairesinde geçti hayatım. 3 katlı ev giriş katında biz varız üst katımızda çalışan bir erkekten başka kimse oturmuyor en üst katta ev sahibi var o da Almanya'da. Taşındık sorunlar başladı annemin bel fıtığı olmasına rağmen bahçeye inip bahçeyle uğraştı ve 2 bel fıtığı patladı ameliyat oldu geçen hafta şükür şimdi iyi bu halde bile bahçe düşünüyor.. sürekli bahçe düşününce ben de kafaya takıyorum bunu hatta bunun için psikoloğa bile gittim.. sürekli bahçenin o bakımsız halini düşünüyorum Bir de annemin ameliyatı eklenince kendimi iyi görmüyorum işte bahçe pis millet görecek kötü eleştiri yapacaklar deyip sürekli kafamda bir şeyler kuruyorum. Bu durumdan nasıl kurtulurum bilmiyorum anneme iyi olunca bu evden taşınalım dedim Hayır ben böyle seviyorum bahçe yapacağım dedi ameliyatlı halinde bile böyle düşünüyor nasıl ikna edebilirim taşınma konusunda bilmiyorum Lütfen bana akıl verir misiniz bu düşüncelerden nasıl kurtulabilirim gerçekten kendimi iyi görmüyorum bu konuda eskiden hiçbir şey yapmaktan kaçmazdım Şimdi kendime bile bakmak istemiyorum buraya taşındım dan beri mutsuzum
Bahçıvan bulun ya bu kadar dert edecek ne var gerçekten? Zatenn millet issiz düzgün bir ücretle bahceye bakacak biri mutlaka bulunurMerhaba Hanımlar hayırlı günler 2 aydan beri beynimi yoran bir konu var lüzumsuz bir biçimde Kafaya takıyorum.. aylardan beri bir ev arıyorduk sonunda bulduk ilk başta çok hoşuma gitti eski bina müstakil ama içi yeni yapılmıştı.. bahçesini ilk başta hiç sorun etmedim aman Kim yapacak bahçeyi diye bir anda annem ile beraber tutmuş olduk. Bahçe çok bakımsız sürekli bunu kafama takıyorum sanki yıllardan beri hiç temizlenmemiş otlar büyümüş çöpler birikmiş şimdi diyeceksiniz tutmasaydınız o an Bir an da tutmuş bulunduk bahçeyi düşünemedim. Zaten ben rahata alıştığım için bahçe işinden pek anlamıyorum hep bu apartman dairesinde geçti hayatım. 3 katlı ev giriş katında biz varız üst katımızda çalışan bir erkekten başka kimse oturmuyor en üst katta ev sahibi var o da Almanya'da. Taşındık sorunlar başladı annemin bel fıtığı olmasına rağmen bahçeye inip bahçeyle uğraştı ve 2 bel fıtığı patladı ameliyat oldu geçen hafta şükür şimdi iyi bu halde bile bahçe düşünüyor.. sürekli bahçe düşününce ben de kafaya takıyorum bunu hatta bunun için psikoloğa bile gittim.. sürekli bahçenin o bakımsız halini düşünüyorum Bir de annemin ameliyatı eklenince kendimi iyi görmüyorum işte bahçe pis millet görecek kötü eleştiri yapacaklar deyip sürekli kafamda bir şeyler kuruyorum. Bu durumdan nasıl kurtulurum bilmiyorum anneme iyi olunca bu evden taşınalım dedim Hayır ben böyle seviyorum bahçe yapacağım dedi ameliyatlı halinde bile böyle düşünüyor nasıl ikna edebilirim taşınma konusunda bilmiyorum Lütfen bana akıl verir misiniz bu düşüncelerden nasıl kurtulabilirim gerçekten kendimi iyi görmüyorum bu konuda eskiden hiçbir şey yapmaktan kaçmazdım Şimdi kendime bile bakmak istemiyorum buraya taşındım dan beri mutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?