- 21 Ekim 2015
- 2.545
- 5.235
- 78
- Konu Sahibi Hasatvakti
-
İki katlı canım.Müstakil tek kat mi giriş katta cam acamazsin kedi köpek böcek eve karınca olur rutubet olur
Hayır canım onlar samsunda yasıyorlarKaynanangilde oturcak deme
Mustakil evin sorunlari apartman dairesinin sorunlari yaninda solda sifir kalir.
Ikisinde de yasadim,kesinlikle mustakil ev,bahce bakimini yaptiktan sonra bocek problemi yasamazsiniz.
Agac yetistirmeye cok meraklıyım, bu yönden de güzel olabilir haklısınız.Apartmandada karinca hamam bocegi oluyor.duzenli ilaclama yapiliyor mustakil eviniIde ilaclatirsaniz sorun olmaz.
Arti ve eksileri her iki tarafinda var.ileride cocugunuz disarida oynar ayagi topraga basar eger merakiniz varsa bahcede cicek yetistirirsiniz.bence guzel bir sey.
Bakımsızlıktan oluyor küf vs.Yerinde olsam müstakil istemem kullanmadığım yemek takımım dolapta kuflendi ev hep bi rutubet kokuyo bebis var sürekli camlar acilamiyo çok çektim bu evden inşallah iyi komşulu bi apartman dairesi çıkar bahtimiza
Kesinlikle katiliyorum ,yuksek aidatlar odeniyor ,asansor bozuluyor kapi bozuluyor hep ekstra para ,hali cirpmak hatta carsaf cirpmak problem hele benim balkonumda yoktu camasir evin icinde kururdu mustakilde hayat var :) yasasin hali cirpmak :)
Problem de olmali zaten,ortak yasamda kimse halisi,carsafini komsularinin ustune cirpmamali .
Sizin adiniza sevindim ama doya doya kimseyi rahatsiz etmeden gonlunuzce cirparsiniz artik :)
Gule gule oturun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?