- 17 Şubat 2015
- 282
- 402
- 103
- Konu Sahibi vuslata hasretim
-
bilgisayarda mı çıkıyor? ortak kullandığınız bilgisayarsa olabilir ama ayrı cihazlardan aynı internete bağlandığınız için çıkmaz.
bir de o tarz reklamlar normal sitelerde çıkmaz, telefona bilmediğiniz bir şey vs indirmeyin.
Google hesabınız başka birinin telefonunda veya ortak kullanılan bilgisayarda açıksa ondan olabilir. Fakat ne tür sitelerde geliyor?
Misal bazen korsan dizi film sitelerinde gelebiliyor. Öyle bir şey de olabilir.
Genelde aramaya bağlı olarak çıkıyor reklamlar ama geçen haftalarda hiç öyle bir arama yapmamışken bana bu sitedeyken jigolo reklamı çıkmıştı
Hayır, telefonumda çıkıyor. Normal forum sitelerinde gezerken çıkıyor. Bu aralar hiç bir şey indirmedim.
Telefonu sizden başka kullanan yok ise cevap eşiniz degil.
Arama motorunda neyi aratırsanız reklam olarak önünüze geliyor yada ilk p harfi yada s harfi yazdıgınız da direk karşınıza eskiden bu harfle aratmış oldugunuz içerik geliyor
Diye tecrube edinmiştim
telefon android basit bir security indirin sıkıntı kalmaz.
dediğim gibi google hesabınız başka cihazda açıksa vs de olur ama aynı internete bağlı kişilere aynı reklam çıkar diye bir şeyin mümkünatı yok, reklamı tamamen sizin google hesabınızdan çekiyor. google ads algoritmaları bellidir bu arada.
Netflix in reklamı mi o? Netflix sıradan bütün dizilerinin reklamını yapıyor arada böyle dizileri de var. O ise hemen karıştırmayın ortalığı , biraz bekleyip onun gibi başka müstehcen reklamlar geliyor mu onu takip edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?