Müstehcen Reklam

Ortak kullanılan cihaz varsa bir ihtimal ama aynı internet bağlantısı farklı cihazlarda bağlantılı reklamlar getirmez.
Bana bir ara penis büyütme ilacı maili geliyordu sürekli..
Sonraları da kadın hesaplarından “amma nazlandın” “bugün cam açıcam” gibi konuları olan mailler otomatik oldukları çok belli , mail adresim yüz yıllık filan, kimbilir nerden ele geçirildi,hiç üzerinde durmuyorum...

Bana da geliyordu mail :) Onlara takılmamıştım ama bu konuya takılıverdim

Telefonlarinizin kurulumu ayni gmail hesabi uzerindeyse ya da telefonunuzdaki gmail hesabi bilgisayardaki gmail hesabi ise evet bu yuzden cikiyordur. Biri bakmistir onu goruyosunuz. Ben oyle biliyorum. Hatta arama kayitlari bile cikiyor

Olabilir. Ne var bunda ?

esinizin gunahini alamyin ben bir kere oyle bir korku filmi ariyordum baktim bilmem ne buyutme. reklami geldiigrennccc

Telefonlarinizin kurulumu ayni gmail hesabi uzerindeyse ya da telefonunuzdaki gmail hesabi bilgisayardaki gmail hesabi ise evet bu yuzden cikiyordur. Biri bakmistir onu goruyosunuz. Ben oyle biliyorum. Hatta arama kayitlari bile cikiyor
Hayır gmail hesaplarımız ayrı ve benim hesabım başka bir cihazda açık değil

Evet sizin telefonunuzda çıkan reklam bile eşinizle ilgili... Demek ki eşiniz bir işi için telinizi alsa ve bu tarz bir reklam çıksa aaa sen nerelere giriyorsun demeli... Neyse ki erkekler genelde böyle şeyler düşünmüyor artık mantık mi yürütüyor napiyorsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…