- 6 Mayıs 2019
- 916
- 581
- 103
- Konu Sahibi Bigjetplane
Zamanla geliştim aslında eskiden bazı durumlarda hakkımı arayamadığım olmuştur üniversite dönemimde mesela. Sonra zamanla öğrendim.Özgüvensiz olduğunuzu düşünmüyorum. Sosyalleşip hakkınızı arıyorsunuz. Tevazu sahibi olduğunuzu anlayamadım, belki de öylesinizdir.
Gözlemci biri gibi bir izlenim verdiniz bana. Mesafeniz yabancılara karşı o yüzdendir. Belki duygularınızı dışa yansıtamıyorsunuz diye öfkelisinizdir kendinize karşı.
Dışarıdan ben de sakin görünüyorum ama içimde neler kopuyor aslında o esnada. Misal bir ara aşırı kaygım vardı. Bir hocama kaygılıyım dedim. Hiç öyle durmuyorsun demişti ama kıvranıyordum aslında. Üzülürüm, bozulurum anlamazlar. Genelde de kendim kamufle ederim.
Lisedeyken de çok konuştuğumu düşünürdüm. Bir gün bir hoca bana laf etti. Sonra farkına vardım ki ben çok konuştuğumu sanıyormuşum, içine kapanıkmışım muamelesi yaptılar bana. Nasıl yaa diye şaşırmıştım
Bana normal geldiniz. Ben sizden daha anormalim![]()
Aslında içinizdekileri saklamanız, belli etmemeniz çok iyi değil mi? O bile başlı başına zor bişey.
Evet gözlemciyim, tanımadığım biriyle fazla muhabbete girmem, boş konuşmayı sevmem. Zamanla samimiyet kurarım.
Bu arada bana da siz çok normal göründünüz :)