Mütevazi tasarımlarrr

didemss_23

hayırlıyı nasip et rabbim
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2012
912
7
26
36
Ankara
Kzım olduğundan beri merak saldığım bebek şekeri ve keçe süsler ,kapı süsleri kısacası çocuğa dair herşeyyyy elimden geldiğince burada.... Dışarıda o kadar pahalıki hem kişiye özel tasarlayabiliyor hemde gayet uygun yapabiliyorum isteyen arkadaşlara satışlarımız başlamıştır...

Son düzenleme:
$Fotoðraf-0205.webp

$Fotoðraf-0194.webp

$Fotoðraf-0195.webp
$Fotoðraf-0198.webp

Didem tatlim bunlarin hepsini sen mi yaiyirsun ya masallah vok hamaratli beceriklisin hepsi birbirinden guzel valla kizcen nadil buyumustur baya

Evet tatlim ben yapiyorum dahada yapcam ins tasarim asamasindayim:1: iyi niyetlerin icin tesekkurler canim
Ayyyy hepsine bayildim ya gül de guzel seykler yapiyor nerden merak sardi basladin boyle seyler yapmaya birde kizdan nasil firsat bulup binlari yapıyorsun

Ayyyy hepsine bayildim ya gül de guzel seykler yapiyor nerden merak sardi basladin boyle seyler yapmaya birde kizdan nasil firsat bulup binlari yapıyorsun

Hamilelik dpneminde kizima cok yapmistim canim oyle basladim en asagidaki birkaci kizima tasarladiklarim .... Simdide elimden geldigince tasarlamaya calisiyirum evet gulun yaptiklarina bende bayiliyirum:) valla tatlim aksamlari babaya verip isim bittikten sonra bir kac saat yapiyorum iste en onemlisi canim kizim tabiki:)

Back
X