Mutfagı karıştırıp duran kaynım

Tamam kusura bakmayın kızmanıza gerek yok haklısınız ne diyeyim
Ama bir anne 4 evladını yetiştşriyor ama hepsi aynı degil tamam yetiştirme yöntemi önemli ama doğuştan gelen fıtrat özellikleri değişmez neyse size iyi forumlar
Yoo kızmadım ben yanlış anlasildim kusura bakayin :)

Bir yerde haklısınız bazı insanın fıtratında oluyor ama düzeltebilir bence :)

Hayır yahu misafir için yapmıştım. Bikeresinde kvnin misafiri gelecekti kek yaptım kaynıma verdim yukarı çıkarana kadar paramparça ederek yemiş keki. Annesinden dayak yiyecekti az daha. Bidaha buna verip yollama dedi. Bende onu misafir için yaptım o yüzden oraya koydum yani . Yoksa onuda parçalayacak. Onun dışında her yaptığımdan onlarada götürürüm her zaman.
anladığım gibi
kayınvalideniz yapmıyor
valla benim kardeşlerim annem kek yaptığında kurabiye canavarı gibi yerler ki biri evli diğeri üniversiteye hazırlanıyor:KK70:
kv yapmadığı için çocuğun gözü doymuyor

al karşına konuş. ne istiyosan benden iste, ben sana veririm. başkalarının evini karıştırmak hoş bişey değil vs diye. 11 yaş da olsa küçücük çocuk değil. kaldı ki şimdi uyarmazsanız 20 yaşında da aynı şeyi yapar. ağaç yaşken eğilir. aman nolcak diyenlerin çocukları başkalarının evinde her yeri karıştırıyor heralde.
aynisini yazacaktim
12 yasindaki cocuk baskasinin mutfagini karistirmamayi ogrenmeli gec bile kalinmis
neden tepki vermiyorsunuz?
kastim sert tepki vermek degil , gordugunuz zaman soyleyin ne ariyorsun ne istiyorsan soyle ben veriyim diyin

Ya ben bazen anlamiyorum buradaki konulari mutfak kurcalasa ne olur kurcalamasa ne olur daha 12 yasinda erkek cocuk gelisme caginda istahi var evdekinden farkli bise yemek istiyor belki varsin alsin yesin helali hos olsun hele yerine koyabilecek gucte varsa kendim sorarim onuda aldin yedinmi buda var diye bana bir insanin yeme icmesine iliskin mevzu yapilmasi cok irite edici geliyor nefis diye birsey var cani cekiyordur belki sizden size cekinmeden sorabilecek elektrigi alamiyordur cekiniyordur
İnanın hiç çekinecek bi çocuk değil her lafı söyler bana nerdeyse . Alsın yesin tabi ki ben yemesinden değil karıştırmasından rahatsız oluyorum . Yoksa ben ne yapsam onlarada götürüyorum yesinler diye

Yoo kızmadım ben yanlış anlasildim kusura bakayin :)

Bir yerde haklısınız bazı insanın fıtratında oluyor ama düzeltebilir bence :)
yanlış anladım kusura bakmayın
malesef amcamdan biliyorum dedem ölünceye kadar ugraştı düzeltemedi adamın 7 evladı var bir amcam farklıydı

Önce mutfağı karıştıran bebek sandım. 1,5 yaşında bebem var altını üstüne getirir. Sonra kaynım yazdığını gördüm. Koca adamın mutfak karıştırmakla ne işi olur diye kınadım. Sonra baktım ki kaynım denen zat 12 yaşındaki veletmiş. Karıştıracak tabi diye düşündüm. Sonra baktım ki konu sahibi bu oğlan çocuğunun lokmasını saymış. Pes dedim.

Nihai fikrim: Çocuğu tatlı dille uyaralım. Bana sor ben sana istediğini vereyim diyelim. Ne yediğinin hesabını yapmalayım. Doğrusu bu.

Evde yok mu veya yiyemiyor mu acaba?

Karistirmasi hic hos degil ama bu durumda ben guzelce konusurdum

Ablacim canin ne cekerse girip sana hazirlayalim rahat rahat ye ic derdim. Belli ki evde ya yok ya da yemesine bir engel var. Cocuk kuru keke bile razi. Veya sizde yemekten keyif aliyor, sizde rahat ediyor.

12 yasinda bir cocuk bu. Bu kadar takilmayin. Keke uzandi siz ne yaptiniz? Bardak ariyordu diye bardak verip yolladiniz mi?
Kek var ablacim sen yer misin koyayim sana demediniz mi?

Karıştırması hoş değil ama bence siz güzel şeyler yapıyorsunuz ve o da bunu biliyor ,aranıyor çünkü ikram etmiyorsunuz.bir insan keki niye taaa dolap üstüne saklar ki.gerci yengesiniz yani illa yedir içir diyemem de belliki annesi çocuğun gözünü doyurmuyor.

Karıştırması hoş değil ama bence siz güzel şeyler yapıyorsunuz ve o da bunu biliyor ,aranıyor çünkü ikram etmiyorsunuz.bir insan keki niye taaa dolap üstüne saklar ki.gerci yengesiniz yani illa yedir içir diyemem de belliki annesi çocuğun gözünü doyurmuyor.
misafir için yapmıştım keki. Bikeresinde kvnin misafiri gelecekti kek yaptım kaynıma verdim yukarı çıkarana kadar paramparça ederek yemiş keki. Annesinden dayak yiyecekti az daha. Bidaha buna verip yollama dedi. Bende onu misafir için yaptım o yüzden oraya koydum yani . Yoksa onuda parçalayacak. Onun dışında her yaptığımdan onlarada götürürüm her zaman.

Normal demişler de tabiki de normal değil. Belli ki aç gözlü bir çocuk. Ben de sevmem ne o öyle ya. Bence konuş güzelce,canın bisey isterse bana söyle başkasının evini karistirmak ayiptir de. Ergenlige girmek üzere artık çok da küçük değil ayıp yani. 3 yaşındaki çocuğa bile annesi terbiye verir karistiramazsin ayıptır der. Bunda hoş görülecek bi durum yok, demekki anası pek önem vermiyor bu tarz egitime falan. Oturup konuşmaktan başka çare yok.

yanlış anladım kusura bakmayın
malesef amcamdan biliyorum dedem ölünceye kadar ugraştı düzeltemedi adamın 7 evladı var bir amcam farklıydı

Dedenize üzüldüm gerçekten benim çevremde de var bir kaç kişi yaşlıları üzmek için komite kurmuşlar gibi gerçekten insan saygısından yapmaz ya

Seninki yine küçükmüş. Benim ki 23 yaşında değil mutfak banyo dolaplarına kadar bakıyor her geldiğinde.

En son diyivercem valla artık ped mi lazım ne arıyorsun banyo dolabında diye
Ne ariyormus? Hic utanmiyor mu ya ne terbiyesiz insalar var, abisinin evi diye hak mi görüyor kendince :olamaz:

ayy canım demem mi?
diyorum ama inatlar
en son eşim patlayıp kavga edince girmediler
yada ben girmiyorlar zannediyorum
gün içinde evde yokum
Iyi bari canim esin farkinda odunluk yapip bosver dememis.Ne ariyorlar acaba cekmecede fantazi urunler felan mi.Ne insanlar var Allah kolaylik versin

Back
X