Mutfagı karıştırıp duran kaynım

Yok haklisin 12 yaş da küçük bir yaş değil bende hoşlanmıyorum dolabımın açilmasından. Mesela yiğenlerim dolabı açar ablam hemen devreye girer. Ben bir kac defa dedim ona bırak birşey olmaz istediğini alsın burası yabancının evi değil diye. Ablamda dedi sende yaparlarsa başka yerdede yapacaklar alışacaklar yani. Kaldı ki benim bahsetdigim cocuklar 2 ve 4 yaşında.
Yani bencede sen kaynına sor birşey mi aradın diye yada su içmek istediğinde ben sana getirim de. Onunla konuş yaptigi doğru olmadığını söyle birşey canı cektiysebyada aç ise sana söylesin ben sana veririm dedi.
Aklı başında tek yorum gerçekten çok doğru tebrikler

benim kardesimde mutfagı karıstırır nerde ne var arar yer.

benim evime gelincede karıstırır ben rahatsz olmam oldugum yrdedesöylerim
ama annemin evinde uyarırrıım bizede bırak diye

sen sunuda diyebilirsin canım canın birsey cekiyorsa bana söyle ben sana getrrrm .bazen cocugun yiyecegi sey oluyo der

Ya o şimdi büyüme cağında sürekli cani bi şeyler istiyodur anneside sızin gibi kızıyorsa size geliyodur gizli gizli yemek zorunda kaliyor yazık çocuğa

Sizin benimle derdiniz ne . Açıklaıdm her yorumda görmüyosun heralde neyi saklamışım yerse yesin beni rahatsız eden didik didik karıştırması. Basınıza gelmediği için böyle bol keseden atıyosunuz. Ayrıca hiçte cocuk değil öyle cümleler kuruyo sanırsın 30 yaşında. İnsanların tersine gitmeye de bayılır . Bilmiş. He bide samimiyet görmüyosa evimi nası karıştırıyor? Son 5 aydır felan var. Önceden benden korkardı bişey diyemezdi , evime girmeye cekinirdi simdi bi güler yüz gördü evi didikliyo
konunuzdan ve yaptığın yorumlardan zihiyetiniz belii sizin zeka seviyenizde cevap vericem ama anlamıycaınızdan okadar eminim ki yapmıycam yazık çoçuğa diye biliyorum sadece sizin gibi yengesi var düşünceleriniz tamamen cahilce ve insanlık dışı

konunuzdan ve yaptığın yorumlardan zihiyetiniz belii sizin zeka seviyenizde cevap vericem ama anlamıycaınızdan okadar eminim ki yapmıycam yazık çoçuğa diye biliyorum sadece sizin gibi yengesi var düşünceleriniz tamamen cahilce ve insanlık dışı
Cahilce ve insanlık dışı :KK57::oha:

Bazıları demiş ya çocuk canı çekti felan diye ama bu çocuk baya kurnaz bir çocuk tam konu sahibi evden çıkacakken ben bir su içim felan diyor e tabi yengeside kapıda beklemiyeceğini bildiği için öyle bir taktik uygulamış kendine. Yaptiğı hareket doğru değil kesinlikle konuşun onunla başkasının heleki abisinin evinde istediğini yiyebilmesi gerekir (bence) ama böyle gizli gizli hırsız gibi değil

Valla 12 yaşında olduk hepimiz 12 yaş herşeyin farkında olunduğu yaş küçük çocuk değil ortaokula gidiyor ben o yaşta harika dolma yapardım :)

kimsenin mutfağını evini karistirmadik bazıları gayet normal karşılamış şaşırdım

Bize ilk öğretilen şeydi kimsenin evinin karıştırılmaması gerektiği !

Karşınıza alıp konuşun açık açık birşey istiyorsan benden iste evimin kurcalanmasindan hoslanmam demek lazım.

Bence tatlı bir dille açıklayın. Ne olacak çocuk bu diye düşünmemek lazım. Çocuğun görgü ve saygı kurallarını bilmesi önemli. Farklı bir yeri karıştırıp farklı bir şey de alıp götürebilir. Zamanla alışkanlık haline gelebilir.
Yengecim sen ne zaman bir sey istersen bana söyle ben sana yaparım. Burası senin de evin.Ne zaman canın bir sey isterse alabilirsin. Ama bize söyleyerek alman veya bizden istemen daha doğru. Bazen bir sey arıyorum yerinde bulamıyorum veya abin istiyor kalmamış oluyor, sıkıntı yaşıyoruz. Haberimiz olursa daha rahat olur bizim için diyebilirsin.
Çocuk çekiniyor bence isterim de vermezler diye. Ya da evde bir sey isteyince verilmiyor belki. Ailesi bu huyunu bilmiyor olabilir ya da öğretememiş olabilir, önem vermiyor olabilir ama siz öğretin.

Bir gun arkadasima gittik, kizim mutfakta ananas görmüş (5 yas) arkadasima dönüp ben hayatimda hic ananas yemedim, canim cekti demis.
Kiz da hemen ananasi bolmus koymus çocuklara, baktim benimki bir istahla yiyor ben şok!
Kizim sen ananas mi yiyorsun dedim, evet ben cok severim ananas ama daha once kimse bana ananas vermedi dedi :)
Isin komik tarafi benim o zaman yaptığım diyette her aksam ara ogunum ananasti, ve ben her seferinde bir tadina bak diye yalvardigim halde yediremiyordum :)
Tuhaf bir sekilde cocuklar baskalarinin evinde gordukleri seyleri yemeye bayiliyorlar. O yuzden en iyisi cocuga gordugu seyleri ikram etmek, bosuna dememisler az verme hirsiz olur diye.
ben küçükken annem çorba yapıp konu komşunu eline verip aa bak yeyzesi kızıma ne getirmiş diye gösteririd yerdim onu ama evdeki şeyleri cnım istemesdi ki ben sonradan olan baya bir gec gelen bebekmiş çok özenerek büyütmüş annem beni ama malasef evde yemediğim peyniri başkasının evinde kıtlıktan çıkmış gibi yerdim

Bazıları demiş ya çocuk canı çekti felan diye ama bu çocuk baya kurnaz bir çocuk tam konu sahibi evden çıkacakken ben bir su içim felan diyor e tabi yengeside kapıda beklemiyeceğini bildiği için öyle bir taktik uygulamış kendine. Yaptiğı hareket doğru değil kesinlikle konuşun onunla başkasının heleki abisinin evinde istediğini yiyebilmesi gerekir (bence) ama böyle gizli gizli hırsız gibi değil
Aynen öyle ya anlatabilmişim kendimi çok sevindim :) kesinlikle öyle. Yarım saat çıkmamı bekledi ben kucagımda cocukla kapıdayken, su içiyim dedi Ne anlayım simdi farklı bişey anlamak mümkün mü? Hep bilerek benim çıkmamı bekliyor bu bariz bi şekilde anlaşılıyor halinden tavrından. .

Kaynımın 11 yaşında ki oglu da boyle yemesi degilde davranisalri sinir bozucu ben bir iki kere ne ariyorsun demistim sonrasinda ondan 2 yaş kucuk kardesine soyluyo dolapta bu var şu var git iste falan gibisinden kardesini fisnikliyo.
Ben boyle seylerin ailelerin elinde olmasina bağlıyorum ama size hak verdim bir degil iki degil sık sık olunca acaio sinir oluyo insan.

bence yerken elinden çekip alsın ya kadında samimiyet görmediği için canı istemiş erkek çoçuk kadın keki saklıo napsın buna iten zaten svgili yengeciği
Genelde yorumlara dikkat edersiniz altli usltu oturanlar yada esinin ailesine gicik kapanlar , birbirlerini gaza getiriyorlar. Su a da insanlik sucu yuz karasi onlarkiiii hickimsenin yemeginden bir gidim dahi yemeyenler onlarkiii super yetistirilmis elit tabaka olurmu hic onlar kucuk olmamis hep buyumus de kuculmusler..bende bende bende de var amann iste ayy ben neler cekiyorum diye yazssinlar iste...

Konu sahibinin zekasına ettiğiniz 3. hakaret.
Tam olarak bu öfkenizin sebebi nedir?

Bazı insanlar evinin karıştırılmasından hoşlanmaz, bazıları da sizin gibi olağan karşılar.
Konuda geçen çocuk 12 yaşında. Bu tarz şeyleri çok daha küçük yaşlarda öğrenmiş olması gerekirdi.
Üstelik yalan söyleyerek yapıyor bunu.
Gizli kapaklı.
Her gün her gün olan bir durum elbette can sıkıcı olabilir.
Yaptığı şeyin yanlış olduğunu birinin kendisine anlatması gerekir.
Terbiye etmektir bu.
Çocuk diye her yapılan yanlışa tolerans gösterilmemeli.
Bizlerin böyle düşünüyor olması zeka seviyemizle ilgili değil, bakış açımızla ilgili.
Sizin bizler gibi düşünüyor olmaması
Bana size hakaret etme hakkı verir mi. Vermez.
Sizde edemezsiniz.

Bazı insanlar evinin karıştırılmasından hoşlanmaz, bazıları da sizin gibi olağan karşılar.
Konuda geçen çocuk 12 yaşında. Bu tarz şeyleri çok daha küçük yaşlarda öğrenmiş olması gerekirdi.
Gizli kapaklı.
Terbiye etmektir bu.
Bizlerin böyle düşünüyor olması zeka seviyemizle ilgili değil, bakış açımızla ilgili.
Sizde edemezsiniz.
:KK9:tam içimden geçenleri yazmışsınız.

Tövbe tövbe . Siz iyimisiniz? Ne yazdığınızı bilin de yazın. Evimin karsıltırılmasından rahatsız oldum diye mi cahil ve insanlıkdışı oldum ? :KK70: güldüm sadece. Şu yorumlarınızdan kimin zeka seviyesi yerlerde geziyor bariz ortada .

Kaynım deyince ben de koca adam sandım. Bence siz onun hoşuna gidecek birşey yapın kek, börek. Sonra not yazın ...cığım bunu senin için yaptım. Başkalarının evini karıştırmak hoş değil. Sen benden iste ben senin için yaparım canım falan yazın. Görünce de bir öpücük kondurun utanırsa tamam mı ablacım falan diyin. Yazık çocuğa...

Neden müdahale etmiyorsunuz ki? “Noldu ablacım/yengecim? Bir şey mi arıyorsun?” diyin. Ama o geleceği zaman bi şeyler hazırlamayıda ihmal etmeyin. Kek, poğaça bir şey yapın. “Bak sana yaptım, istedeğin kadar ye” diyin. Belki annesi yapmıyordur istediklerini. Sizde abur cubur çoksa canı çekiyordur. O istemeden verin bu alışkanlığı kaybolsun.

Yaptığı doğru değil ama gözü var ailesi cimrimi acaba annesi tatlı falan yapmıyorsa canı istiyor demek ki bizim evde hiç tatlı olmazdı babannem yapınca gözümüz kalırdı fındık tatlı falan verse diye bakardık kahvaltı da şokellası vardı gözümüz kalırdı öyle bi durum var mı

Gizli kapaklı.
Terbiye etmektir bu.
Sizde edemezsiniz.
Tam olarak ben ofkesini anladim. Karsisinda 12 yasinda bir cocuk var cok ekstrem bir durum degil olabilen yani obur ve obez cocuklarda gorulebilen bulgular. Bazilarina anormal gelen bu durum bizlere cok normal geliyor. Koskoca kadin gelmis buraya kucucuk cocuga bileniyor.. Akilli bir insan gercekden yapmaz bu hareketi bakin onca insan akil veriyor hic dusunememis mi acaba akil seviyrsini o yuzden sorguluyor. Bence

Back
X