İlk defa konserve yaptım, o da küflenmiş becerememişim
Araştırıp uzmanlaşmam lazım
Yooo, ben hep doğrayıp koyarım. Yazın en güzel domatesleri seçip, kabuklarını soyup küp küp doğrar buzluğa atarım.
Kışında duruma göre ya menemene, ya da yemeğin içine atarım, hiç de kokusu olmadı bu güne kadar:44:
tanemim yaptim receli
ama benimkisi karisik oldumandalina greyfurt portakal
dun gece suya koydum kabuklari sabah 4 defa hasladim yine de aci tadi tam gitmemis:26:
ama aromasi accaip fazla
Hep beraber öğreneceğiz canım
Taze beezelye cıkmış kızlar buzluğa koymak için aldımbirazdan fotoğrafları eklerim
Tamam canımKonserve çok büyük kolaylık ya, çok seviyorum.
Ayy ne güzel :26: Kıbrısta sebze pahalı olduğu için o tarz yapamıyorum benanca dondurulmuşunu alıyorum, yemekler için
Taze bezelye çıktı bende donduruçuya koymak için sıvadım kolları
1500kg bezelye
Karnütürlü yapmak içinde
5 orta boy havuç küçük küçük doğranmış
Eki Görüntüle 691034
Önce bezelyeleri yıkayıp ayıtlıyoruz ben küçük kızımla yaptım oyun gibi geldi ona
Sonra ben tekrar her ihtimale karşı yıkadım 1 boşet boş belzelye koydum bezelye yemeği yada tavuklar etler için
çoçuklar yoğurtlu salatasını sevdiği için diğer kalanını karnütürleyip donçuruya kaldırdım bu ölçüden 4 küçük poşet oldu
Eki Görüntüle 691040 Eki Görüntüle 691041
(Haşlayarak donduruçuya koyulduğunuda denedim ama ozaman sanki bezelyenin üzeri büzüşüyor onun için böyle yapmayı derçih ettim)
Gürbettin en kötü tarafı alışdığın kültürde hiç bisey olmuyor
Severim desem şaşardım zatenİşte sevmediğim tek sebze kırk yıl yemesem aklıma gelmez
Sağlık olsun sen buraya gel senin için yaparımMalesef
Severim desem şaşardım zaten
Ben ve çoçuklarda çok severlerözelikle salata tarzını
Senin için fasülye yapacağım
Aslında bütün sebzeleri yerim ben bamya bile
Salatası nasıl oluyo söyle bakim salata delisiyim ben belki onu yerim
Canım ya makarnalı yaparım maytanoz yeşil soğan sevdiğin yeşiliklerle birlikte mayonezli sosla beraber yada yoğurtlu şeklini yaparım rus salatasının daha hafif halini
Heee sen garnitür olarak kullanıyosunben sadece bezelyeden salata oluyo sandım garnitür olarak kullanıyorum ben de öyle seviyorum
Benim çoçuklarda öyle seviyor zatenyemeğiyle araları yok
Makarna salatasının içine çok yakışıyo gerçekten bi de kumpire
Evet bende severim
Büyük patateslerden alıp kumpiri evde yapmalı dışardakileri yiyemiyorum ben tuzlu oluyo
Bende düşünüyorum hatta taze patetes çıkmış yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?