Mutfağım Benim Atölyem

Hep beraber öğreneceğiz canım

tanemim yaptim receli
ama benimkisi karisik oldumandalina greyfurt portakal
dun gece suya koydum kabuklari sabah 4 defa hasladim yine de aci tadi tam gitmemis:26:
ama aromasi accaip fazla

tanemim yaptim receli
ama benimkisi karisik oldumandalina greyfurt portakal
dun gece suya koydum kabuklari sabah 4 defa hasladim yine de aci tadi tam gitmemis:26:
ama aromasi accaip fazla

Belki karışık olduğu için olmuşyur canım :gıreyfutun kabuğu daha acıtır diğerlerine göre:44:
Ama olsun sonuçta şeker onu tatını almıştır tabi daha yoğun bi tadı vardır nariçiyeyi ben çok sevdiğim için sorun olmaz

Taze beezelye cıkmış kızlar buzluğa koymak için aldım birazdan fotoğrafları eklerim

Hep beraber öğreneceğiz canım

Tamam canım Konserve çok büyük kolaylık ya, çok seviyorum.

Taze beezelye cıkmış kızlar buzluğa koymak için aldım birazdan fotoğrafları eklerim

Ayy ne güzel :26: Kıbrısta sebze pahalı olduğu için o tarz yapamıyorum ben anca dondurulmuşunu alıyorum, yemekler için

Tamam canım Konserve çok büyük kolaylık ya, çok seviyorum.

Ayy ne güzel :26: Kıbrısta sebze pahalı olduğu için o tarz yapamıyorum ben anca dondurulmuşunu alıyorum, yemekler için

Gürbettin en kötü tarafı alışdığın kültürde hiç bisey olmuyor

Taze bezelye çıktı bende donduruçuya koymak için sıvadım kolları
1500kg bezelye
Karnütürlü yapmak içinde
5 orta boy havuç küçük küçük doğranmış

Önce bezelyeleri yıkayıp ayıtlıyoruz ben küçük kızımla yaptım oyun gibi geldi ona
Sonra ben tekrar her ihtimale karşı yıkadım 1 boşet boş belzelye koydum bezelye yemeği yada tavuklar etler için
çoçuklar yoğurtlu salatasını sevdiği için diğer kalanını karnütürleyip donçuruya kaldırdım bu ölçüden 4 küçük poşet oldu

(Haşlayarak donduruçuya koyulduğunuda denedim ama ozaman sanki bezelyenin üzeri büzüşüyor onun için böyle yapmayı derçih ettim)

İşte sevmediğim tek sebze kırk yıl yemesem aklıma gelmez

Severim desem şaşardım zaten
Ben ve çoçuklarda çok severler özelikle salata tarzını
Senin için fasülye yapacağım

Aslında bütün sebzeleri yerim ben bamya bile

Salatası nasıl oluyo söyle bakim salata delisiyim ben belki onu yerim

Aslında bütün sebzeleri yerim ben bamya bile

Salatası nasıl oluyo söyle bakim salata delisiyim ben belki onu yerim

Canım ya makarnalı yaparım maytanoz yeşil soğan sevdiğin yeşiliklerle birlikte mayonezli sosla beraber yada yoğurtlu şeklini yaparım rus salatasının daha hafif halini

Canım ya makarnalı yaparım maytanoz yeşil soğan sevdiğin yeşiliklerle birlikte mayonezli sosla beraber yada yoğurtlu şeklini yaparım rus salatasının daha hafif halini

Heee sen garnitür olarak kullanıyosunben sadece bezelyeden salata oluyo sandımgarnitür olarak kullanıyorum ben de öyle seviyorum

Heee sen garnitür olarak kullanıyosunben sadece bezelyeden salata oluyo sandımgarnitür olarak kullanıyorum ben de öyle seviyorum

Benim çoçuklarda öyle seviyor zaten yemeğiyle araları yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…