Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
silip tekrar yükleyebilirsin resimleri
- Merhaba sonunda mutfagım bitti şükür herşey içime sindi yanlız duvarımın biri turkuaz güzel oldu aslında renk kattı şimdi halı ve perde birde masa önerileri bekliyorum Eki Görüntüle 1441091 Eki Görüntüle 1441092 Eki Görüntüle 1441093 niye böle yamuk oldu anlamadım düzeltemedim de
evet cnm olmuş keşke kalebodurların kahveli olmasaydı ama olsun baharatlıklarını filan o renk kartelasından seçip dengeleyebilirsinEki Görüntüle 1441953 Eki Görüntüle 1441954 Eki Görüntüle 1441955 şimdi düzoldu galiba teşekürler evet pembe aklımda
Evet ya Seramikleri tek başına çok begenmiştim ama şüphelerim vardı olurmu olmaz mı diye şimdi sizde söyleyince keşke diyorum beyaz olsaydı onlardaevet cnm olmuş keşke kalebodurların kahveli olmasaydı ama olsun baharatlıklarını filan o renk kartelasından seçip dengeleyebilirsin
güle güle kullan cnm mutfağını
duvarlar turkuaz olmasa sırıtmazda olsun yinede güzel dediğim gibi bir ksesuar bile değiştiriyor havayı bambu baharatlıklar var o tarzda olur perdeylede dengeleyebilirsin takma kafana tertemiz güzel güzel otur mis gibi yemekler yapEvet ya Seramikleri tek başına çok begenmiştim ama şüphelerim vardı olurmu olmaz mı diye şimdi sizde söyleyince keşke diyorum beyaz olsaydı onlarda
Eki Görüntüle 1442418
Tek tuvar turkuaz sadece digerleri çağıl rengi aynen dedigin gibi diger aksesuarları Düzgün Dengeli seçersem sırıtmaz cevabın için teşekkürlerduvarlar turkuaz olmasa sırıtmazda olsun yinede güzel dediğim gibi bir ksesuar bile değiştiriyor havayı bambu baharatlıklar var o tarzda olur perdeylede dengeleyebilirsin takma kafana tertemiz güzel güzel otur mis gibi yemekler yap
onlar değilde dur ben sana kendi mutfak halımı çekeyim hemen bence çok güzel uyarEki Görüntüle 1443723 Eki Görüntüle 1443724 Eki Görüntüle 1443726 Eki Görüntüle 1443732 Eki Görüntüle 1443733 Eki Görüntüle 1443735 ayyy çok seçenek olmuş ama sizce hangisi
bakim atta:))onlar değilde dur ben sana kendi mutfak halımı çekeyim hemen bence çok güzel uyar
Kaşmir Bonita Mutfak Halısı diye geçiyor cnm isteğe göre kestirebilirsin ben öyle http://www.privatego.com/9594309_kasmir-bonita-mutfak-halisi-160x230-cm-satin-al.htmlyaptımevet çok güzelmiş markaası ne
ben bunu gördüm ama hiç belli olmuyo turkuazları normalde sen yakından çekince gördümKaşmir Bonita Mutfak Halısı diye geçiyor cnm isteğe göre kestirebilirsin ben öyle http://www.privatego.com/9594309_kasmir-bonita-mutfak-halisi-160x230-cm-satin-al.htmlyaptım![]()
evet cnm o yüzden çektim ayrıca kabartmalı yazıları filan hiç basit durmuyo çok tarz bende arkadaşımdan gördüm aldımben bunu gördüm ama hiç belli olmuyo turkuazları normalde sen yakından çekince gördüm