perde iyi fikirmiş dee duvar falan deliniyormu takarken ? yoksa hemen iner ev sahibi nereyi deliyosunuz diye..
aslında bende o kadar eşya almak istemezdim ama mecbur kaldım mesela kurutma makinesi balkonum var ama sağolsunlar asmamla kirlenmesi 1 saate bakar evim cadde de hemde üzerime sofra bezi,halı,sigara izmariti hatta günlük kıyafetler ne buldularsa silkeliyorlar1 buçuk yıldır oturuyorum bir tek bayramlarda cam sildim o derece yani temiz falan kalmıyor..
kardeşim ve eşim de kapıya 2. el beyaz eşya diye asalım diye dalga geçiyorlar zaten
dondurucuyu kayınpederim sapolsun yazın aldığı kışlık sebzelerle ancak dondurucu sayesinde başa çıkabildim bir de çalışan biri olunca ne bulduysam atıyorum rahat oluyor..
her şey üstüste mutfakta tavsiyelerinize uyup dondurucuyu çıkardım.fakat fırınım tezgahın üzerinde orası da açılsın istiyorum..
camasir makinesi yatak odasina nasil konuyor ben anlamadim musluk gider filan olayini nasil yapiyorsunuz :26:
hadi derindondurucuyu koysa yine iyide camasir makinesi yatak odasinda cok garip olur
Arkadaşım eski oturdugumuz yerde yatak odası ve banyo yanyanaydı banyoda yer yok diye yatak odasına kurdurmuştu annem yanyana oldugu için kolay oluyor duvardan küçük bir delik açılıyor ve lavaboya baglanıyor çeşmelere eski oturdugumuz yerde herkesin çamaşır makinesi yatakodasında idi banyo küçük oldugu için yer yoktu çünkü şimdiki oturdugumuz yerde banyoda ama diyelimki yatak odasına kurdurduk yine olurdu çünkü yine banyo ve yatak odası yanyana yeni oturdugumuz yerde banyo geniş o yüzden bir sorunumuz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?