- 26 Ağustos 2010
- 1.950
- 989
- 373
- 34
- Konu Sahibi salincaksevdam
-
Öncelikle mutfağın gayet ferah gözüküyor, sevdim :) Tek avize mi düşünüyorsun? Modern ve sade bir avize almalısın :) şu an kafamda net bir avize oluşmadı ama Koçtaş'ta indirim var. güzel bir şeyler bulabilirsin. Kolay gelsin :)
Krem rengi hoş olur tabi :) Yine de kullanışlı bir perde tercihi yapman iyi olur derim. Kolaylar gelsin :)Teşekkü ederim sağol canım :)
Benimde kafamda net bi avize yok aslında bi de bu mutfağa ne tarz bir şey gider inan hiç bilmiyorum. Perde olarakta krem renk bi zebra perde düşünüyorum ama balkon kapısı var nasıl olacak bilmiyorum.
anladıgım kadarıyla mutfagınız ufak o yüzden briz perde yaptırırsan yer kaplamaz ve temizligide kolay olur avize olarak da ben şöyle birşey aldım mutafgımda sizin ki gibi bambu beyaz çok şık olduMerhaba kızlar.
Bende mutfağım için perde ve avize tavsiyesi istiyorum sizlerden.
Ev daha temizlenmedi kusura bakmayın. :))
Amin canım çok sağol inşallah. Avizeler aklımda bulunsun aynısını bulamam ama tarzı yakın olur yani :)Eki Görüntüle 1284854 Eki Görüntüle 1284855 Eki Görüntüle 1284856 Eki Görüntüle 1284858 Eki Görüntüle 1284859 Eki Görüntüle 1284860 Eki Görüntüle 1284863
Bu perde ve avize modelleri mutfağına çok uyar,Allah huzur içinde oturmayı nasip etsin.
Mutfağım çok küçük değil ama büyükte değil bence yeterli büyüklükte suan oturduğum evin mutfağı çok büyük o yüzden bu bana yeteranladıgım kadarıyla mutfagınız ufak o yüzden briz perde yaptırırsan yer kaplamaz ve temizligide kolay olur avize olarak da ben şöyle birşey aldım mutafgımda sizin ki gibi bambu beyaz çok şık oldu
Beyaz olur mu ki canım krem rengive bambu renk dolaplarHayırlı olsun
Ocağın yanında olacağı için kullanımı ve temizliği kolay bişey almalısın
Stor alsan sürekli kuru temizlemeye vermen gerekir
Örme tül alabilirsin ütü istemiyo ama jilet gibi duruyo hergün yıkasan bişey olmaz
Ve kesinlikle beyaz yap beyaz tül beyaz halı beyaz avize
Beyaz olur mu ki canım krem rengive bambu renk dolaplar
ayy çok şeker bayıldım keşke bende mutfagıma avize almamış olsaydım ya bittimbir türlümresm ekleyemediğimden link veriyorum mutlaka bakın cok hosuma gitmişti
http://m.dekorazon.com/teapot-tavan-aydinlatmasi-detayi-1308
bana gore her mutfaga uyar:)
di mi :) aynı seyi bende yasamıstım harika düşünülmüş bir mutfak avizesi bence :)ayy çok şeker bayıldım keşke bende mutfagıma avize almamış olsaydım ya bittim
şuan o siteye bakıyorum çok güzel orjinal şeyler var ben mutfak için pek bakmamıştım istanbul da görmüş ve beğenmiştim şuan benim avizem den buldungum şehirde yok böyle orjinal şeyleri severimmdi mi :) aynı seyi bende yasamıstım harika düşünülmüş bir mutfak avizesi bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?