Mutfağım için perde ve avize tavsiyesi istiyorum.

salincaksevdam

Bilemedim şimdi :))
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
1.950
989
373
34
Merhaba kızlar.
Bende mutfağım için perde ve avize tavsiyesi istiyorum sizlerden.

Ev daha temizlenmedi kusura bakmayın. :))

Eklentiler

• 20140827_151545.webp
    133,2 KB · Görüntüleme: 1.164
  • 20140827_151551.webp
    146 KB · Görüntüleme: 1.156
Öncelikle mutfağın gayet ferah gözüküyor, sevdim :) Tek avize mi düşünüyorsun? Modern ve sade bir avize almalısın :) şu an kafamda net bir avize oluşmadı ama Koçtaş'ta indirim var. güzel bir şeyler bulabilirsin. Kolay gelsin :)

Teşekkür ederim sağol canım :)
Benimde kafamda net bi avize yok aslında bi de bu mutfağa ne tarz bir şey gider inan hiç bilmiyorum. Perde olarakta krem renk bi zebra perde düşünüyorum ama balkon kapısı var nasıl olacak bilmiyorum.
Koçtaşa da bi bakıyim en iyisi

Krem rengi hoş olur tabi :) Yine de kullanışlı bir perde tercihi yapman iyi olur derim. Kolaylar gelsin :)

Camın yanında ocak varsa perde kullanmayın deniyor sürekli.. O nedenle stor perde kullanmanı öneririm..
Çok çeşitli renk ve desenlileri var.. seç seç beğen.. : )
Bir de dolap kapakları kahverengi çok demode artık.. Mor renge filan boyat bence ya da al boyayı kendin boya yavaş yavaş..
Çok daha sevimli ve şık bir mutfağın olur..

Avize olarak şunlar mutfağa çok uygun bence..;

Merhaba kızlar.
Bende mutfağım için perde ve avize tavsiyesi istiyorum sizlerden.

Ev daha temizlenmedi kusura bakmayın. :))
anladıgım kadarıyla mutfagınız ufak o yüzden briz perde yaptırırsan yer kaplamaz ve temizligide kolay olur avize olarak da ben şöyle birşey aldım mutafgımda sizin ki gibi bambu beyaz çok şık oldu

Eklentiler

• 10599470_1500064886918558_7479747307813364426_n.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 944
  • briz_perde2_b.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 3.160
Hayırlı olsun
Ocağın yanında olacağı için kullanımı ve temizliği kolay bişey almalısın
Stor alsan sürekli kuru temizlemeye vermen gerekir
Örme tül alabilirsin ütü istemiyo ama jilet gibi duruyo hergün yıkasan bişey olmaz
Ve kesinlikle beyaz yap beyaz tül beyaz halı beyaz avize

anladıgım kadarıyla mutfagınız ufak o yüzden briz perde yaptırırsan yer kaplamaz ve temizligide kolay olur avize olarak da ben şöyle birşey aldım mutafgımda sizin ki gibi bambu beyaz çok şık oldu
Mutfağım çok küçük değil ama büyükte değil bence yeterli büyüklükte suan oturduğum evin mutfağı çok büyük o yüzden bu bana yeter

Perde olarak bende düşündüm böyle birşey çok rahat olur gibi geldi. Bugün temizliğe gideceğiz bi daha bakıyim ölçüyim daha net karar veririm inşallah çok sağol canım tavsiyelerin için :)

Beyaz olur mu ki canım krem rengive bambu renk dolaplar

di mi :) aynı seyi bende yasamıstım harika düşünülmüş bir mutfak avizesi bence :)
şuan o siteye bakıyorum çok güzel orjinal şeyler var ben mutfak için pek bakmamıştım istanbul da görmüş ve beğenmiştim şuan benim avizem den buldungum şehirde yok böyle orjinal şeyleri severimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…