- 14 Mart 2012
- 5.705
- 3.273
- 448
afiyetttt bal şeker olaaa :) acı acıııvalla daha tarifi okurken ağzım sulandı desem yalan olmaz
çok güzel bi tarif ellerine sağlık...yapması benden inşallah mideye indirmeside eşimden olucak:18:benim acıyla aram çok kötü de
öylemiii hadi bakalım samimi olanlar el kaldırsın bakalım
 ama o kokusu bile sofradakilerin iştahını açmakta yapda gör :)
 ama o kokusu bile sofradakilerin iştahını açmakta yapda gör :)hmmmmm dehşetüllll afa duruyor ellerine sağlık bacımmmevet hanımlar bulucandan ilk resim buyrun ocaktan indi sıcak sıcak
kemik suyuna terbiyeli şehriye çorbam aha buda resmisi
pırasa hariç harikaaa :) pırasa yememde pekkk.. yinede eşimle evlenince pırasayı çiğden tüketmeyi öğrendim onlardannnbugünkü menüm çok saçma olmuştu....çorba,kıymalı pırasa(memleketten geldi körpecik),patates kavurması,turşu..
pazar günü yolculuk var yarın da misafirim var yarınki menüm :
mercimek çorbası ,sulu köfte ,tavuklu pirinç pilavı,bol yeşillikli salata ,yoğurt..inşallah yolculuk hazırlığı ve misafir hazırlığından vakit bulabilirsem onlarıda çeker eklerim..

Gazel canımın içi , yoksa sen prison break bitti de , finalin etkisinden mi kurtulamadın ahretiiim
doğru bak prison breakaa o kadar daldıysa gazel bacııı ben birde dexter önerdiydimmm tühhhh ondaaa kendine gelemessss hiç....
şaka maka allah dertleri hafifleteee alıp götüre erkenciktenn derdi tasayı