- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
Canım hosgeldin :):)
Bende bikaç gundur ekleme yapamadım
birkaç tarif eklicem en kısa zamanda
bu arada lokumlar super gorunuyor :):)
Ellerine saglık
ama benim tarifte de kremsanti yokmuydu
var dıye hatırlıyorum sanki
dur bakayım tarife :)
hoşbuldum canım...sanırım yoktu kremşanti seninkinde, belkide vardır tam hatırlamıyorum yalan olmasın

sen ilk paylaştığında not almıştım bi kağıda...o kağıtta yok kremşanti ama olsaydı unutmazdım heralde...yine de incelemek lazım :) belki ben unuttum o zamanlar...
çok beğendik canım, özellikle fındıklı olan çok güzeldi...
hemde çok pratik 10 dakkada yaptım...sadece piştikten sonra yarım saat kadar soğumaya bırakması var, onun dışında beş dakkalık bi tatlı...devamlı yaparım artık...:)

ay çok güldüm gözde...hay gözüme emi
 ay çok güldüm gözde...hay gözüme emi  

çocuklar çok severek yediler,yan komşumda hazır aldım sanmış beğenmişler ay çok mutlu oldumm:119:
 çocuklar çok severek yediler,yan komşumda hazır aldım sanmış beğenmişler ay çok mutlu oldumm:119: 
 biyerim şişecek
 biyerim şişecek 

adammm 100 kg sınırna yaklaşyorrr bende pek yiyemeynce tatlıyı ancakk böyle sütlüleri sevyorummm enfessssssss enfesss.. birde böyle cezerye topları vardı havucuda rendeleyip ceviziçi ile bu şekilde yapardı teyzemmm çok severdim ama yapmadım hiççç adeta onlaraaa benzemişşşşşşşşş kesin yapıcammmm kesin ellerine sağlık
 adammm 100 kg sınırna yaklaşyorrr bende pek yiyemeynce tatlıyı ancakk böyle sütlüleri sevyorummm enfessssssss enfesss.. birde böyle cezerye topları vardı havucuda rendeleyip ceviziçi ile bu şekilde yapardı teyzemmm çok severdim ama yapmadım hiççç adeta onlaraaa benzemişşşşşşşşş kesin yapıcammmm kesin ellerine sağlık  

inkılap ve arapça'dan hep kalmış arkadaşlarım...özellikle arapçanın 3 ve 4 aşırı diyorlar..napıcam bilmem..geçen yıl bukadar zorlanmışken arapçadan bu sene nasıl yapıcam bilmem...geçen yıl bal kaymak diyorlar...bu sene yandım anlayacağın...
 inkılap ve arapça'dan hep kalmış arkadaşlarım...özellikle arapçanın 3 ve 4 aşırı diyorlar..napıcam bilmem..geçen yıl bukadar zorlanmışken arapçadan bu sene nasıl yapıcam bilmem...geçen yıl bal kaymak diyorlar...bu sene yandım anlayacağın...