- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
gazelllllllllllllll yaptım bacımmmm... tuz salamuralarda bol bol kullanılıyormuşş baya tuzzlu yaptım hehehe
içinede bizzzat tuz döktümmmm :)
neyse bunu erken tüketime açıcammm yaaa bol yıkarım artıkımmmmmmmm......haaa birde seniiii pişirkennn rahatsız ederim
şeyyyyyy içinden 1 pişirimlik alsam kapasammmm 2 hafta sonraa , bozulmaz dimi kapağı açılınca??????????????
ne yalan söyleyim bende sevmemm hiççççççççç....
ha birde kaşar rendelerler ya saç gibi uzar içinde midem bulanırrr
kışlık hazırlık o gökçe hanım sabrediver accık :) havalar soğuyunca yersiniz...hem o zamana iyice güzelleşir lezzetli olur :)

Pişmiş domates o kadar faydalı ki.Pişmiş domatesin içinde likopen diye bir madde var.Antioksidan etkisi varmış o maddenin.Zarar görmüş hücreleri onarıyormuş.Kalp hastalıkları,damar hastalıkları ve kansere karşı koruyormuş.O kadar çok faydası var ki saymakla bitmez.Çiğ domatesten beş katı vücut tarafından daha kolay kullanılıyormuş.Ben bir keresinde içine tel şehriye ve nane katmıştım.Bir de öyle dene diğer türlü sevmiyorsan:)
Pişmiş domates o kadar faydalı ki.Pişmiş domatesin içinde likopen diye bir madde var.Antioksidan etkisi varmış o maddenin.Zarar görmüş hücreleri onarıyormuş.Kalp hastalıkları,damar hastalıkları ve kansere karşı koruyormuş.O kadar çok faydası var ki saymakla bitmez.Çiğ domatesten beş katı vücut tarafından daha kolay kullanılıyormuş.Ben bir keresinde içine tel şehriye ve nane katmıştım.Bir de öyle dene diğer türlü sevmiyorsan:)

Kalp de gözümden kaçmadı:)
Kalp de gözümden kaçmadı:)