Mutfağımdaki koku

Hamileliğim kokuyu iki katına çıkarıyor. Herkes sanane der söyleme dedi ama evimden tiksindim. Bacayı kapatmak ssnırım çare. Çünkü artık tahammül boyutunu geçti. Önce nereden geliyor koku diye anlam verememiştim. Komşu tanıdık ama aksi. Evindeki evcil hayvanı bile boğup atmıs oğlu getirince. Anlayacağını sanmıyorum sizin gibi.
Manyak mi o komsu hayvani bogmak nedir yaa ... onlemi alacak yeri varsa söylenmeli de nasil tepki verir bilemedim şimdi bende .. sen giderini sar sarmala silikon cek bari

Alttaki komsum ne pisirse benim mutfagim aynen dolar.
Kokuyu alinca sizde aspiratoru acin koku dolmuyor oyle. Yukari cikar koku sizi es gecer.

kibarca konuşulabilir bence komşuyla.
bu kadar çekinmeye gerek yok.

Kadın aksi annemler biliyor tersler sadece diyor. Bi kez sokak kedis peşime takıldı yavru açtır dedim apartmanda birşeyler yedirdim. Mamamız olur. Kadın cıktı bunlar alısmasın buraya hiç sevmem evde ki oğlumun hayvanını bile boğdum attım dedi. Bu zihniyette

Kadın aksi annemler biliyor tersler sadece diyor. Bi kez sokak kedis peşime takıldı yavru açtır dedim apartmanda birşeyler yedirdim. Mamamız olur. Kadın cıktı bunlar alısmasın buraya hiç sevmem evde ki oğlumun hayvanını bile boğdum attım dedi. Bu zihniyette
evet yorumunuzu okudum sonra.
haklı olabilirsiniz.
bu mevzulardan katil oluyor insanlar, ki bu kadın da katil zaten :(
ama bebek olacak o evde, siz hamilesiniz sonuçta soluyorsunuz o havayı.
bu aspiratör,havalandırma işi yapanlara filan sormak lazım.

Bizimde tuvalet leş gibi sigara kokuyor evde kimse içmediği için çok rahatsız oluyorz ama yapcak bişey yok malesef. Anlayışlı insanlarsa bi soyleyin istersenz

Nasıl bir insandır o. Şoktayım. :oha:

Çocuğunuzun olduğu yerde sigara içmeniz kesinlikle ona zarar verir. Sigaranız bitince bile dumanı, kokusu, mobilyalara, giysilere, havaya siner. Sigara dumanında 4000’den fazla kimyasal keşfedildiğini biliyor muydunuz? Bunlardan 43’ü de kansere yol açabiliyor. Evde sigara içilmesi, çocukların duman altı olması, sinüzit, kulak iltihapları, zatürre, nezle, boğaz ağrıları ve astım ataklarını tetikleyebilir. Kansere neden olabileceğini bilmeyen kaldı mı? Çocuğunuzla yaşadığınız evde ve birlikte olduğunuz ortamlarda kesinlikle sigara içmeyin.

Küçük bir cezvede vanilya kaynatsanız belki biraz bastırır.

Komşu ile konuşacak bir şey yok kimsenin evinde ne içtiğine karışamayız.Aspiratörü iptal edin borusunu söküp bacasının ağzını kapatın.Aspiratörü kullanmazsınız olur biter yani.Komşum kendi evimdeki sigarama, bana geliyor kokusu dikkat edin dese aklından şüphe ederim bozar atarım yani.

Aspiratörü değiştirme veya iyi bir usta bulup temizlettirme sansıniz var mı? Bunların filtreleri mi ne değişip iyice temizlenince sağlam oluyor.
Belki iki mutfak arasi bağlantı sorunu vardır o usta sorunu giderir

Koku alıcı ürünler deneyin mesela nem tut tavsiye edebilecegim bir ürün ben evim de sürekli kullanıyorum tavsiye ederim hatta gttgdyrdan bulabilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Koku alıcı ürünler deneyin mesela nem tut tavsiye edebilecegim bir ürün ben evim de sürekli kullanıyorum tavsiye ederim hatta gttgdyrdan bulabilirsiniz
Surekli reklam yapiyorsunuz. Bu tur mesajlar yasak. Kibledim sizi

Kokulu mum yakın mutfakta. Bir de sigara kokusunu alan oda kokuları var. Bol bol havalandırın. Hamileyiz ya kokuya daha hassasız, doğumdan sonra bu kadar rahatsız etmez diye umuyorum.

Back
X