Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özellikle yaptıysa siz de onun suratına doğru dönüp pırt yapınÖzellikle geldi yüzüme geğirdi onu anlamayacak kadar da salak değiliz![]()
Böyle saygisizliklari normallestirdiginiz için bu tarz kabaliklarda kendisini kötü hisseden insanlar kendilerinden şüphe ediyor.
İğrenç bir davranış ve espriyle alakası yok. Size normal gelebilmesi kendinize duyduğunuz saygının azlığından kaynaklanıyor. Kendisine saygısı olup bu iğrenç hareketlere tepki gösterenleri de manipüle ediyorusunuz konu sahibinin eşi gibi
Sherlock olmaya gerek yok gaz çıkarmadan güldürmeyi bilen erkekler de var ayrıca.
Hep söylüyorum, kusma emojisi şeysi koyun şuraya diyekocam balkonda sigara ve soda içtikten sonra mutfağa doğru geliyordu ben de tam o sırada mutfağa girecekken bununla ortada karşılaştık ben hafif göbeğine dokundum hanı yana geçeyim diye o sırada tam karışımdaydı geldi yüzüme doğru hafif eğildi ve suratıma kocaman şekilde geğirdi iykkkk.
Sonra ben sert tepki gösterince ya sen dokununca oldu bilerek yapmadım bir anda oldu vs dedi. Ne başını yana çevirmek ne ağzını kapatmak hiç bir sey yok. Yanı bu bir bayana yapılacak bir şey mi? 12 yıldır evliyiz. Laçkalaşmış bir evliliğe ev arkadaşlığına evrildik sanki. Ben senin lise arkadaşın değilim o şekilde yapamazsın deyince de sen abartıyorsun diyor. Allah aşkına bu hareketleri normal mi?
Eş olmak, hayat paylaşmak, saygısız davranışları hoş görmek ve normallestirmek demek değil ki. Yani bu suratına geğirmek, yanında gaz çıkarmak saygısızlıktan öte iğrenç bir seviyesizlikYorumlarti ben de anlayamadim, gulenler, gulucuk emojisi atanlar .. ultra igrenc bir eylem![]()
Eş olmak, hayat paylaşmak, saygısız davranışları hoş görmek ve normallestirmek demek değil ki. Yani bu suratına geğirmek, yanında gaz çıkarmak saygısızlıktan öte iğrenç bir seviyesizlik![]()
Ek olarak sanki her erkek yapıyormuş izlenimi vermek de bir garip. Eşimi 26 senedir tanıyorum 4 senesi sevgililik 22 senesi evlilik daha bu veya buna benzer saygısızlık görmedim.. Ve inanın ki birbirimizin yanında o... rup durmuyoruz.Yorumlarti ben de anlayamadim, gulenler, gulucuk emojisi atanlar .. ultra igrenc bir eylem![]()
Benimki dokunmadan osuruyor.Sen dokunmuşsun en azındankocam balkonda sigara ve soda içtikten sonra mutfağa doğru geliyordu ben de tam o sırada mutfağa girecekken bununla ortada karşılaştık ben hafif göbeğine dokundum hanı yana geçeyim diye o sırada tam karışımdaydı geldi yüzüme doğru hafif eğildi ve suratıma kocaman şekilde geğirdi iykkkk.
Sonra ben sert tepki gösterince ya sen dokununca oldu bilerek yapmadım bir anda oldu vs dedi. Ne başını yana çevirmek ne ağzını kapatmak hiç bir sey yok. Yanı bu bir bayana yapılacak bir şey mi? 12 yıldır evliyiz. Laçkalaşmış bir evliliğe ev arkadaşlığına evrildik sanki. Ben senin lise arkadaşın değilim o şekilde yapamazsın deyince de sen abartıyorsun diyor. Allah aşkına bu hareketleri normal mi?
Valla benim tanıdığım birçok erkek öküz der bu konudaki adamaAy Vala hiç tartışacak havada değilim
Git bunu 10 erkeğe okut 9 u gülmezse ben bişey bilmiyorum
Evet doğru bişey değil ama bu kadarda duyar kasacak bir durumda değil
Eşler bir birilerinin yanında her durumu yaşıyorlar eş bunlar sonuçta
Kendine olan saygıya gelince buna siz karar veremezsiniz
Ve bu konuda sizde beni manüpüle edemezsiniz
Konu sahibi boşan yüzüne geğirdi kocan mı diyelim
Hey allahım ya
Evet birbirlerine öküz deyip gülüyorlarValla benim tanıdığım birçok erkek öküz der bu konudaki adama![]()
Sende onun suratına osurkocam balkonda sigara ve soda içtikten sonra mutfağa doğru geliyordu ben de tam o sırada mutfağa girecekken bununla ortada karşılaştık ben hafif göbeğine dokundum hanı yana geçeyim diye o sırada tam karışımdaydı geldi yüzüme doğru hafif eğildi ve suratıma kocaman şekilde geğirdi iykkkk.
Üşenmedim gittim eşime sordum. Böyle böyle yapan bi adama ne dersin dedim. Direk 'sığır' dediEvet birbirlerine öküz deyip gülüyorlar![]()
Yav tamam sizin çevreniz elit şık soyluÜşenmedim gittim eşime sordum. Böyle böyle yapan bi adama ne dersin dedim. Direk 'sığır' dediHiç de gülerek değil baya ayiplayarak yani
Demem o ki sizin çevre biraz değişik olabilir, genellememek lazım.
Sana guluyorum bebisimYav tamam sizin çevreniz elit şık soylu
Benim çevrem köylü avam öküz
Yahu ben geğirmeyi onaylayan bir yorum mu yazdım niye ben
Sadece çocuklar güldüğü için güldüğümü yazdım
La havle
Eşin bile gülmemiş sen niye gülüyorsun