• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Suratıma Geğirdi!

İstemeyerek oldu kusura bakma canım dese demi dilimi aşınır ben böyle düşünüyorum o zaman bu konu olmazdı burada

Geğirmek ve pırtlamak yani bir şekilde vücuttan gaz çıkarmak gayet normal aktiviteler vücudumuz için. Sağlıklı insanlar geğirir veya osurur. İğrenç diyenler neye iğrenç diyor tam olarak? Her gazınız geldiğinde tuvalete mi koşuyorsunuz? Geğiren biri afedersiniz, pardon der olur biter. Bunlar ayıp değil. Ayıp olan bir insanın yüzüne kasıtlı bir şekilde bunu yapmaktır. Zaten bunu yani gaz çıkararak cevap vermeyi huy edinmişse biri, o kişiden uzak durursunuz bu kadar basit.

Böyle saygisizliklari normallestirdiginiz için bu tarz kabaliklarda kendisini kötü hisseden insanlar kendilerinden şüphe ediyor.

İğrenç bir davranış ve espriyle alakası yok. Size normal gelebilmesi kendinize duyduğunuz saygının azlığından kaynaklanıyor. Kendisine saygısı olup bu iğrenç hareketlere tepki gösterenleri de manipüle ediyorusunuz konu sahibinin eşi gibi

Sherlock olmaya gerek yok gaz çıkarmadan güldürmeyi bilen erkekler de var ayrıca.

Yorumlarti ben de anlayamadim, gulenler, gulucuk emojisi atanlar .. ultra igrenc bir eylem:kusmuk:

kocam balkonda sigara ve soda içtikten sonra mutfağa doğru geliyordu ben de tam o sırada mutfağa girecekken bununla ortada karşılaştık ben hafif göbeğine dokundum hanı yana geçeyim diye o sırada tam karışımdaydı geldi yüzüme doğru hafif eğildi ve suratıma kocaman şekilde geğirdi iykkkk.
Sonra ben sert tepki gösterince ya sen dokununca oldu bilerek yapmadım bir anda oldu vs dedi. Ne başını yana çevirmek ne ağzını kapatmak hiç bir sey yok. Yanı bu bir bayana yapılacak bir şey mi? 12 yıldır evliyiz. Laçkalaşmış bir evliliğe ev arkadaşlığına evrildik sanki. Ben senin lise arkadaşın değilim o şekilde yapamazsın deyince de sen abartıyorsun diyor. Allah aşkına bu hareketleri normal mi?
Hep söylüyorum, kusma emojisi şeysi koyun şuraya diye🤢

Yorumlarti ben de anlayamadim, gulenler, gulucuk emojisi atanlar .. ultra igrenc bir eylem:kusmuk:
Eş olmak, hayat paylaşmak, saygısız davranışları hoş görmek ve normallestirmek demek değil ki. Yani bu suratına geğirmek, yanında gaz çıkarmak saygısızlıktan öte iğrenç bir seviyesizlik 🤮

Ek olarak sanki her erkek yapıyormuş izlenimi vermek de bir garip. Eşimi 26 senedir tanıyorum 4 senesi sevgililik 22 senesi evlilik daha bu veya buna benzer saygısızlık görmedim.. Ve inanın ki birbirimizin yanında o... rup durmuyoruz.

İlginç aile dinamikleri var Burda..

Bana yorumlar ve nirvanada ki rahatlıklar enteresan geldi.

kocam balkonda sigara ve soda içtikten sonra mutfağa doğru geliyordu ben de tam o sırada mutfağa girecekken bununla ortada karşılaştık ben hafif göbeğine dokundum hanı yana geçeyim diye o sırada tam karışımdaydı geldi yüzüme doğru hafif eğildi ve suratıma kocaman şekilde geğirdi iykkkk.
Sonra ben sert tepki gösterince ya sen dokununca oldu bilerek yapmadım bir anda oldu vs dedi. Ne başını yana çevirmek ne ağzını kapatmak hiç bir sey yok. Yanı bu bir bayana yapılacak bir şey mi? 12 yıldır evliyiz. Laçkalaşmış bir evliliğe ev arkadaşlığına evrildik sanki. Ben senin lise arkadaşın değilim o şekilde yapamazsın deyince de sen abartıyorsun diyor. Allah aşkına bu hareketleri normal mi?
Benimki dokunmadan osuruyor.Sen dokunmuşsun en azından

Eşiniz yüzünüze doğru geğirdiğinde sizde üzerine kussaydınız ben öyle yapardım bu tarz şakalar saygısızca geliyor bana .

Ay Vala hiç tartışacak havada değilim
Git bunu 10 erkeğe okut 9 u gülmezse ben bişey bilmiyorum
Evet doğru bişey değil ama bu kadarda duyar kasacak bir durumda değil
Eşler bir birilerinin yanında her durumu yaşıyorlar eş bunlar sonuçta
Kendine olan saygıya gelince buna siz karar veremezsiniz
Ve bu konuda sizde beni manüpüle edemezsiniz

Konu sahibi boşan yüzüne geğirdi kocan mı diyelim
Hey allahım ya
Valla benim tanıdığım birçok erkek öküz der bu konudaki adama 😅

Sende onun suratına osur

Eşim hiç geğirmez çok tiksinir benim de midem çok sorunlu gark gurk çıkartırım. Yüzüne geğirsem uzaklaştırma kararı çıkarttırır heralde bana. Geğirmek, gaz çıkartmak falan bunlar insani şeyler ama birinin yüzüne de geğirmezsin bence de saygısızlık ama erkeklere bunu anlatamazsın bacım.

Üşenmedim gittim eşime sordum. Böyle böyle yapan bi adama ne dersin dedim. Direk 'sığır' dedi 🤣 Hiç de gülerek değil baya ayiplayarak yani 😅 Demem o ki sizin çevre biraz değişik olabilir, genellememek lazım.
Yav tamam sizin çevreniz elit şık soylu
Benim çevrem köylü avam öküz
Yahu ben geğirmeyi onaylayan bir yorum mu yazdım niye ben
Sadece çocuklar güldüğü için güldüğümü yazdım
La havle🤔
Eşin bile gülmemiş sen niye gülüyorsun

Yav tamam sizin çevreniz elit şık soylu
Benim çevrem köylü avam öküz
Yahu ben geğirmeyi onaylayan bir yorum mu yazdım niye ben
Sadece çocuklar güldüğü için güldüğümü yazdım
La havle🤔
Eşin bile gülmemiş sen niye gülüyorsun
Sana guluyorum bebisim 🤣 Gegirmeye gulen mi var? Igrenc bisey. Hem de karisinin suratina gegiren bi erkek. Sen de gayet normal biseymis gibi yazdin, saygisizlik diyenlere sanki garip bisey demisler gibi elestiride bulundun. Yok 10 erkekten 9 u gulermis filan. Elestirme hakki sadece sana ait degil yani, ben de senin dedigini elestirdim saygi cercevesinde. Tetiklenecek bisey yok yani...

Back
X