MUTFAĞIMİÇİN FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR :)

ceylaan1988

Guru
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2010
2.216
742
Kızlar..7 yıllık evliyim. istemeye istemeye gelin girdiğim , hiç sevemediğim ve taşınmak için defalarca uğraşıp başaramadığım evi krediyle aldık. Artık hiç çıkamıcam :KK45:
bir kısım tadilat yaptırdık. parke kapı mutfak...
her bayan gıbı güzel bir mutfak hayalimdi mutfağım çok eski ve küçük olduğundan baya zorlandım balkonu içeri aldım falan. ancak bu kadar büyüdü.
yorumlarınızı önerılerınızı bekliyorum neler yapabılırım mutfağım için perde yolluk vs. her şeyi önerip eleştırebılırsınız. özellikle perde için fikir.
(öylesine çekmiştim resimleri kusura bakmayın dağınıklık için)
teşekkürler şimdiden:KK68:
20140712_202622.jpg
20140809_175651.jpg
20140809_175704.jpg
20140809_175700.jpg

Son düzenleme:
Bayıldım mutfağına güle güle kullan benim amerikan mutfak yani odanın içinde hasretim böyle mutfaklara sana tavsiyem çiçekli fon perdeler var onlar canlandırır mutfağını masaya aynı tonda bir obje birazda tezgaha renkli aksesuarlar baharatlik gibi süper olur

Bayıldım mutfağına güle güle kullan benim amerikan mutfak yani odanın içinde hasretim böyle mutfaklara sana tavsiyem çiçekli fon perdeler var onlar canlandırır mutfağını masaya aynı tonda bir obje birazda tezgaha renkli aksesuarlar baharatlik gibi süper olur
çok teşekkür ederim canım:) aslında çiçek desenli zebra perde güzel olur dediğin gibi, bıde perde rengınde yolluk mu olsa ki.:KK36:

Evet mutfaginiz cok guzel gule gule guzel gunlerde kullanin.anlamadigim su meteahhitler kadinlarin neredeyse tum gunlerinin mutfakta gectigini ve aksam yemeklerinin ailece mutfakta yendigini bile bile neden genekde israrla kucuk veya uzun dar mutfak tercih ediyolar bi anlasam...yapsalarya bi oda ebatinda mutfak.sanki mutfak ara sira kullaniliyi gibi illede kucuk yapiyolar yaa:mad:

bu bembeyaz sade mutfağa kesinlikle tatlı bir renk katmalısın canım nacizane fikrim, böylece renkler dengelenir ve senin ruhun açılır. Çok güzel olmuş iyi günlerde kullan dar alanda beyaz dolap harika seçim, balkon da içeri alınınca süper olmuş :KK9:

bi de canım merak ediyorum mutfağı yeni baştan yaptırırken lavabonun ocağın hatta peteğin yerleri değiştirilebiliyor mu acaba?

bu arada english home da çok hoş bir ip perde vardı burda bi üye mutfağına takmıştı çok hoş olmuştu ismi knya sanırım bi bakmanı tavsiye ederim pembe renkli çok tatlı bir perde, ip perde düşünürsen...

Aynen canim u
Evet mutfaginiz cok guzel gule gule guzel gunlerde kullanin.anlamadigim su meteahhitler kadinlarin neredeyse tum gunlerinin mutfakta gectigini ve aksam yemeklerinin ailece mutfakta yendigini bile bile neden genekde israrla kucuk veya uzun dar mutfak tercih ediyolar bi anlasam...yapsalarya bi oda ebatinda mutfak.sanki mutfak ara sira kullaniliyi gibi illede kucuk yapiyolar yaa:mad:
aynen canim yaa eski halini bi gorseydin varya balkonu içeri almis hali bu

dimahi, post: 39594031, member: 492060"]bu arada english home da çok hoş bir ip perde vardı burda bi üye mutfağına takmıştı çok hoş olmuştu ismi knya sanırım bi bakmanı tavsiye ederim pembe renkli çok tatlı bir perde, ip perde düşünürsen...
Ip perde hic gormedim bi arastrayim nasil biseymis. Aslinda pembe cicek desenli bi zebra perde pembe tonlari bi hali dusunsemmiki

Kızlar..7 yıllık evliyim. istemeye istemeye gelin girdiğim , hiç sevemediğim ve taşınmak için defalarca uğraşıp başaramadığım evi krediyle aldık. Artık hiç çıkamıcam :KK45:
bir kısım tadilat yaptırdık. parke kapı mutfak...
her bayan gıbı güzel bir mutfak hayalimdi mutfağım çok eski ve küçük olduğundan baya zorlandım balkonu içeri aldım falan. ancak bu kadar büyüdü.
yorumlarınızı önerılerınızı bekliyorum neler yapabılırım mutfağım için perde yolluk vs. her şeyi önerip eleştırebılırsınız. özellikle perde için fikir.
(öylesine çekmiştim resimleri kusura bakmayın dağınıklık için)
teşekkürler şimdiden:KK68:Eki Görüntüle 1429224 Eki Görüntüle 1429231 Eki Görüntüle 1429237 Eki Görüntüle 1429248

Eski hali nasıldı bilmiyorum ama bu hali gayet başarılı olmuş bence. Benim tezgahlar da siyah, ben siyah tezgah sevmiyorum, o yüzden herhangi bir aksesuar kullanacaksan eğer baharatlık gibi mesela mutlaka açık renkli cıvıl cıvıl bir şeyler olsun. :) Perde için de mutfakta zebra ya da stor nasıl olur bilemiyorum.Mutfakta yemek yapılıyor sonuçta diğer yerlere göre daha sık yıkanması gerekmez mi, bilemedim.Ama masa sandalye beyaz, o yüzden zevkinize göre bir renkle canlandırmanızı tavsiye ediyorum, nacizane fikrim. :))

X