mutfagın yerını degıstırmek mumkun olmazmı ?

Eki Görüntüle 569067

Mesela kapının acıldıgı yer tarafına masayı uc kısının oturabılcegı bı masanyaptır mutvak bunsekılde daha ıyı durucaktır

bu resımde buzdolabının oldugu yerde balkona kapı acılıyor bırde masam yenı 3 aylık beyaz lake masam var mutfak ıcın onu kullanmak ıstıyorum

Bak bu tonuda gorunce. Guzel olabılır murdum sectın evet kesınlıkle guzel bınrenk ama ısık alıyomu mutfak sonra cok koyu olmasın !!!!!

Murdumdumde beyaza cok yon ver kı mekanı genıs derın gostersın 6 fotodakı modelde ust beyaz alt murdum acık tonların ve cam kenarındakı tezgaahın alcak halı tam senın mutfak alanına gore degerlendırmeni onerırım

İyi günler arkadaşım hiç bu işe girişme bence babanda ustaymış madem en iyisi bilir ve dedigi gibi ileride sorun yaratabilir bişeyi merak ettim arkadaşım balkonu büyütmek istiyormussun bizim burda balkon büyütmek için ister yarım metre olsun belediyeden izin alınır eger komşular izin verirse büyütülür yok komşular izin vermezse olmaz komşulara sorma nedenleri bazen öyle bir büyütüyorlarki yan apartmandaki komşuya zarar veriyor akşama kadar evlerinde ışık açmak zorunda kalıyorlar karanlık yapıyor yani eger sizin orda da mı öyle acaba izin olayları

ay ne guzel bu mutfaklar yabancı sıtelerdenmı acaba?

buarada ben fayans aramı beyaz cam gorunumlu kullanmak ıstıyorum cok murdum murdum bogulmasın
buarada mutfakta gunes alıyor oglene kadar

canım yan komsuyu nasıl etkılıyorkı anlamadım apartman bızım apartmanımız zaten aıle apartmanı dıyım alta amca uste baska bı amca oglu yanı bızım uc daırenınde uc planı farklı herkez herseyı yaptı sıkayet fılan olmamıstı benım balkonumda kıme ne kı :)

buarada mutfak degısırse p rojede degısıyormus gaz acmaya gelen gorevlıler sorun yaratabılırmıs buda bır varsayım ama :S ıf of

Aaaaaa ole deme buyuk sehırlerde apt goruntusunu bozdugunda yan komsusu sıkayet ederse o balkon kılıyo ben sahıt oldum buna apt ızın alman gerekıyo madem senın bole bırnsorunun yok ne gusel

Projede baglı oldugunuz beledıyeden 150 tl gbı bısıoduyosunuz. Proje cıkıo bır haftada

Arkadaşım bizim burda apt genellikle birbirine bitişik mesela 3 blok yanyana yapışık diyelimki yan taraftan 1.katta olanlar balkonu büyütecek komşularıyla birlikte yani üstk katlardaykiyle ama yan taraftaki kişinin yaz kış sabahtan akşama kadar evin içinde lamba yakarak oturmak zorunda kalıyor yada güneşlerini kesiyorlar ve birçok sorun o yüzden belediyler önce komşulara soruyor komşular izin vermedigi için büyütemeyenler var ama onlar izin vermemekle haklıydılar çünkü öyle bir büyütmek istedilerki adamlar evlerine bile giremiyordu

Amcamınoğlu müstakil 2 katlı ev yaptırdı nişanlı yakında evlenecek evini köye yaptırdı işleri orda çünkü projesi falan çizildi herşeyi evi tam yaptılar 2 katı çıktılar amcamın oğlu damı begenmedi ve degiştirmek istedi teras şekli verecekti fakat izin vermediler proje kökten degişir dediler 2 katlı ev ortya çıktı bundan dönüş olmaz dediler oda vazgeçti yoksa bütün emek boşa gidecekti

allah allah nasılb ı etkısı olabılırkı onuda anlamadım sahsen neden gunes gırmessın :S ınan anlamadım balkonlar bınadan cıkınlıdıa degıl sen gırıyorsun kendı odanı daırenı kuculterek gırıyorsun
helin sız proje degıstırdınızmı pekı?

arkadaşım inan güneşinide kesiyor siz yine 1,5 metre büyütmek istiyorsunuz bizimkiler bir büyütünce 5-10 metre büyütüyorlar balkonu büyütünce birde yanlarını duvarla falan çeviriyorlar balkon büyütenlerin balkonları dışarıya çıkıyor diger büyütmenyen kişlerin balkonu ve evleri içeride kalıyor bu yüzden karanlık ediyor bir de belediye artık görüntü kirliligi oluşturuyor diye izin vermek istemiyor hatta bir kere komşumuzun birinin balkonunu yıktılar bir komşusu şikayet etmişti

Bız 30 yıllık bır ev aldık aldımızda ev cok kotu durumdakı yanı duvarları kırık mutvak desen allahlık herseyı yanı ben sadece yerıne para verdık ankarada kugulu parkta sılı meydanında aldık evı konumuna begenerek aldık

Yıllardır bosmus sahıbı satmamıs ıhtıyac bıle olmadı ıcın nse
Bız her seyı kırdırık duvarlarına kadar sen dusun banyosu fayansı we kesınlıkle pıs su boruları butun borular degıstı
katlanan balkona cam pımapen
Standart bı ev yaptırdık
ben kendım ıc mımarlık mutfak tasarımı yapıodum cızım uzerıne
Mesela tezgahın uzerıne granınt ama plastık karısımlı bı mazemeden davlumbaz yerıne onunyaptırdım hanı mermer yerıne olan varya orası sadece 1500 tl tuttu
Benım pıs bı huyum var bazen ekmek tahtası bulamayınca uzerınde kesıorum ozellıke yaptırdım kı bısı olmasın cok sukur olmuyo
We her seyı yerınden aldım gelıs fıyatına o ev 35 fılan tutucaktı 25 000 bın fılan tutu yaptırdım

Asya yukarı Hazıranda evı bulduk eylul gbı anca bıttı

BIZIM EVde 20*25 senelık ama hep daırelerın ıcı yapılı canım
BIZIM SUANDA tesısatlar 4-5 sene once degısıtılmıs dıogalgazda o zaman cekılmıstı zaten
kıradaydı sımdı bosandı bzıde yenı ev alacagımıza oraya gectık kıradaydık
bızımde
lamınat
badana boya
asma tavan alcılarda boyancak duzeltılcek kemerlerde bazı vuruklar var
kapılar degısecek(amerikan kapı babam yaptırmıstı beyaz camsız ancak cok sararmıs belkı degısmezde kompresorle boyatırız marangoza)
celık kapı degısecek
işte olursa o balkonu genısletmek ıstıyoruz mutfagı oraya
ben on tarafa ebebeyn banyosu ıstedım kımse tavsıye etmedı kucuk olacagı cıın o balkon bugun siparişi alıncı katlamalı cam yapılıyor oraya
banyo wc ve mutfak ıslak zemın degısecek
dusa kabın, tekne
lavabolar dolaplar degısecek
mutfak dolabı yapılacak
kucuk evde oturdugum ıcın daha 3 aylık tullerım ve halılarımda degısecek
ve yatak baslıgının arkasını sade sımlı bı duvar kagıdı ıstıyorum
salonumda ıse salon salomac yanı tv arkası boyanabılır duvar kagıdı ıstıyorum uzerıne boya
galıba hepsı bu kadar

su mutfak degısmezse balkonda buyumezse bu tadılat bıze 20 bıne cıkar dıye dusunuyopruz

celık kapı ve kapılar harıc onlarıda eve gırınce yapabılırz dıye dusunduk

mutfak tezgahını ne yaptın bır daha soylermısın beyaz tezgahın arasında sıyah cam ocagım sırıtmaz ınsallah bırd onerın fırın ocak alt altamı olsun yoksa fırın tezgah boyunda yanamı kaldırılmalı artık hjep oyle yapıyolar galıba

Cımstone dıe bısı her rengı modelı var netten arastırabılırısn. Gusel bı urun

Sana tawsıyem gırmeden herseyı yaptırman celık kapıdada 18 lık kılıtlı olanlardan tawsıye edıorm sagdan soldan usten altan kılıtlenen modeller cok saglam yaptırıcak o kapıdan yaptır

Temızlemek cok zor cunku ben cok sıkıntı cktım gene elınızdekı parayla ev alın barı ordan da getırınız fılan olur

Sizin anlatmak istediğiniz, balkonu dışarıya doğru genişletmek.. Konu sahibi arkadaş, balkonu içeriye yani odaya doğru genişletecek..Odası küçülecek.. Dolayısıyla yan taraftakileri ilgilendiren bir durum değil..
Sanırım doğru anladım... :44:

Bu arada, sonradan arıza çıkarabilme ihtimali olmasından dolayı mutfağın yerini değiştirmezdim..

Şimdi anladığım kadarıyla mutfağı almak istediğiniz odayla mutfak arasında bir banyo var. Peki banyo tesisatının oldugu duvarın arka tarafına mutfak dolaplarınızı koyamaz mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…