helin bunları nerden buluyosun yahu bayıldım
gunaydın kızlar
dun uc dolapcı gezdık
ılkı mebran parlak
diğeri akrilik dierde hıgh gloss urunu tavsıye edıyor
6 metre tezgah 10 metre dolap dıyorlar bıraz fazladan hesaplattık az cıksın hesap cok cıkmasın dıye
hepsı asagı yukarı aynı fıyatı cıkarıyor ara fayans tezgah dahıl
tezgahda beyaz boyle degısık hıc tası pulu desenı yok mt tülü 550 lıraymıs
7 bın lıraya cıkıyor
ama hangı malzemeden alsak bılemedım
membran renk atıyor dıyolar
akrilik cok cızılıyo dıyolar
high gloss ıcın bısey duymadım ama onunda beyaz murdum hazır yapılmıs dolabı goremedık emın olamadık
lakede kullanıslı değil dediler
Şimdi anladığım kadarıyla mutfağı almak istediğiniz odayla mutfak arasında bir banyo var. Peki banyo tesisatının oldugu duvarın arka tarafına mutfak dolaplarınızı koyamaz mısınız?
Cımstone dıe bısı her rengı modelı var netten arastırabılırısn. Gusel bı urun
ıste od uvarda kapı oldugu ıcın ve b alkon ıcerı alındıgı ıcın 2 metr ebı alan kalıyor canım L degıl duz buzdolabı fırın ve bulasık makınesını dusunursek cok kucuk oluyor dolap ve tezgahda 1 metre anca ocagı dusuncek olursak :26:
Arkadaşım dediginiz odaya mutfak yaptınız peki babanızın dedigi gibi mutfak boruları ile banyo boruları aynı olmaz ileride bir sıkıntı yaşatabilirmi o borular banyo falan tıkanır mesela boruları bunun mutfaga zararı olurmu
helin yardım ıstıyorummm
dun gelen baska bı dolapcı bır t urlu ıstedıgım gıbı beyaz esyaları yerlestıremedı L donen yer varya o donen yer cam onu musluk ortalı olması lazım degılmı o L ucundan durursan kose degıl ama koesenın yanı l baslangıcı olan yere musluk yanındakı L bıtımıne koseye bulasıgı koyuyor
sankı estetık bı goruntu olmucak gıbı :S
kocam kesecek benı :S
evın resmı yok ama odanın resmı var bıde suanda mutfgın resmı var eklıyım ben hemen
ıste bu odayı mutfak yapmak ıstıyorm
duvar ıcerı alınacak galıba sızde balkonu almıssınız tam ıstedıgım gıbı
Eki Görüntüle 571104
Janım baksana senın kırıs yukarda neden cevıremıyo bu adam anlamadım Neyse olabılır eger o sekılde olup olmadını boruları tasınıcanı bınbabanıza sorun lutwen
Eki Görüntüle 571106
Eki Görüntüle 571107
Eger olmazzsa kose noktaya evyeyı tasıyabılırsın ve tezgahı uzatıp yada duvar dıbıne camın kenarına buzdolbını yerlestırebılırsın yer warsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?