• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutfak becerisi

bennihal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2014
14
0
86
20 yaşındayım ve mutfakta inanılmaz beceriksizim. Hani domates doğradığım bıçak bile elimde eğreti duruyor. Annem ve kardeşim çok becerikli ve hamarat olduğu için beni çok yadırgıyorlar, sürekli eleştiriyorlar bu yüzden mutfak işini hiç sevmiyorum. Evlenince sorun olmasından korkuyorum açıkçası. Benim gibi beceriksiz olup, evlenince altından kalkabilen var mı?
 
Bekarken becerıksızdım evlendikten sonra esım ogrettı yemek yapmayı canım .
 
Canım zamanla alışırsın diye düşünüyorum. Nasılsa beceremiyorum diye bu işleri bir kenara bırakmamalısın. Bence annene yardım etmeye devam et. Yapa yapa öğrenirsin merak etme...
 
İs basa dusunce oyle yapiliyor ki
Beni annem prenses gibi buyutmustu simdi baya elim yatkindir evlendiggmin birinci ayinda herseyi yapmaya baslamistim bide benim esim sorunlu yemek seciminde ona ragmen
 
20 yaşındayım ve mutfakta inanılmaz beceriksizim. Hani domates doğradığım bıçak bile elimde eğreti duruyor. Annem ve kardeşim çok becerikli ve hamarat olduğu için beni çok yadırgıyorlar, sürekli eleştiriyorlar bu yüzden mutfak işini hiç sevmiyorum. Evlenince sorun olmasından korkuyorum açıkçası. Benim gibi beceriksiz olup, evlenince altından kalkabilen var mı?
1 kere 2 kere kirarsin dokersin unutursun yakarsin ama 3.de ogrenirsin kafana bu kadar takma kimse anasinin karnindan mukemmel cikmadi fazlasiyla yaparsın :)
 
Canım bıçak bende de acayip duruyordu deneye deneye elime yakıştırmayı başardım evlenmeden önce. Bu bir örnek tabii ki mutfakta el yatkınlığı zamanla olur uğraş pes etme. Sonra annenle kardeşine hava atarsın güzel yemeklerinle :)
 
Bende oyleyim ama hic takmiyorum tutarsin bi kadın yapar yemeklerini yada sen kendini alistirabilirsin olumsuz yorumlara da kulak asma bence. :KK55:
 
Ne kadar çok yaparsan o kadar çok pratik hale gelirsin. Yapamıyorum deyip çekilirsen yapamazsın.
 
Ona bakarsan benim de elimde eğreti duruyormuş öyle diyorlar ama yaptığım yemekleri beğenmeyen olmamıştır şimdiye kadar ben de yemek yapmayı çok severim. Sen de mutfağı seviyorsan korkma iyi kötü kendince bir şeyler yap. Böyle böyle öğrenirsin.
 
evlenmeden önce ellerim bulaşmasın sinir oluyorum deyip hiç hamur yugurmayan ben, evlenince gözlemler açtım.

ay elini kesersin bıçak tutma derdi babam. ohoo yemek yapıyorsum şimdi. ama bir sorunum var Çakmak kullanmaya halen korkuyorum.

bu arada uzun süredir hastalıktan yemek felan yapamıyorum :KK61:
 
Back
X