mutfak dolaplarımın rengi ( resimli)

pelintoprak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
1.399
24
118
35
arkadaşlar ben mutfağımın rengini değiştirmek istiyorum açık krem olan kısımları beyaz renge boyasam olur mu sizce ? beyaz rengi çok seviyorum ama malesef hiç bişeyim de beyaz değil :KK43::KK43: dolaplarımdaki açık krem olan kapakları beyaza boyasam nasıl olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
bencede bu hali güzel ama boya işini bilmiyorum tutarmı zımpara gerekirmi bir marangoza sor istersen .duvardaki taş deseni seramikmi taş mı?

bencede bu hali güzel ama boya işini bilmiyorum tutarmı zımpara gerekirmi bir marangoza sor istersen .duvardaki taş deseni seramikmi taş mı?

yağlı boya ile boyanırmış yaptırdığımız marangoza sordum. duvarı taş desenli duvar kağıdı kaplamıştım .

Dolaplarının beyaza boyamak istediğin kısmın rengi gayet hoş zaten koyu bi renkte değil ben çok beğendim rengini zaten beyaza yakın bi renk o kısmı boyamak yerine diğer kahverengi olan yeri boyasan çok daha güzel olur canım.

Dolaplarının beyaza boyamak istediğin kısmın rengi gayet hoş zaten koyu bi renkte değil ben çok beğendim rengini zaten beyaza yakın bi renk o kısmı boyamak yerine diğer kahverengi olan yeri boyasan çok daha güzel olur canım.

ama açık rengin yanına beyaz uyumsuz olmaz mı ? krem ve beyaz ikiside açık renk olucak o zaman. diğer kahve koyu bi ton yanında beyaz daha iyi olur diye düşünmüştüm :26::26: çok kararsız kaldım yaa:43:

bu hali zaten güzel bence değiştirme.görüntünün güzelliğinin yanında kullanışlılığı da düşünürsek böyle kalması daha iyi çünkü beyazlar çok çabuk sararır hele ki mutfakta.yağ ve buhar lekeleri kötü olur.

yorumlarınız için teşekkür ederim şimdilik bu boyama işi askıda kalsın bakalım

ama açık rengin yanına beyaz uyumsuz olmaz mı ? krem ve beyaz ikiside açık renk olucak o zaman. diğer kahve koyu bi ton yanında beyaz daha iyi olur diye düşünmüştüm :26::26: çok kararsız kaldım yaa:43:

açık renk dursun diğer rengi değiştir derken onu beyaz yap demedim canım ya. Sevdiğin ve uyumlu olabilcek bi renk yapabilirsin mutfağına renk katmış olursun hem. Krem gayet hoş duruyo zaten diğer kahve kısmı nar çiçeği, vişne çürüğü yada bordo rengine boyuyabilirsiniz mesela. Kremle gayet hoş duran tonlar.

Son düzenleme:
açık renk dursun diğer rengi değiştir derken onu beyaz yap demedim canım ya. Sevdiğin ve uyumlu olabilcek bi renk yapabilirsin mutfağına renk katmış olursun hem. Krem gayet hoş duruyo zaten diğer kahve kısmı nar çiçeği, vişne çürüğü yada bordo rengine boyuyabilirsiniz mesela. Kremle gayet hoş duran tonlar.

a ben yanlış anladım canım kusura bakma. evet mürdüm rengi çok severim olabilir aslında ben bi düşüneyim bunu :)

a ben yanlış anladım canım kusura bakma. evet mürdüm rengi çok severim olabilir aslında ben bi düşüneyim bunu :)

Evet canım mürdümle krem nasıl durur bilmiyorum ama mürdümle beyaza bende bayılıyorum. Hatta ben renk uyumuyla ilgili konu açmıştım canım mürdümle beyaz uyumunu ordada resimle paylaşmıştım ekledim buraya bak canım buarada kremle de mürdüm çok hoş durmuş bence.

Kızlar mutfak için mürdüm rengini çok beğendim.
Mürdüm - Beyaz :16:
Eki Görüntüle 389442 Eki Görüntüle 389444

mutfak dolaplarınızı boyamak istemenizin nedeni bencede uyumsuzluk olduğundan, ama açık renk olan kısımları değilde o koyu kahve olan kısımları boyarsanız çok daha güzel olacaktır. aşağıdaki yoruma katılıyorum.

mutfak dolaplarınızı boyamak istemenizin nedeni bencede uyumsuzluk olduğundan, ama açık renk olan kısımları değilde o koyu kahve olan kısımları boyarsanız çok daha güzel olacaktır. aşağıdaki yoruma katılıyorum.

Teşekkür ederim canım. Mürdüm rengini söylemiş kendisi de gayet hoş olucaktır bence..

Evet canım mürdümle krem nasıl durur bilmiyorum ama mürdümle beyaza bende bayılıyorum. Hatta ben renk uyumuyla ilgili konu açmıştım canım mürdümle beyaz uyumunu ordada resimle paylaşmıştım ekledim buraya bak canım buarada kremle de mürdüm çok hoş durmuş bence.

ben bu mutfağı yaptırmadan önce koçtaşta 2. resimdeki mutfağa bayılmıştım ama hazır mutfak olduğu için ölçüler uymamıştı almadık. sonra annem marangozun getirdiği katalogdan bunu seçti yaptırdık. o dönem acil ypılması gerekiyordu taşınmaz işleririmiz vardı üstünde duramamıştım. zaten mürdüm beyazıda o modeli gördükten sonra beğenmeye başlamıştım fiyatıda bizim yaptırdığımızın 3 te biriydi. ama kısmet olmadı :((

mürdümle krem çok güzel uyar, ama tezgahla dolap arası ve duvar kağıdınızla zıt düşmez mi? bence duvar kağıdınızı düz krem yapın, öyle boyayın dolabı mürdüme... boyamasanız bile duvar kağıdınızla mozaik çok kalabalık olmuş, sade bir duvar kağıdı çok açar mutfağınızı. dolaplarınız böyle bile çok güzel aslında...

Son düzenleme:
Back
X