Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben mat kullanıyorum temizliği çok güzel oluyor ıslak bezle sil bitsin :) parlak olsa su izi bile kalıyor
Parlak mutfak çok şık duruyor ama su lekesi parmak izi vs çok belli oluyor.mat kapakları istediğin gibi cifleyebiliyorsun tellediğim bile oldu mat kapakları.parlak kapaklar çiziliyor çok narin.
Kısaca kullanış olarak mat, görünüm olarak parlak.
membran kapak kullanıyorlar mutfakta.sararma deforme dediğin olay lake mobilyada oluyor genelde.Benim yatak odam ve salonum lake oradan tecrübeliyim.Zigon sehpanın en üstte güneş göreni ve alttakiler arasında dağlar kadar fark var şimdibenim mutfağım üst kapaklar beyaz alt kapaklar kahve (forumda var bakabilirsin) temizliğinden çok memnunum. Evim çok güneş alıyor ama mutfakta hiç sararma yaşamadım.
mutfak lake değil membran kapak (mat) evi aldığımızda mutfak böyleydi bende değiştirip parlak beyaz yapmayı düşündüm sonra arkadaşlarımın evlerinde parlağın problemli olduğunu görünce vazgeçtim. İlerde iz bırakmayan leke kalmayan bir teknoloji gelişirse ozaman düşünürümevet mutfagini gordum cnm cok guzel gercektende yalniz hic belli olmuyo beyaz ust dolap kapaklarin lake mi degil mi gercekten evin cok ferah gule gule otur cnm
mutfak lake değil membran kapak (mat) evi aldığımızda mutfak böyleydi bende değiştirip parlak beyaz yapmayı düşündüm sonra arkadaşlarımın evlerinde parlağın problemli olduğunu görünce vazgeçtim. İlerde iz bırakmayan leke kalmayan bir teknoloji gelişirse ozaman düşünürüm![]()