• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Paylaşım Alanı.

Hangi Mutfak Türü Daha Kullanışlı??

• 1. Parlak Mutfak Kullanışlı.

OY: 5 35,7%
  • 2. Mat Mutfak Kullanışlı.

OY: 9 64,3%

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
113
Selam Kizlar.

Mutfaginin Temizliginden ve kullanisliginden Memnun olanlar Mutfaklarinin Resimlerini Paylasabilirmi Acaba ?

Forumdaki herkese fikir olmus olur.

Mat veya Parlak Mutfaklarinizi Görebilirmiyim Kizlar?

kizlar yorum yapan olmamis :KK43:

peki ikisi bi arada iullanan varmi?

Altı mat ceviz üstü parlak beyaz veya parlak krem kullanan varmi kizlar?

bu mutfak gibi bayildim bu mutfaga..
mesela böyle :

T095-I001-img-20140528-wa0001-1401438737-A.jpg

Ben mat kullanıyorum temizliği çok güzel oluyor ıslak bezle sil bitsin :) parlak olsa su izi bile kalıyor

vallaha oylamada mat önde galiba bu gidisle mattan yana olacagim..

bembeyaz mat bi mutfak düsünüyorum

ama acaba lekeler veya kiri zor cikarmi diye düsünüyorum

yani süngerin yesil tarafi ile ovalamak gerekirmi temizlerken beyaz oldugu icin..

Parlak mutfak çok şık duruyor ama su lekesi parmak izi vs çok belli oluyor.mat kapakları istediğin gibi cifleyebiliyorsun tellediğim bile oldu mat kapakları.parlak kapaklar çiziliyor çok narin.
Kısaca kullanış olarak mat, görünüm olarak parlak.

Parlak mutfak çok şık duruyor ama su lekesi parmak izi vs çok belli oluyor.mat kapakları istediğin gibi cifleyebiliyorsun tellediğim bile oldu mat kapakları.parlak kapaklar çiziliyor çok narin.
Kısaca kullanış olarak mat, görünüm olarak parlak.

parlak ne kadar şık olsada bi sure sonra insani sinir edebilir diye dusunuyorum :KK53:

ben bembeyaz istedigim icin mat kapaklarda sararma leke cikmama goruntu bozuklugu olurmu diye dusunuyorum cnm bnm amerikan kapilarim beyaz mat baya deforme duruyo cnm acaba ayni malzeme kullanilmiyormuki :KK53:

membran kapak kullanıyorlar mutfakta.sararma deforme dediğin olay lake mobilyada oluyor genelde.Benim yatak odam ve salonum lake oradan tecrübeliyim.Zigon sehpanın en üstte güneş göreni ve alttakiler arasında dağlar kadar fark var şimdi :KK61: benim mutfağım üst kapaklar beyaz alt kapaklar kahve (forumda var bakabilirsin) temizliğinden çok memnunum. Evim çok güneş alıyor ama mutfakta hiç sararma yaşamadım.

membran kapak kullanıyorlar mutfakta.sararma deforme dediğin olay lake mobilyada oluyor genelde.Benim yatak odam ve salonum lake oradan tecrübeliyim.Zigon sehpanın en üstte güneş göreni ve alttakiler arasında dağlar kadar fark var şimdi :KK61: benim mutfağım üst kapaklar beyaz alt kapaklar kahve (forumda var bakabilirsin) temizliğinden çok memnunum. Evim çok güneş alıyor ama mutfakta hiç sararma yaşamadım.

evet mutfagini gordum cnm cok guzel gercektende yalniz hic belli olmuyo beyaz ust dolap kapaklarin lake mi degil mi gercekten evin cok ferah gule gule otur cnm

evet mutfagini gordum cnm cok guzel gercektende yalniz hic belli olmuyo beyaz ust dolap kapaklarin lake mi degil mi gercekten evin cok ferah gule gule otur cnm
mutfak lake değil membran kapak (mat) evi aldığımızda mutfak böyleydi bende değiştirip parlak beyaz yapmayı düşündüm sonra arkadaşlarımın evlerinde parlağın problemli olduğunu görünce vazgeçtim. İlerde iz bırakmayan leke kalmayan bir teknoloji gelişirse ozaman düşünürüm :KK73:

mutfak lake değil membran kapak (mat) evi aldığımızda mutfak böyleydi bende değiştirip parlak beyaz yapmayı düşündüm sonra arkadaşlarımın evlerinde parlağın problemli olduğunu görünce vazgeçtim. İlerde iz bırakmayan leke kalmayan bir teknoloji gelişirse ozaman düşünürüm :KK73:

mat beyaz mutfak dolap kapaklarinda kirlerin cikmamasi kapagin rwnginin degisimi gibi bir sorun oldumu cnm?

amerikan kapi var evde mat ama sinir bozucu lekesi cikmio fazla beyaza boyanmisti acaba o yuzden mi bilmiorum cnm

Acıkcası Kafam cok karışık kızlar.

Parlaklarin cok kolay temizlendigine eminim

ama parmak izi sinir eder mi acaba diye şüpheleniyorum..

En Büyük KK:KK45:

Back
X