• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Penceresinden Tatlı Bir Sohbet

Günaydın:16::16:
1382283_582998878414512_1867001216_n.jpg

Amin nevoşum:16:

$image.webp
Yaptım nevoş görüntü harıka :52:
Poğaçayı yapmadım tuzlu çeşitleri varmış:31:ama peynirim içim hazır pazar günü yapaçağım o tarifi:56:

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 839064
Yaptım nevoş görüntü harıka :52:
Poğaçayı yapmadım tuzlu çeşitleri varmış:31:ama peynirim içim hazır pazar günü yapaçağım o tarifi:56:

Ne kadar güzel görünüyor.:56:Eline sağlık canım.:16:Nevreste'nin başlığında bu salatayı görünce kilime benzetmiştim hatırlıyormusun Nevreste.Hadi itiraf et neye benzetti bu kız da salatayı dedin mi içinden.:9:Eskiden elde dokunan kilimler vardı onu çağrıştırmıştı bana.:1:

Ne kadar güzel görünüyor.:56:Eline sağlık canım.:16:Nevreste'nin başlığında bu salatayı görünce kilime benzetmiştim hatırlıyormusun Nevreste.Hadi itiraf et neye benzetti bu kız da salatayı dedin mi içinden.:9:Eskiden elde dokunan kilimler vardı onu çağrıştırmıştı bana.:1:

Yok yok birşey düşünmedim:9::9:Haklısın canım sahiden benziyor:56::52:Efser'in salatası da çok güzel olmuş:56::52:Mutlaka denemelisiniz:56:

Yok yok birşey düşünmedim:9::9:Haklısın canım sahiden benziyor:56::52:Efser'in salatası da çok güzel olmuş:56::52:Mutlaka denemelisiniz:56:

İyi inanayım o zaman.:9:Salatayla pek aram yoktur.Bana tatlı de,pasta de,börek de salata deme.Sağlıklı şeylerle pek aram yoktur.:27:

Son düzenleme:
Sağlıklı bir güne günaydınlar :16:benim mutfak yine diyete cevirtik :31::16:

İçelim hemşom :7:mümkünse şekersiz olsun diyetisyen sonra çemesin kullaklarımı :50:

Sen nekadar vermek istyorsun hemşom:26:

Tamam senin ki şekersiz benim ki orta olsun:29:
Ben yazın 4 kilo aldım canım:53:Çok yediğim veya farklı beslendiğim için değil sadece hareketsizlikten :19:En az 4 an fazla 8-9 versem süper olacak:31:Ama bir türlü başlayamıyorum:19:Nedeni misafir alacağım misafir alınca diyette olmak istemiyorum:27:Oda ben alacaktım başka bir arkadaşın bazı gerekçelerinden dolayı sırayı ona verdim ben aldıktan sonra başlayacağım:1:Başlamam lazım:9:

Back
X